Villit kuviot

Harmittelin tuossa jokin aika sitten, kun on asukuvausmestat hieman tylsiä, kun viime aikoina tullut napsittua useammatkin kuvat ankeasti eteisessä vessan oven paistaessa ihanasti taustalla, mutta tänään minulla on ilokseni tarjota normaalista melkoisesti poikkeavaa ”maastoa” päivän releiden esittelyyn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normi päivä..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä vinkeä ja silmiä särkevä nurkkaus löytyi Olympus Playground näyttelystä täältä Wienistä, josta tätä nyt naputtelen. Olympus Playgroundissa on kyse useiden eri taiteilojoiden tekemist installaatioista joita pystyy hyödyntämään erilaisiin kuvaustehtäviin. Kunkin teoksen kohdalta löytyy vinkkejä mitä ominaisuuksia missäkin kannattaa kokeilla. Itse testailin innolla esimerkiksi uudesta PEN E-PL7:sta ja O-MD -kameroista löytyvää Live Composite -toimintoajoka mahdollistaa vaikkapa revontulien, ilotulituksen, liikenteen valojälkien ym. ikuistamisen kauniisti ilman ylivalottumista ja kuvan rakentumista voi seurata näytöltä reaaliaikaisesti. Tätä toimintoa on ehdottomasti testailtava lisää ja kokeiltava minkälaisiin kuvausideoihin se oikein taipuisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Installaatioiden seassa leikkimisen lisäksi pyysin Nooraa myös ikuistamaan asun, jolla olin iltatilaisuudessa liikkeellä. Päivällä hengailimme joulumarkkinoilla suorittamassa meille annettuja kuvaustehtäviä ja ilta tosiaan vietettiin tuolla Playgroundin syövereissä. Olen vieraillut aiemmin toisessa Playground-näyttelyssä Berliinissä ja viihdyttäviä ja ikimuistoisia nämä on kyllä olleet molemmat. Todella hauska tapa ottaa kameran ominaisuuksia ja toimintoja haltuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paljettihame-H&M/pusero-Kaiio, Sokos/kengät-Ellos

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovin pitkään ei jaksettu jäädä paikalle kemuttamaan, sillä matka tänne alkoi sen verran aikaisin aamulla, että itse kullakin reissaajalla alkoi jo silmä painaa. Nyt vuorossa on tukin lailla nukutut yöunet aivan hervottoman leveässä ja pehmein vuodevaattein varustellussa hotellisängyssä, Unta ei tarvitse todellakaan houkutella. Huomenna meinataan huristella hissillä tsekkaamaan näkymät tämän 60-kerroksisen hotellimme kattotasanteelta, joka on saamamme infon mukaan Wienin korkein paikka. Tämän huimaavan nähtävyyden lisäksi tarkoitus olisi pyöriskellä päämäärättömästi kaupungilla iltapäivällä koittavaan lähtöön saakka.

Nyt siis suosiolla unta kuulaan, että jaksaa taas ihastella kaupunkia!

-matkan tarjosi Olympus-


5 Comments
 • Hanna Hilliaho
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihan mieletön asu! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kumpi? 😀

 • Sari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä olet vaan niin upea Veera 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitti 🙂

 • annatiinamaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  onpas super kivoja kuvia ja aivan ihana asu! <3

Post A Comment