Joulun sankari

Mulla on kyllä ihan mahtava mies. Ilman Tommin hääräilyä ja panostamista ei meillä varmasti näyttäis lainkaan joululta, mutta mun ollessa viime päivinä töissä on tuo muru pyöräyttänyt peruna- ja punajuurilaatikot, leiponut taatelikakun ja siivonnut kämpän. Minun tehtäväkseni jäi tänään äidiltä saadun pellavapöytäliinan ja -lautasliinojen silittäminen. Riisipuuronkin tuo rakas nousi aamulla keittämään ja herätti minut vasta kun se oli valmis. Ja tuossa se nyt paketoi viimeisiä lahjoja ja yritti äsken korjata minun kaatamalla hajoittaman jalkalampun. Mä en voi ymmärtää mitä mä olen tehnyt ansaitakseni rinnalleni tuollaisen tyypin. Mut ihanaa, että se on tuossa ja osoittaa rakkauttaan ja välittämistään pitämällä minusta huolta niin monella tavalla. Samanlainenhan tuo mies on ihan joka päiväisessä arjessakin, mutta nämä sen jouluhommailut tuntuu kaikki vielä ihan ekstralta, kun tuntuu, että itse en ole ehtinyt ja jaksanut tehdä juurikaan mitään. Voi sössönsöö nyt tätä lässytystä, ehkä pitää vaan mennä nyt vähän pussailemaan tuota arjen ja joulun sankaria.

Mulla on vapaata vain tämä ja huomispäivä ja tapanina on jo edessä paluu toimitukseen, mutta se passaa mulle erittäin hyvin, sillä töissä on kivaa! Mutta otan mä tässä nyt hetken rauhallisesti. Ottakaa tekin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tags:
No Comments

Post A Comment