Fantastinen farkkukauppa Inch

Kuten jo aiemmin mainitsin, Ida ja Mari veivät meidät bloggaajat manse-viikonloppuna vierailulle pariin lempiputiikkiinsa. Toinen niistä oli Tampereelle Kuninkaankadulla sijaitseva Inch -farkkukauppa. 

Inch oil just sellanen vaatekauppa, jollaisessa on kiva asioida: myyjät on mukavia, asiantuntevia ja äärimmäisen kiinnostuneita vaatteista ja tekevät hommaa suurella sydämellä. Tyylillisesti Inchin valikoima sisälsi paljon omaan makuun sopivaa kampetta, mutta mukana oli toki monta sellaista brändiä, jonka vaatteista ei koot veny kaltaiseni pyllerön tarpeisiin asti. Turha vierailukohde ei liike silti ole plussamimmeilekään, sillä toki sieltä osa valikoimasta oli itsellekin sopivaa enkä minäkään joutunut poistumaan tyhjin käsin.

inch

Inchin tytöt kertoivat tekevänsä kaikki sisäänostot aina livenä eivätkä katalogeista tilaamalla. Jokainen myymälään valittu tuote on siis heidän itsensä kokeilema ja hipelöimä. Sillä varmistetaan, että he voivat seistä jokaikisen myymänsä tuotteen takana ja myydä niitä ilolla. Inchistä löytyy huolella valittuja tuotteita sekä naisille, että miehille mm sellaisilta merkeiltä kuin MInimum, BLK Denim, Converse, Denham, Tiger of Sweden ja monta muuta.

inch2

Me vietettiin Inchissä pari tuntia ja voin kertoa, että sovituskoppien verhot heiluivat tiuhaan, kun mimmiporukkamme sovitteli kymmeniä vaatekappaleita. Erityisellä innolla kiskoimme jalkaan farkkuja, joita Inchistä löytyi loistovalikoima mm. merkeiltä Diesel, Levis, G-Star Raw ja Tiger of Sweden.

Itsehän katselin farkkuhyllyä ihan varmana, että mulle ei mitään sopivaa löydy. Olen niin tottunut siihen, että ns. merkkifarkuista loppuu kotimaisissa kaupoissa tuumakoot johonkin 31:een, myyjän selittäessä, että ”kyllä sitä vamistetaan isompanakin, mutta me ei olla otettu valikoimiin, kun ei ole menekkiä”. No saattais ollakin, jos kokeilisitte joskus..

farkut

Minähän olin kuitenkin hyvin väärässä, sillä välittömästi heitiettyäni ”ei varmaan löydy mitään mulle” -haasteen kehiin kiskaistiin hyllystä yllä näkyvät denimpöksyt ja käskettiin painella sovariin. Ja siinäpä ne sit olikin, niin järjettömän ihanan tuntoiset, pehmoiset pillit, ettei mitään järkeä. Nuo Leviksen Innovation super skinnyt ovat yksinkertaisesti ihanat jalassa. Muita en sitten alkanut edes sovittelemaan. Pientä mietintää aiheutti kuitenkin farkkujen todella sininen väri ja sulattelinkin asiaa pitkän aikaa, että tottuisko sitä tuollaiseen sinisyyteen. Muita värejä ei tuosta farkusta ollut nyt tarjolla, mutta tiedän jo nyt, että mustat on haettava, kun ne tulevat syksyllä Inchiin.

Ryhmäpaine ja kannustus on tehokas väline ja kun kaikki muut mimmit olivat vakuuttaneet pöksyjen olevan just siistin väriset ja kuvailleet minulle miten mahtavasti ne sopisivat yhteen sen ja tämän ja tuon oman vaatteni kanssa, päätin uskaltautua uuteen ja tuhlasin Inchiltä saamani 100 € lahjakortin farkkuihin.

Unohdin tuolla housuja sovitellessa otattaa enempi kuvia farkuista, joten kuvaan farkkuahterini tänne heti kun ehdin. Tässä nimittäin on varsin mainio pillifarkkuvinkki niin kaltaisilleni pylleröille kuin monen muunkin malliselle mukavuuden ystävälle.

inch1

Pelkällä lahjakortin tuhlaamisella en todellakaan suoriutunut shoppailuretkestämme, vaan tein vielä todella freesin kenkälöydön -50% alenurkkauksesta. Voitteko kuvitella, että vaikka kenkäkokoelmani on kolmenumeroinen, puuttui minulta vielä muutama päivä sitten valkoiset tennarit?! Mutta eipä puutu enää. Vaikka olenkin tennareissa hyvin pitkälti Vans-tyttö, niin Conversen platform-pohjaiset perustennarit näyttivät jalassa niin raikkailta ja keväisiltä, etten voinut niitä vastustaa. Etenkin kun näyttivät niin täydellisiltä uusien farkkujeni kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös Niina löysi itselleen uudet Conssit ja innolla vaihdoimme uudet tossut jalkaamme heti hotellille päästyämme. En muista koskaan pärjänneeni yhdessäkään kuvassa näin hyvin pituudessa Niinalle, mutta kerrankin tilanne oli niin, että tuolla blondilla hujopilla oli jalassaan oikein lättänät kengät (hän rakastaa Conversen slim-mallia) ja minulla puolestaan oli muutaman sentin lisää tuovat platform-pohjat.

Vallan mahtavasti passasivat puhtaanvalkoiset tennarit tuonkin Michael Korsin niittimekon kaveriksi. Mulla olikin aluksi sitä päälle kiskoessani jotenkin liian aikuinen nainen -fiilis, kun mukana oli mustat korkonilkkurit, mutta vaihtamalla kengät tennareihin karisi asusta liika pönötys.

Varsin hyvä shoppailuilta siis Inchissä ainakin mulla ja väittäisin, että myös muilla, sen verran siellä pankkikortteja vinguteltiin vielä lahjakorttien käytön jälkeenkin.


13 Comments
 • mainos?
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Millä logiikalla tämä ei ole ns. mainospostaus ? Porukalle on jaettu lahjakortteja shoppailuun.. Mutta farkut näyttää kyllä kivalta, levis on kuitenkin ihan suht laadukas merkki, saattavat jopa kestää lösähtämättä paremmin kuin halpikset…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   lahjakortit saatiin ilman minkäänlaista velvoitetta mainita koko vierailusta yhtään mitään. Kirjoitin liikkeestä siis täysin omasta tahdostani ja postauksessa mainitsen saaneeni lahjakortin ja valinneeni sillä farkut. Esittelen postauksessa myös omalla rahalla tekemäni ostokset. Olisin hyvin voinut myös jättää koko inch vierailusta kertomatta ja merkata vain jossain asupostauksessa farkkujen kohdalle, että (saatu). Tässä postauksessa kerrotaan siiis kyllä kaikki tarpeellinen. Eli Inch antoi lahjakortin, käytin sen mihin huvitti ja valinta osui Leviksen tuotteeseen.

   MIelenkiinnolla kyllä odotan näkeväni miten nää farkut kestää käytössä, en nimittäin muista koska viimeksi olisin omistanut levikset.. mahtavatko vielä olla maineensa veroiset..

 • sonja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oooo, ehdottomasti lisää juttua noista farkuista! tuntuu, että on mahdotonta löytää kunnolla pillejä farkkuja isommassa koossa. en ymmärrä miksi lahkeet levenee aina ihan kamalasti koon mukana..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jees, mä kuvailen nää paremmin heti kun ehdin!

   Itsellä kans ollu tuota ongelmaa, et kaikki ”isojen tyttöjen” mallistojen pillifarkut on itsellä lepattaneet säärestä, mut nämä kyllä hyväilee kinttuja kivasti.

 • olivia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Et näytä vain pitemmältä vaan myös hoikemmalta tuossa nelliinan vieressä -kuvassa. Wau!!

 • -anu- Inch"
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos vielä käynnistä ja kauniista sanoista.

  Oli kyllä huippukiva lauantai!

  -anu- Inch”

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   niin olikin kiva lauantai! Tolleen kivassa porukassa on shoppailu kyllä mukavinta. 🙂

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä NIIN HALUAN tänne! Miksen ole käynyt koskaan, 14 Tampere-vuoden aikanani? Olen huudellut kunnon farkkujen perään, olisikohan tämä the paikka niille… Minne sinun blogisi muuten muuttaa nyt Refashionin lopettamisen myötä?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kannattaa käydä tsekkaamassa valikomat, jos tärppäis sullakin!

   Mun blogi muuttaa täältä omilleen.

 • PlusMimmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Farkut näyttää kyllä helvetin hyvältä! Mihin asti tuolta löytyi kokoja? 🙂 Nyt alko taas harmittaa, etten palannut NYCissä MACY’sin plussapuolelle sovittelemaan ihan ajan kanssa Leviksiä…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sanoivat, että tuumakokoihin 33′ ja 34′ asti löytyy farkkuja. Itsellä meni noista skinnyistä tuumakoko 32, joten tosi joustavat ja itsetuntoa kohottava kokopolitiikka! 😀

 • Ola
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hiphei hurraa! Noi leviksen super skinnyt on ihan parhautta kyllä:D

  Jos mielit jo nyt heti lisää väriskaalaa tosta housusta, niin ainakin Tampereen JC:ssä tota löytyy kolmessa eri värissä mm. tummana pesemättömänä sinisenä. Luulis löytyvän myös Porin myymälästä samat pöksyt.

  Kyllä inchin mimmit ovat osanneet asiansa;) Ihana liike<3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   äää, pitänee poiketa Porin JC:ssä kattoo mitä värejä löytyy. Mustana olis kyllä saatava.

Post A Comment