Blogitytöt Ilveksessä

Mansen blogitapaamisesta on nyt palattu! Voi veljet, miten mukava minireissu se olikaan.  Maj (Magicpoks)j ja Ida (365 days with Ida) olivat kutsuneet koolle todella viihdyttävän bloggaajajengin, jossa osa oli itselle jo vanhoja ja erittäin hyviä tuttuja ja osa taas uudempia tuttavuuksia. Ihan ehkä eniten innoissani oli viikonlopussa siitä, että pääsin pitkästä aikaa näkemään Niinaa (Nelliinan vaatehuone) ja jakamaan jälleen hotellihuoneen hänen kanssaan. Tässä oli ehtinyt hurahtaa lähes vuosi siitä kun ollaan viimeksi tavattu, mutta meidän jutut jatkui kyllä ihan niin kuin ei oltais koskaan erossa oltukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tampereen keskustassa Tammerjoen rannalla sijaitseva Sokos Hotel Ilves majoitti meidät 16. kerrokseensa ja näkymät kaupungin ylle olivat kyllä kauniit ja rauhalliset. Muisteltiin viihtyisässä huoneessamme Niinan kanssa huvittuneina vuosien takaisen Manchesterin reissumme rupuhotellia kosteusvaurioineen ja todettiin tilanteen olevan tällä kertaa melkoisesti parempi. 😀

Ilves4

ilves3

Näiden kahden epelin kanssa (Noora, Curious & Curiouser ja Henriikka, Aamukahvilla) puolestaan muisteltiin joulukuisen Wienin reissumme huippuhotellin aamiaispannukakkuja. Miten paljon mahtavia muistoja onkaan ehtinyt vuosien aikana kertyä monen hienon blogimimmin kanssa!

ilves2

Meidän porukasta pidettiin Ilveksessä tosi hyvää huolta ja pehmoisen hotellisängyn lisäksi saimme nauttia niin drinkkikoulusta, neljän ruokalajin illallisesta kuin yökerhon humustakin. Baarimikko Miikka johdatteli meidät Mojiton ja sen monien eri versioiden saloihin. Muiden tavoin myös minä ja Niina väsäsimme omat drinksumme ja voi hitto millaista sähellystä voi olla yhden juoman tekeminen!! ”pitikö tätä nyt sekoittaa?” ”paljonko sitä sokeria?” ”mitäs nyt pitää tehdä??” ”roiskuu roiskuu!!” Mutta kyllä niistä vaan mojitot tuli.

ilves2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hotellin ylimmässä kerroksessa näiden näköalojen äärellä tapahtuneen drinkkien sekoittelujen jälkeen iltamme jatkui hotellin alakerrassa sijaitsevassa ravintola Masuunissa, missä eteemme kannettiin herkku toisensa perään. Itse valitsin tällä kertaa lihan sijaan kasvismenun ja sain syödäkseni tattikeittoa sherrykermalla, tomaattiravioleja vuohenjuustolla ja pinaatilla, juustoja ja mustikkapaistosta rosmariinijäätelöllä. Pidin erityisesti pehmeästä ja kuohkeasta alkukeitosta ja tietenkin jälkiruoasta. Juotiin vielä jokaisen ruokalajin kanssa niille suositellut viinitkin, niin alkoi kyllä jo hieman pelottaa, että millaisella päällä sitä saa tähän sunnuntaiaamuun herätä, mutta onnekseni säsästyin päänsäryltä. Minulla siis on viimeaikoina alkoholi todella usein laukaissut hirvittävän tensiopäänsäryn, joka on pahimmillaan kestänyt parikin päivää, joten prosentillisten tuotteiden nauttiminen on aina hieman pelottavaa ja jäänytkin siksi viime aikoina vähemmälle. Mutta kiva oli pitkästä aikaa nauttia tuollainen kokonainen menu kera hyvien juomien ja vielä ilman pääkoppani kostoa.

ilves

Hotellien yökerhoista tulee useimmiten mieleen surullisen hiljaiset mestat, joissa diskopallo välkkyy tyhjällä tanssilattialla ja baaritiskiltä löytyy korkeintaan pari väsynyttä kaupparatsua. Ilveksessä oli meno kuitenkin vallan toinen, sillä sinne suuntaa viikonloppuiltoja viettämään myös paikalliset ja porukkaa lappasikin paikalle eilenkin melkosita tahtia. Ei siis todellakaan pelkoa vaivaannuttavan typötyhjästä hotellidiskosta. Kovin kauaa ei me vanhat ja väsyneet kuitenkaan jaksettu diskovalojen, vaan suunnattiin päivän ohjelmasta ja illallisesta väsyneenä pehmoisiin lakanoihin koisaamaan.

Se on kyllä jännä miten tuollainen vuorokausi hotellissa hyvin syöden ja nukkuen tuo ihan tunteen lomasta vaikkei osa meidän porukasta ollut kotikaupunkiansa pidemmällä. Kaikki kuitenkin vuorotellen intoilivat siitä miten kivasti tämä hotelliloma irroitti hetkeksi arjesta.

ilves1

 

kuvat by meitsi ja Noora

Muutakin me toki mansessa tehtiin kuin vain luurattiin hotellilla, mutta meidän muista seikkailuista lisää sitten toisessa postauksessa.

 

* Majoituksen, ruoat ja juomat tarjosi Hotelli Ilves


4 Comments
 • olivia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taitaa nelliinan kakka-blogilla mennä huonosti kun noin pitää oikein kahdessa postauksessa mainostaa..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tähän ei voi sanoa mitään muuta kuin, että ei taida sunkaan kakka-elämässä kauheen hyvin mennä..

 • HeliJ
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Entisenä manselaisena pakko korjata: TammerKOSKI, ei -joki 🙂

  Oih, tästä postauksesta tuli niin mieleen omat villi nuoruusvuodet Tampereella ja Ilveksen yökerho <3 Baila, baila!

  PS. Tuo skumpanjuontikuva on niin hieno!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ah, anteeksi maalaisuuteni! 😀 Mä jotenkin ajattelin et vain joku tietty kohta on tammerkoski ja et koko höskä on tammerjoki. Mut joo, en ole kovin hyvä maantiedossa.

Post A Comment