Harmaata ja raitaa

Rennon vapaapäivän kunniaksi kapusin taas pitkästä aikaa hyiselle ullakollemme ja pistin salamat välkkymään. Mitään kuvia kummempaa musta ei taida tänään oikein irrota, sillä olen jotenkin tosi väsynyt intensiivisen ja hurjasti ajatustyötä ja itsensäylittämistä vaatineen kurssiviikonlopun jäljiltä. Mutta panostin tänään kivoihin kuviin, joten olkaa hyvä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla oli nuo hame ja Dieselin raitamekko (nähty kokonaisena mm. TÄÄLLÄ) viikonloppuna mukana Tampereella ja puin jo eilen mekon näyttämään puserolta, mutta lämmikkeenä toimi pehmoinen villatakki. Tykkäsin kovasti harmaan hameen raitaisen yläosan yhdistelmästä, joten jatkojalostin samasta lähtökohdasta tänään uuden asun hieman neuletakkia skarpimmalla ”päällisellä” ja vaihtamalla punaiset nilkkurit tennareihin. Ja tulipa kyllä omasta mielestä aivan järjettömän kiva asu!

Olin vielä vajaa vuosi sitten hirveän huono käyttämään vaaleita harmaan sävyjä vaikka niistä kovasti pidinkin, onneksi asia on sittemmin korjaantunut. Valkoinen tuntuu usein liian pelottavalta, joten vaalean harmaa on oikein tervetullutta valoisuutta omaan kovin tummaan väripalettiini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hame-H&M/raitamekko puserona-Diesel/tekonahkajakku-Warehouse (saatu)/kengät-Vans (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki-Lindex/laukku-Carla Ferreri

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimiiko päivän rätit teidän silmään?


Tags:
1 Comment
  • thelma
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    toimii! tennarit ja hame näyttää yhdessä ihan superkivoilta!

Post A Comment