Tammikuun kootut

Se on jo 1/12 vuodesta 2015 taakse jäänyttä elämää joten kokosin tähän pienen yhteenvedon tammikuun meninigeistä Instagram-kuviani tonkimalla.

Uusi vuosi meni rauhallisesti kotona Tommin kanssa. Ilotulituksia jaksettiin vääntäytyä katsomaan tasan pihalle, eli torin laidalle. Tulipa vihdoin testattua vähän paremmin PEN E-PL7:n Livecomp-toimintoa.

tammikuu4

Heti kuun alussa suuntasin lomailemaan kotikonnuille isin ja äidin hellään huomaan. Heittoni isin tekemästä käsilaukusta otti välittömästi tulta alleen ja jo siellä ollessani herra autopeltikorjaaja ehti väsätä laukulle lestin ja aloittaa ensimmäistä protoa. Tuotekehittely Kainuussa jatkuu kuulema edelleen, nyt mietinnässä on sopiva vuorikangas.

tammikuu

Joulun ja lomailun aiheuttaman treenitauon jälkeen oli hieman pelottavaa taas palata salille, mutta kyllä se homma sieltä taas käynnistyy. Kävin kuntotestissä ja kehonkoostumusmittauksessa ja mietin itselleni muutamia tavoitteita tälle keväälle. Yksi niistä on 100 kilon rikkominen maastavedossa. Otinkin tällä viikolla taas harppauksen viisi kiloa lähemmäksi tavoittettani, kun treeneissä nousi kaksi toistoa 80 kilolla.

tammikuu2

Tammikuu on perinteisesti ollut valokuvausrintamalla melko hiljainen kuukausi ja sainkin viettää tammikuussa pari viikkoa melko leppoisasti lomaillen. Toisaalta loppukuuhun sitten tuntuikin rytisevän keikkaa taas sen verran, että ei tarvinnut huolestua parin viikon hiljaisuudesta huolimatta. Tammikuun oma suosikkikuva tuli otettua PAM-lehden kanteen. Tällä keikalla asiakkaan briiffi oli ilahduttavan selkeä ja vaikka oltiin toimittajan kanssa yhdessä liikenteessä, myös kuvaajalle jätettiin hyvin aikaa oman työn tekemiseen. Mun työ on suurimmaksi osaksi kivaa ja parhaimmillaan se on todella kivaa!

tammikuu1

Tammikuuhun sisältyi ilahduttavan paljon aikaa rakkaiden mukuloiden kanssa. Sotkamossa ehdin nähdä ystäväni lapsia joista toinen on kummipoikani ja myös tuossa vasemmalla tiara päässä poseeraavaa isotätitettävääni. Sain myös ikuistaa hyvän ystäväni beben vaatimattomassa kahden viikon iässä ja viettää viikonlopun ihanan Hiiripupumarakatin, eli siskonpoikani luona. Pupu täytti pari viikkoa sitten 7 vuotta ja otettiin hänestä virallisia synttärikuvia judo-puvussa. Voi mikä hurmuri!

tammikuu5

Onneksi alennusmyynnit alkaa olla vihdoin jotakuinkin ohi, niin voi taas unohtaa shoppailuhommar hetkeksi. Tammikuussa nimittäin tuli melkoisen monta kiusausta vastaan ja hankittua tuli Michael Korsin mekko, CK Jeansin nilkkurit sekä tässä kuvissa näkyvät punaiset asiat eli Mrc by Marc Jacobsin hiiriballerinat ja Carla Ferrerin tikkilaukku, josta kirjoittelin jo täällä.

tammikuu3

Tammikuun paras juttu on kuitenkin ehdottomasti ollut uuden, paremman ruokarytmin opettelu, joka on sujunut mielestäni melko hyvin. Koska on turha haaveilla pystyvänsä tekemään kertarytinällä paljon muutoksia, iloitsen jokaisesta askeleesta jonka saan otettua uuteen suuntaan. Tammikuun aikana olen saanut integroitua aamiaisen elämääni ja olenkin ryhtynyt aloittamaan aamuni useimmiten puurolla. Tämä jos mikä on kuulkaa kaltaiselleni aamiaisen vieroksujalle hieno juttu.

Minulla on myös yritys tehdä vähintään kerran viikossa jotakin ruokaa, jota en ole aiemmin valmistanu ja sekin suunnitelma on edennyt ihan hienosti. Yksi tammikuun ruokakokeiluista oli Me Naisten ohjeella valmistettu sitruunainen kiherne-pinaattipasta, joka pääsee ehdottomasti uudelleenkin valmistukseen!

Heihei tammikuu! Tulkoon helmikuusta vieläkin parempi!


Tags:
3 Comments
  • Elina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo tikkilaukku on kylla upea!!

  • Johanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Meille tulee töihin PAM. Yleensä sivuutan sen täysin, mutta oli niin hieno kansi että piti kaivaa se artikkeli esiin ja lukea. Eli todella onnistunut kuva!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      oi, tosi kiva kuulla, että kuva sai lukemaan jutun!

Post A Comment