Pikkujoulukostyymi

Nyt kun makaan täällä huonovointisena sohvalla pyjamassa kerrosaterian majoneesit leukapielissäni, on hyvä sauma muistuttaa itseän siitä, että on sitä onneksi joskus ollut hehkeämpänäkin. Kivat oli pikkujoulut Lastaamon porukan kanssa! Treenattiin, saunottiin, paljuiltiin ja pukkikin kävi. Oli tosi kiva tutustua paremmin ihmisiin joiden kanssa tulee hikoiltua samoilla tunneilla

Näissä pikkujouluissa ehti vaihtaa asua useampaankin kertaan, mutta jätin nyt treenitrikoot ja bikinit kuvaamatta ja ikuistin vain illan viimeisen ja kimaltavimman asun.

Kyselin tuossa pari päivää sitten Instagramissa, että kultaiset paljettipöksyt hot vai not ja hoteiksi tuomitut kimallehousut pääsivät eilen neitsytmatkalleen. Aivan tautisen hot mun omasta mielestä! Ja mitä sopivin vaatekappale pikkujoulukauteen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 housut-H&M/toppi-InWear/sifonkihurpula-Monki/kengät-Pour La Victoire/laukku-Lindex/korvikset Tallinnan modernin taiteen museosta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljettipökät löytyivät H&M:n verkkokaupasta ja niistä on joku muukin tykännyt, sillä kultaiset on näköjään myyty jo loppuun, mutta hopean väristä versiota on vielä valikoimissa. Suurin saatavilla oleva koko 46 oli itselleni aivan passeli.

Mulla on kyllä melkoinen fiksaatio paljettikamppeisiin. Kaapista löytyy nyt kimaltavat housut mustana ja kultaisena ja sama juttu paljettihameiden kanssa. Puen tällaiset huomiota herättävät materiaalit aina mieluiten alaosaan, sama juttu useimmiten värien kanssa. Mustat housut ja punainen pusero ei ole ollenkaan mun juttu, mutta musta pusero ja punaiset housut toimii loistavasti. Kai mä kuvittelen tällä järjestyksellä hämääväni huomiota tuosta hervottomasta tissiosastostani jonnekin alemmas. Tälllainen eilen päällä ollut tissiliivejä vilautteleva herutustoppi kyllä ehkä hieman vesittää sitä ajatusta. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkujoulut oli kyllä ihana tekosyy kiskoa kimalletta kinttuun, mutta tykkään noista housuista siinä määrin, että mietin nyt miten ne kesyttäisi arkeen. Paljettihousut ja maiharit vois olla kiva pari. Yläosaksi sitten joku pehmoinen neule ehkä. Täytynee vähän testailla..

Nyt mä jatkan toipumista. Lastaamon FB-sivulla muistutettiin tämän päivän tunneista ja myös siitä, että jos eilen meni pitkään, niin ei ole tulemista. Vastaukista päätellen en ole ainoa jonka sunnuntai kuluu tänään sohvan pohjalla painonnostohommien sijaan. Alkuviikosta sitten taas treeniruotuun!


16 Comments
 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis WAUWAUWAUWAU! Upea sinä, ihan hehkut ja asu on kertakaikkisen mahtava. Uskaltaiskohan tilata itelleen ne hopeiset….

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   uskaltaa toki!

 • Marketta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi, että näytätkin hyvältä! Mites nuo paljetit sisäreisissä? Hankaako sulla reidet yhteen? Kun itselläni ainakin on sellainen luulo, että paljetit vaan sinkoilis kävellessä, enkä siksi ole uskaltanut itselleni tuollaisia ihanuuksia hankkia. Sulla on varmaan hoikemmat reidet.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla todellakin hinkkaa reidet yhteen, ja itseäkin etukäteen vähän mietitytti, että mites noiden paljettien kanssa sitten käy, mutta ei sinkoillut paljetit mihinkään, eikä tuntunut mitenkään pahalta. Ihan hetken ajan tuntui et teki mieli kävellä ”länkisäärin”, mutta siihen pieneen ”rahinaan” tottui nopeasti. Paljetit on tosi pieniä, jotne eivät tartu toisiinsa kovin kovasti.

 • Mirka/GoneWithTheNails
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä en tiä miks, mutta tokavikasta kuvasta tulee mieleen, että vihjailet Tommille jostain aivan muunlaisesta liikunnasta kuin kävelystä pikkujouluihin.. 😀 Anteeks!! 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😀 Jaa vai sellaset jutut sulla mielessä! No, tässä kyllä ihan vaan heiluttelin helmojani kameran edessä ilman sen kummempia taka-ajatuksia. 😀

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upee!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti! 🙂

 • HEARTS/NOTHING
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  aaaaa AAAaaaaa AAAAA !!!!! UPEA!!!! <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no, keskiviikkona näät mut taas ihan ennalleen palautuneena. 😀

 • Elisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On komeet byysat! Vastaaviahan on muuten myös (ainakin) Lindexillä, jos H&M on jo myynyt omansa loppuun ja haluaa moiset jalkaansa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   hei hyvä vinkki! Nyt kun sanoit niin muistankin nähneeni LIndexin ikkunassa jotain samanoloista!

 • Anni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  heippa! Aina silloin tällöin blogiasi lueskelen ja piti nyt ensimmäisen kerran kommentoida, että ompa sulla ollut upea asu. 🙂 Noi housut!! Ehkä uskaltaudun itsekin vielä joskus ostamaan kunnon glitteripökät ;D

 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeeta, mahtavaa!! Sulla on kauniin muotoset jalat jotka pääsee tässä asussa pääosaan, tykkään 🙂 Itselle pukkaa pientä pikkujouluvaatekriisiä kun tulevina kahtena viikonloppuna pitäis lähteä rimpsalle, eikä mitään päällepantavaa!

 • Reetta V.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  näytät upealta!

 • Doppwoman
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis ihana asu!!

Post A Comment