Seisomahame

Olen käyttämistäni vaatteista päätellen pysynyt viimeiset 2-3 vuotta melko tarkasti samoissa mitoissa joten vaatekaappini sisältö on koon puolesta melko ajantasainen. En ole enää vuosikausiin säilönyt liian pieniä vaatteita sillä ajatuksella, että ”jos vielä joskus laihtuis”, vaan pistänyt vääränkokoiset suosiolla kiertoon. Jokunen poikkeus kaappiin kuitenkin mahtuu. (Ja muualle ei sitten mahdukaan..)

Yksi tuollainen vaate, joka ei oikein istu, mutta en silti raski heittää menemään, on H&M:n musta nahkahame. En ole luopunut hameesta siksi, että se on niin ’siinä ja siinä’. Oikein nesteet kropasta vieneen baari-illan jälkeisenä krapulapäivänä se kun saattaa mahtuakin ihan kivasti. Sitten voi vapista darrassa sohvalla kivassa nahkahamosessa.

Edellisen kerran kiskoin nahkalipareen päälleni lokakuun lopulla jolloin iloitsin, että kykenin jopa syömään hame päälläni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame ja neuletakki-H&M/t-paita-Benetton/kengät-Ellos/laukku-Zara/korvikset-Mimu

Eilen illalla valitsin vaatteita pienoisessa kiireessä ja nappasin nahkahameen henkarista pitkästä aikaa. Siinä seisaaltaan ja selkä suorassa homma tuntui ihan mahdolliselta, joten ei muuta kuin menoksi. Mutta voihan helvetti.. totuus iski tajuntaan puristuksena läskimakkaroihin heti autoon istuessa. Aivan sairaan tukala fiilis! Ja siinä missä helma oli seisoskellessa vielä jotenkuten mennyt siveellisestä, oli siveyden sipuli viimeinen asia joka helmasta tuli mieleen istuessa. Mutta en kääntynyt vaihtamaan vaatteita, vaan päätin selvitä.

Edessä oli siis lähes pari tuntia istumista stand up -katsomossa laardien huutaessa armoa. Viereemme istuneen keski-ikäisen pariskunnan mielenrauhaa turvatakseni riisuin neuletakin päältäni ja asettelin verhoamaan syliäni. Siinä kohtaa, kun henkeä pidätellen odottaa, että koska se haarakilla sieltä helman alta oikein kurkkaa, on lisäpeite todellakin tarpeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta kyllä mä hiton hyvältä näytin tolleen seisten, vatsaa kiukulla sisään vetäen ja hengittämättä. Muija on rento kuin rautakanki!

Tästä eilisestä tukalasta kokemuksesta huolimattakaan mä en osaa laittaa tuota hametta kirppiskasaan. Mulle on jotenkin vaan tärkeää omistaa nahkahame. Mä tunnen olevani nainen, jolla kuuluu olla nahkahame! Viis siitä onko se sopiva. 😀 Mutta jokin riippuvuussuhde minulla tuohon nahkalärpäkkeeseen on ja nämä tiukasti (indeed) yhdessä vietety hetket ovat tehneet siitä minulle tärkeän. Se on aina hieno se jännitysmomentti, että meneekö vetskari kiinni suosiolla vaiko väkivallalla.

Mutta oli kuulkaa hieno vatsalihastreeni tuollainen lähes kaksi tuntia selkä suorassa istuen, vatsaa sisään vetäen ja huutonauraen. Kyllä absit kiittää!

Löytyykö teidän kaapista vastaavia ”aarteita” joista ei vaan voi luopua?

 


Tags:
10 Comments
  • Pinkit korkokengät
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mun vaatekaapissa oli pitkään, sitten mä suosiolla luovuin, kun mietin, että en enää koskaan tule olemaan koossa 36.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mäkin oon luopunut kyllä sellaisista jotka ei voi mitenkään mahtua, mut tällaiset melkein-jutut on joskus kinkkisiä. 😀

  • Doppwoman
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hah, hah olipa hauska kirjoitus! Jotenkin niin tuttua tuo nahkahamehomma, nimittäin mulla on ihan samanlainen yksilö, tiukka, lyhyt joka nousee kun kävelen ja huippulyhyt kun istun! Neuletakki jaloille, niiiiin tuttua touhua:)

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mistäkähän siis löytyis nahkahame joka mahtuis ja pysyis asennossa liikkuessakin???

  • Kaisu / Mekkokaappi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olet hulvaton kirjoittaja. =) Itse omistan nahkahousut viidentoista vuoden takaa. Niissä menee nappi just ja just kiinni, kun vetää oikein syvää henkeä ja sitten ei oikeastaan saakaan hengittää enää kuin vain pinnallisesti pihistä. Liikkuminen tai istuminen, juu ei onnistu. En todellakaan tule niihin enää ikinä mahtumaan mutta jostain syystä en ole niistä valmis luopumaankaan.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      😀 😀 mä joudun nyt tunnustaa, et kaapista löytyy myös yhdet nahkahousut!!!

  • Saraseeeni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hah! Tulee mieleen eräs oranssi hameeni, josta pidän kuin hullupuurosta. Aina välillä sen pistän päälleni ja peilin edessä ihmettelen, miksi se on jäänyt taas kaappiin? Syyn muistan siinä vaiheessa, kun kävelen: helma hilautuu hälyttävän lyhyeksi ja kyseessä on muutenkin lyhyt hame. Myös istuessa täytyy miettiä, miten jalat asettelee. Ei todellakaan auta heittää jalkaa toisen yli 😉 Mutta ei siitä vain voi luopua.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      jep, niin tuttua. Menee aina kuukausia käyttökertojen välillä, niin kauan että ehtii unohtaa ne vaatteen huonot ominaisuudet.

  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heh, tiedän ton tunteen kun EI VAAN VOI heittää menemään jotain tiettyä vaatekappaletta. Mulla on kanssa yks mekko, joka on niin ihanan kiiltävän tummanvihreää silkkiä etten voi laittaa sitä kiertoon vaikken tällä hetkellä pysty sitä käyttämään muuta kuin just seisomajuhlissa ;).

    Toi nahkahame vaan niin sopii sulle. Älä pistä kiertoon :).

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      pitää siis järjestää seisomajuhlat joissa ei ole liikoja tarjoiluja 😀

Post A Comment