Melko ufoja drinksuja

Pikkujoulusesonki on ainakin kavereiden FB-päivityksistä päätellen jo ihan kuumimmillaan, mutta itselläni ei ole kuin yhdet kemut, treenisalimme pikkujoulut, tiedossa. Perjantaina kuitenkin vietettiin nimenomaan todella pikkukemut kotona, kun alunperin muutaman hengen seurue kutistui sairastapauksien vuoksi minuun ja bestikseeni Anniin. Mutta ei se juhlijoiden määrä, vaan se sairaan kova laatu ja se, että päästiin todelisten lempipuuhiemme pariin eli syömään, juomaan ja laulamaan Singstaria. Parasta viikonloppuillan viihdettä!

postaukseen5

Ei me oikeasti ihan kahdestaan oltu, vaan myös Tommi oli paikalla osan iltaa ja mikrofonin varteen koitettiin yllyttää myös Viima-hauvaa.

Illan toinen tarkoitus laulamisen rinnalla oli testailla Re:fashionin ja UFO Shotin yhteistyökampanjan tiimoilta saamiani juomia käytännössä. En todellakaan ole mikään innokas shottien kiskoja ja niitä tuleekin nappailtua vain hyvin harvakseltaa silloin kun joku muu syystä tai toisesta tarjoaa shottikierroksen koko seurueelle. Mutta sellaisenaan raakana me ei Ufoa nimestään huolimatta nautittukaan, vaan agendana oli kokeilla miten tuo pinkkimustan klassikkokarkin makuinen kirpsakka juoma taipuisi erilaisiin drinkkeihin. Ja täytyy sanoa, että ennakkoluuloistani huolimatta, taipuihan se!

postaukseen7

Tekemäni pinaattipiirakan ja viinilasillisten jälkeen olikin sitten vuorossa ensimmäinen Ufo erä, kun pyöräytin meille jälkkäriksi blenderillä kirpeän salmiakin makuiset, mutta pehmeät pirtelöt. Olin ihan vain sivukorvalla kuullut, että Bellablogien ja Refan pikkujouluissa (joihin en itse päässyt) oli nautiskeltu Ufo-pirtelöitä, mutta en kuitenkaan tiennyt sisältöä sen tarkemmin, joten sovelsin omasta päästä.

Tähän Ufo-pirtelöön tarvitset vaniljajäätelöä, UFO shot Originalia ja Spriteä. Mitään tarkempia määriä en osaa sanoa, huitelin aineksia blenderiin perstuntumalla. Spriten kanssa pirtelöstä tuli kivan hapokasta, mutta jos kaipaa pehmeämpää pirtelön tuntua, niin tätä voinee testata myös korvaamalla limsan maidolla. Koristeeksi pirtelön päälle voi ripotella Ufo-karkista tehtyä murua. Ei kuulkaa lainkaan huono, vaan just kiva jälkkärijuoma!

postaukseen3

Me ollaan jo vuosia vietetty Annin kanssa Singstar-iltoja joikuen kehkomme kipeiksi. Suursuosikkejamme on kautta aikojen olleet hillittömät powerballadit, joita on hoilattu nyrkki pystyssä ja tunteella naapurien varmasti kiitellessä harrastustamme. Oma ikisuosikkini on ehdottomasti Whitney Houstonin Greatest Love of all. (Meidän entisen asunnon naapuriyksiön asukkaat vaihtui aina ihan hirveän tiuhaan ja mietin monesti että olikohan tällä Singstar-harrastuksella jotain tekemistä asian kanssa. 😀 )

Itseltäni löytyy vain ikivanha pleikka kakkonen, mutta sain hetkeksi lainaan PS4-konsolin joten pääsimme kokeilemaan myös juuri ilmestyneen Suomibileet-levyn biisejä. (Suomibileet löytyy PS3 ja PS4 -versioina) Itseäni ilahdutti ennen kaikkea se, että levyltä löytyy Kaija Koota jopa kahden biisin verran!! Olenkin jo monta vuotta sanonut, että tuon aikuisen naisen tunteiden tulkin pitäisi päästä Singstar-levylle saakka. Nyt toiveeni on vihdoin kuultu.

postaukseen8

Kaija Koon lisäksi Suomibileet sisältää mm. sellaisia ajankohtaisia artisteja kuin Janna, Cheek, Jenni Vartiainen, Juha Tapio, JVG, Erin, Suvi Teräsniska ja vaikka mitä muuta. Melko sekava kattaus, mutta sen vuoksi levyltä löytyykin varmasti jotain laulettavaa jokaiselle, joten toimii hyvin kemuissa. Omiksi suosikkibiiseikseni Suomibileistä nousi jo em. Kaija Koon Vapaa, Krista Siegfridsin Can you see me ja Sannin Me ei olla enää me. Kivoja laulettavia kaikki!

Suurta hilpeyttä herätti myös pelikonsolin mukana tulevan kameran kuvaama videomateriaali eläytyvistä laulajista. Onneksi ei viritelty vehjettä nettiyhteyteen, ettei tullut kiusausta jakaa videoita someen, sekin kun olisi mahdollista.

postaukseen6

Laulamisen aiheuttamaa kurkun kuivumista hoidettiin vielä parilla muullakin drinksulla pirtelön lisäksi. Ufo Shotin sivuilla oli ohje lyhyeen UFO-roska drinksuun, joka olisi koostunut ihan vaan limelohkoista + sokerista (murskataan limet lasin pohjalle) jäämurskasta ja UFO-shotista. Mutta koska illan emäntä ei ollut älynnyt laittaa jäitä tulemaan ja pelkkä liru Ufoa limejen kanssa lasin pohjalla oli vähän tylsä ajatus, joten kaadettiin jatkoksi Spritea.

Meillä oli tämän vaaleanpunaisen Ufo Originalin lisäksi maisteltavana myös pelottavan sinistä Ufo Shot Blasteroidia, mutta jotenkin vaan tämä originaali Ufo-karkin makuinen ja söpön värinen juoma houkutteli enemmän. Siniset drinkit eivät vaan tunnu yhtä houkuttelevalta kuin vaaleanpunaiset! 😀

Itselleni muuten tuli yllärinä se, että UFO shot on ihan puhtaasti kotimainen tuote ja valmistetaan niinkin eksoottisessa paikassa kuin Tyrnävällä Shaman Spirits -nimisen yrityksen toimesta. Toisaalta, kun miettii tarkemmin, niin eihän ketkään muut kuin hullut suomalaiset tee salmiakkikarkkeja ja -juomia. Tämäkin tuote sai alkunsa ihan muutaman nuoren miehen darra-aamuna saamasta ideasta, kun keksivät, että lapsuuden lempikarkkien makuinen shotti olisi takuulla jymymenestys. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illan kolmannet drinksut väänsikin sitten Tommi ja täytyy sanoa, etä tämä taisi olla oma suosikkini. Minttuinen pitkä hempeän vaaleanpunainen drinksu syntyy UFO Shot Originalista, mintunlehdistäja Russchianista. Vahvempi versio syntyy heittämällä sekaan 2 cl kirkasta. Tommi teki ekan tällaisen sekoituksen edellisen drinkin limelohkojen päälle ja toimi hyvin sitenkin.

Olin siis aiemmin maistellut Ufo Shottia ihan sellaisenaan ja täytyy sanoa, että ei nyt ihan mikään lempijuoma, kuten ei juuri oikein muutkaan shotit. Mutta olikin positiivinen ylläri miten hyvin tuo kirpeä maku toimi noissa pidemmissä juomissa. Koko pulloa ei perjantaina tuhottu, mutta voin kertoa, että ei se happanemaan jää!

Onko Ufo-karkit tai Ufo-shotti tuttuja? Itse ainakin muistan jo penskana aina valinneeni irtsaripussiin mukaan myös noita kovia karkkeja, joita imeskellessä tuntui, että lähtee kitalaesta nahkat. Mikäs sen parempaa.

PS. Tuohon Singstariin liittyen on tulossa kiva kilpailu blogin FB-sivulle!


5 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  KAAIJJAAA!!! <3 <3 <3

  … ja Ufo + Russchian on kyllä pop. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Pakko päästä yhdessä laulaa Kaijaa!!!!

 • Tämän kylän homopoika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ooh, Kaijaa ois kyllä mahtava päästä vetämään (siis laulamaan)! Kaija Koo-teemainen blogimiitti pystyyn ;)!

 • sissu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kysymys ihan off topic, mutta kuinka pitkä sä Veera olet?

Post A Comment