Pesäeroa Mörköön

Niin paljon kuin ihanien kashmir- ja villamateriaalien puolesta liputankin, niin kyllä minunkin kaapeistani joitakin tekokuituisia neuleasioita löytyy. Kaulaliinojen kohdalla ne turvalliset perusvärit, kuten harmaa, musta ja ikisuosikkini punainen ovat sellaisia joihin on helppo satsata ja ostaa kunnon materiaaleja, koska tietää asusteiden olevan käytössä vuosia. Värikkäämpien ja kirjavien mielitekojen kohdalla kuitenkin tyydyn mieluusti huonompiin ja edullisempiinkin matskuihin, sillä tiedän että ihastus voi mennä ohi yhdessä talvessa.

Tämän syksyn väriläiskänä on toiminut tuo Glitteristä saatu kauniin fuksian punainen tuubineulehuivi, jota käytän usein noin kuvien mukaisesti myös huppuna. Tukka lyttääntyy vähemmän kuin pintaa myöden menevän pipon kanssa, mutta pää on silti suojassa pahimmalta viimalta. Ja huivin ansiosta riski tulla sekoitetuksi Muumien Mörköön vähenee edes hieman. Myös neulehuiviin täydellisesti sointuva huulipuna auttaa hieman mörkölookin karkoituksessa.

Kaivoin mustat kiiltonahka-Martensit eilen ekaan kertaa käyttöön sitten viime kevään. Ai että, miten olinkin onnistunut elämään näin kauan käyttämättä niitä? Tuijottelin kauniisti kiiltäviä kenkiä jaloissani ihan innoissani ja mietin miten ihanaa tämä vuodenaikojen vaihtelu on, sillä sen ansiosta saa kokea monesti vuodessa tällaisia iloisia jälleennäkemisia monien lempparikenkien ja -vaatteiden kanssa. Iloinen jälleennäkeminen oli nimittäin myös tuon Lindexin takin kanssa. Kun on kuukausitolkulla käyttänyt enimmäkseen lyhyitä rotseja, joiden alta vilkkuu puseroiden helmat ja farkkuahteri, niin tuollainen pidempi takki tuntuu muuttavan asut ja olemuksen jotenkin paljon huolitellummaksi. Tykkään.

takki-Lindex/huivi-Glitter (saatu)/neule-Ellos/kengät-Dr. Martens

Mutta arvatkaapa mistä tykkään myös? Ihan vaan siitä miltä seuraavat viikot taas näyttää. Nyt viikonloppuna luvassa salin pikkuojoulut, alkuviikosta vaan yksi täys työpäivä kuvankäsittelyn parissa ja ke-to hurahtaakin sitten pikku blogireissulla Wienissä ja seuraavana viikonloppuna sitten omat synttärit. En kyllä ole suunnitellut 33 ikävuotta mitenkään sen erityisemmin juhlistaa, mutta kai sitä voisi jossain vaikka edes kivalla illallisella piipahtaa. Ja jos perinteisiin on luottaminen, pyöräyttää muru mulle taas synttärikakun.

Ihania aikoja siis edessä jälleen. Toivottavasti teilläkin. Ihanaa viikonloppua!

PS. Huomasittehan edellisen postauksen Black Friday -shoppailuvinkit?


Tags:
,
No Comments

Post A Comment