Muotia vyöhykkeeltä 13

Effie replaces Fulvia in Mockingjay

Kuva

Kokosin elokuussa postaukseen turbaanivinkkejä True Bloodista tutulta Lafayettelta ja nyt olisi vuorossa toinen huivisolmuillaan ihastuttanut fiktiivinen hahmo.

Kävin perjantaina katsomassa Nälkäpeli-sarjan kolmannen leffan eli Matkijanärhi 1:n. Itse elokuva oli vähän pettymys ja tuntui vain rahastus mielessä tehdyltä välisoitolta ennen varsinaista loppupärinää. Jotain leffasta kuitenkin jäi mieleen positiivisessa mielessä ja se oli Effie Trinketin päässä nähdyt huiviviritelmät.

effie-trinket-hunger-games-mockingjay-fishnet-gold-embroidery-glove

 Kuva

Aiemmissa osissa todella näyttävissä ja värikkäissä asuissa nähty Capitolin asukas Effie Trinket joutuu Matkijanärhessä käyttämään mielikuvitustaan vielä entistäkin enemmän, kun pukeutumisen perustana on ankea haalari, joka on käytössä kaikilla Vyöhyke 13:n asukkailla. Kunnon fashionistana Effie muuntaa tylsän univormunkin itsensä näköiseksi. Pastellisten peruukkien jääminen Capitoliin on Effielle katastrofi, mutta sitten hän onneksi muistaa muinaisen muotivillityksen; huivista sidotut turbaanit. Ja hyvältähän se neiti Trinket näyttää turbaanissakin!

Effie1

 Kuva

Tällainen kahden viimeisen kuvan sykerösolmu onnistuu itseltäkin, mutta ekan kuvan iso rusettia pitää kyllä ehdottomasti myös harjoitella! Avainasemassa onnistumiseen on tietenkin oikean kokoinen ja sopivan jäykästä materiaalista oleva huivi. Eli jotain suht isokokoista puuvillaista bandanahuivia nyt metsästämään!

Millaisia ajatuksia teillä Nälkäpeli-leffoista tai Effien tyylistä?


2 Comments
  • Jenni Emilia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä tykkäsin leffasta tosi paljon ja olin koko ihan jännittynyt mitä tapahtuu! Elokuva on kyllä jakanut mielipiteitä. Effien tyylistä ja hahmosta tykkään myös ja turbaani-haalari-tyyli oli onnistunut. 🙂 Nyt vaan turbaanin sitomista harjoittelemaan!

  • Jenni Emilia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä tykkäsin leffasta tosi paljon ja olin koko ajan ihan jännittynyt mitä tapahtuu! Elokuva on kyllä jakanut mielipiteitä. Effien tyylistä ja hahmosta tykkään myös ja turbaani-haalari-tyyli oli onnistunut. 🙂 Nyt vaan turbaanin sitomista harjoittelemaan!

Post A Comment