Vienna day 2 + asukuvia

Nyt nämä Wienin kakkospäivän kuvat ja turinat ulos ennen kuin reissusta ehtii kulua liikaa aikaa! Yhden yön reissumme eka päivän kohokohdat löytyvät postauksesta Vienna Day 1.

Vaikka ihan kauhean korkealle emme 60 kerroksisessa hotellisamme päässetkään, niin kyllä mun 11. (vai 12..? en muista) kerroksen huoneen ikkunastakin ihan hienot maisemat Tonavalle avautuivat. Jotkut kukkulat (vuoret?) sieltä myöskin pilkistelivät sumun takaa. Aikaisemmat Wienin reissuni osuivat molemmat hieman kauniimpien ja kirkkaampien säiden aikaan, joten olis ihan mielenkiintoista katsella kaupunkia tällä kertaa hieman harmaamissa sävyissä.

PC030056

Hotellimme Melia oli kyllä melko huikea ja hyppäsikin hyvin korkeille sijoille mun hotellikokemusrankingissani. Huone oli tyylikäs, sänky törkeän hyvä ja petivaatteet taivaalliset. Kylppärin sadevesisuihku vaan pääsi yllättämään aamu-unisen hotelliasukkaan, kun luulin hanaa avatessani veden tulevan kädessäni olevasta suihkusta, mutta sainkin jääkylmän roiskauksen katosta suoraan niskaani. No, herättipä ainakin!

PC040222

PC040223

Vaikka en kotona aamiaisihminen olekaan, niin hotelleissa kuitenkin yleensä ainakin jotain syön heti aamustakin. Meliassa aamiaistarjoilu oli kuitenkin niin mahtava ja monipuolinen, että viivyin puputtamassa lähemmäs tunnin. Kaikki oli niin kauniisti esillä ja tarjolla oli kaikkea todella herkullista, joten säntäiltiin vain edes takaisin huokailemassa ihastuksesta ja täyttämässä lautasiamme kukkuroilleen. Mansikoita, hedelmiä, suklaacroissantteja, skumppaa, juustoja ja sitten vielä uunituoreita vohveleita suoraan keittiöstä haluamillaan lisukkeilla. Huhhuh. Se oli nautintoa se. Mutta ne minuutit jotka odotin tilaamiani vohveleuta tuntuivat kyllä ikuisuudelta. 😀

Tämä kuva Henriikasta kertonee kaiken tarpeellisen siitä kuinka ihana aamiainen meidän kaikkien mielestä oli.

PC040231

Aamiaisen jälkeen päätettiin vielä relailla ihan rauhassa ja pakkailla matkalaukkuja puoleenpäivään ja huoneiden luovutukseen saakka. Mulle itselle on matkoilla aina tosi tärkeää ehtiä viettämään aikaa myös ihan siellä hotellissa, sillä ne on usein niin ihania paikkoja. Rakastan sitä edes pientä kiireetöntä hetkeä hotellin sängyllä, kun tuntuu kuin olisin kaikkien velvollisuuksien ulottumattomissa. Onneksi tälläkin matkalla ehdin kokea tuon fiiliksen.

PC040261

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huoneiden luovutuksen jälkeen suunnattiin kaupungille, mutta ihan ekana ulos päästyämme oli tietenkin vimmaisen asukuvaamisen vuoro. Hotellin miljöö oli kuvauksellinen niin sisältä kuin ulkoakin, joten toki se piti hyödyntää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

postaus11

Hieman nauratti tuo hotellin edessä ollut ”kiss+ride”-merkki. Kyseessähän siis on mitä ilmeisemmin kohta jossa voi pudottaa kaverin kyydistä, tai ainakin tuolla alhaalla lukee ”drop off point”, mutta saatiin kyllä hyvät naurut kehitellessämme kaikenlaisia skenaarioita tästä kiss+ridesta. Mä esimerkiksi visioin, että kyseessä on taksitolppa jossa päivystää pusuja maksuksi kelpuuttavat taksit. Että sinne vaan kaikki pusunkaipuussa olevat taksikuskit odottamaan kyytiläisiä! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Noora oli ystävällinen ja ikuisti allekirjoittaneen vaatetuksen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kengät-ellos/takki-Lindex/neulehuivi-Shopbop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame-H&M/t-paita-KappAhl/jakku-Nanso/pun.huivi-Asos/rannekoru-2 or+ By Yat

PC040298

Samainen Noora ystävällisesti ikuisti minut myöhemmin kaupungilla nostelemassa sukkahousujani. Classy lady!

pyllistys

 

Ja samoin hän oli kamera tanassa ikuistamassa takalistoani, kun olin lempipuuhassani, eli kuvaamassa söpöä haukkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä se reppana odotteli omistajaansa kaupan ulkopuolella ja poseerasi kauniisti.

 

 

PC040336

Ehdittiin kierrellä kaupungilla muutama tunti ja me otettiin Nooran kanssa homma ihan kuljeskelun ja katselun kannalta. Tutkailtiin myyntikojujen joulutavaroita, ihasteltiin ja kuvattiin heppoja ja nuuhkittiin vaan paikan jouluista tunnelmaa. Shoppailua ei juuri harrastettu minun synttäriostostani ja matkamuistomagneetteja enempää. Nooralla on kuulema perinteenä hankkia matkakohteistaan aina perinteinen ”I <3 …” -magneetti ja sellaisen löysi Wienistäkin, kun taas oman jääkaappini ovi on täynnä varsin sekalaisia matkamuistoja. Tällä kertaa mukaan lähti kaunis ruhtinatar Sissin kuvalla varustettu magneetti. Wieniin matkaaville muuten vinkkinä, että Sissi-museo oli ainakin omasta mielestäni todella mielenkiintoinen ja huikea! Vierailin siellä edellisellä Itävallan matkallani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PC040317

PC040339

Ihana ja leppoisa lomapäivä Wienissä siis. Ehdittiin maistella vielä Sacher-kakkuakin ennen kuin oli aika palata hakemaan kamat hotellilta ja suunnata kotimatkalle. Tykkään Wienistä kerta kerralta vain enemmän ja mietinkin, että sinne voisi kyllä suunnata taas heti kun mahdollista. Jonna tuossa jo fb-chatissa ehdottelikin, että mentäiskö keväällä. Ei yhtään paskempi idea!


2 Comments
 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielenkiintoisia kuvauskohteita ollut tolla Nooralla, mutta onhan se ihan ymmärrettävää, että takapuolen ja sukkahousunnostohetkien kuvaaminen on ensisijaisen tärkeää, kun on kerta Wieniin asti lähtenyt. 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no mutta kyllähä neiti kuvasi näiden ihastuttavien kohteiden lisäksi myös heppoja! 😀

Post A Comment