Aleostoksia

Sain tällä viikolla sähköpostia lukijaltani, joka pyysi, että voisinko nyt alehulinoiden alkaessa antaa taas jotain shoppailuvinkkejäni tänne blogiin. Ja tokihan minä voin, sillä tunnustan kyllä, että nettikauppoja tulee plärättyä ihan aktiivisesti aleprosenttien kiihtyessä.

Kokoan tässä viikonloppuna postauksen, johon laitan useammankin tärpin alennusmyynneistä, jotka ovat omasta mielestäni seuraamisen arvoisia, mutta nyt tässä kohtaa aloitan esittelemällä kaksi jo tekemääni aleostosta.

Ehdottomiin nettikauppasuosikkeihini kuuluvan Elloksen sivuilta olin jo aina tasaisin väliajoin vilkuillut koska saisin täydennettyä kashmirpuserokasani mustalla v-aukkoisella neuleella hurjan edullisesti. Ja tulihan se hetki sieltä tuossa viime viikolla ja bongasin jo harmaana ja viininpunaisena omistamani ohuen kashmirpuseron -40% alennuksesta. Olen nyt siis haalinut näitä syksyn ja talven eniten käyttämiäni neuleita kolme kappaletta eri alennuseristä maksaen niistä yhteensä n. 120 €. Tästä mustasta versiosta maksoin 53,40 €. Täydellistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jostain syystä tuo tuotteen tiedoista puuttuu materiaalitiedot, mutta se on siis 100% kashmiria. Neule on malliltaan melko niukka, joten otin siitä normaalin 46/48 kokoni sijaan koon 50/52, jotta sain hieman rennomman version. Samanmoista, mutta O-aukkoista neuletta löytyy hintaan 60-80 € (väristä riippuen) TÄÄLTÄ.

Suunnitellun neulesotoksen lisäksi tilaukseeni hyppäsi myös yksi heräteostos, kun ihastuin tuohon tiikeriaplikaatiolla koristeltuun collegeen. Pääsin Junarosen printtipaidan myötä vihdoin collegepaitojen makuun, joten osasin siksi kiinnittää tikruun huomioni.

Hieman alle 18 € maksanut paita osoittautui passeliksi onneksi vielä sovitusvaiheessakin, joten kiva löytö oli! Tästä otin normaalin kokoni 46/48. Elloksen omien mallistojen koot yltävät lähes aina vähintää kokoon 52 asti ja usein jopa 56 tai 60 saakka, joten siitä syystä voin suositella kyseistä nettipuljua lämpimästi kaikille plussapylleröille. Ja toki muillekin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokopolitiikan lisäksi Ellos kuuluu suosikkikauppoihini heidän anteliaiden alekäytäntöjensä vuoksi. Erilaisia alennusmyyntejä ja -kampanjoita on todella usein ja niiden lisäksi erilaisia alekoodeja on saatavilla tiuhaan. Jos siis malttaa hieman mielensä, niin haluamansa tuotteet voi useimmiten kalastaa normihintaa halvemmalla.

Voisin veikata, että tämänkin alennusmyynnin jossain vaiheessa käynnistyy taas joku muutaman päivän ”-30% alehinnoista” -kamppis. Itse komppaan yleensä tuolloin valikoimat huolella läpi ja olenkin ostanut suurimman osan esim. treenivaatteistani juuri noista alejen aleista. Viimeksi taisin kalastaa sieltä jo pidemmän aikaa kuolaamani Adidaksen treenitrikoot muistaakseni 14 eurolla. Väijymistä rakastava alehaukka kiittää.

Lisää aleshoppailuvinkkejä siis tulossa lähipäivinä, mut lähdetään nyt tästä. Joko te olette tehneet alelöytöjä?


6 Comments
 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kun sinulla kerta on tuo viininpunainen neule itselläsi niin onko se todella viininpunainen väriltään? Kun tuossa Elloksen tuotekuvassa se näyttää ihan jollekin muulle… Arpailen nimittäin, että tilaisinko mustan vai viininpunaisen neuleen. 🙂

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan vain sellaista olen jo pidempään ihmetellyt, että kun usein mainostat ja rummutat noita Elloksen ostoksia ja teksteissäsi on usein suoria klikkauslinkkejä tavaroihin, niin ovatko nuo sellaisia mainoslinkkejä mistä myös saat rahaa, mikäli joku linkkiä klikkaa ja sitä kautta ostaa tavaraa? Jos näin on, niin olet ihan lainsäädännön puitteissa velvollinen ilmoittamaan asiasta selkeästi lukijoillesi postauksessa, muuten syyllistyt piilomainontaan. Ja sehän on aivan simppeli asia selvittää, oletko Elloksen affiliate vai et…:) Ne säännöt mitkä koskevat muitakin bloggaajia koskevat myös sinua.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No olisit sitten selvittänyt onko mulla affeja ja vai ei jos noin epäilyttää. Se, että suurin osa bloggaajista käyttää affeja, ei tarkoita että kaikki niin tekevät. Tässä blogissa on kyllä mainokset aina merkitty mutta en ole tajunnut että pitäisi alkaa vielä sekin alleviivaamaan kun jokin ei ole mainoslinkki.

 • Jessik
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oijoi, kylle4 kaikki viutsalneet tyf6nantajat kustantavat henkilf6stf6nse4 Retoriikan kese4kouluun. Tapahtuma kehitte4e4 vaikutustaitoja, mutta se on myf6s oiva verkostoitumismahdollisuus yli oman alan rajojen. Yleense4he4n seminaareissa tapaa vain saman alan ihmisie4, mutta […]

Post A Comment