Get Up, Stand up!

Hihii, nyt alkaa jo pikku hiljaa jännittämään viikonloppu. Luvassa on nimittäin jotain mikä on kytenyt mielessäni jo muutaman vuoden.

Pakkaan huomenna kassini ja hurautan Tampereelle siskoni luokse juhlistamaan kummipoikani 7 v-synttäreitä. Tätäkin olen toki innolla odottanut, sillä en ole nähnyt hiiripupumarakattia moneen kuukauteen. Mutta se ei ole se mikä parin päivän viikonloppureissussa jännittää, vaan se mitä mulla on ohjelmassa lauantain ja sunnuntain ajan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mä osallistun Stand Up -kurssille!!!

Iiih, jännää!! Googlailin Stand Up -kursseja ekan kerran varmaan jo pari vuotta sitten ja joskus viime vuoden alussa muistan sitten tuupanneeni meiliosoitteeni Naurunpaikan sivuilla kohtaan ”haluan infoa, kun seuraava kurssi järjestetään”. Ehdin jo unohtaa asian välillä ihan tyystin, mutta joulukuussa sähköpostiin sitten kilahti tietoa, että tammikuussa olisi viikonloppukurssi tarjolla. Jonkin aikaa asiaa tuumattuani päätin tarttua tilaisuuteen ja lähteä kokeilemaan jotain uutta ja jännää!

Lauantain ja sunnuntain ajan onkin nyt sitten ohjelmassa Stand Up -huumorin saloihin tutustumista koomikko Arimo Mustosen johdolla. Sattui vielä niin hyvin, että bongasin viime perjantaina FB:ssa mainoksen Arimon stand up -keikasta, joka osui juuri seuraavalle ilallle tänne Poriin. Niinpä napattiin liput murun kanssa ja käytiin nauramassa vatsamme kipeiksi. Keikka toimikin loistavana orientaationa tämän viikonlopun kurssiin ja pisti miettimään millaiset asiat oikein naurattavat ihmisiä ja millaisia hedelmällisiä aihealueita voisin omasta elämästäni löytää.

En oikein tiedä mitä viikonlopulta odottaa. Olo on sekä innostunut, että jännittynyt. Mietityttää, että millaista porukkaa muut osallistujat ovat. Ovatko hekin kaltaisiani täysiä keltanokkia vai jo aiheeseen enemmän perhtyneitä harrastajia. Tunnenko mä itseni joukossa ihan tyhmäksi ja mielikuvituksettomaksi?

Mutta, ei muuta kuin kohti ääretöntä ja sen yli, kuten Buzz Lightyear sen sanoisi. Viikonlopun fiiliksistä varmasti lisää jahka kurssista on selviydytty.

Mitä uutta sinä olet ajatellut kokeilla tänä vuonna?


Tags:
1 Comment
  • Senja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vitsi, miten rohkeaa! Vaikka itsekin on välillä olevinaan nokkela sutkautuksissaan, niin rohkeus esiintymiseen puuttuu kyllä täysin. Tekemällähän sitä treenautuisi joten hatun nosto, että lähdet opettelemaan vaikka vähän jännittäisikin. Hyvin se menee 🙂

Post A Comment