Kevään eka nahkarotsipäivä!!!

Eka nahkarotsipäivä!!!!! Parasta, mahtavaa, upeeta, ihanaa!!! Sekoon onnesta. Mikään, ei mikään vaate ole mulle niin rakas ja tärkeä ja tunnu omalta kuin mun kaksi mustaa nahkarotsia.

Todella klassisella ja raikkaalla rotsi, farkut ja pyykkimuija-huivi -kokonaisuudella mentiin tänään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuota ihanaa Junaroselta saamaani rotsia näyttäis muuten olevan vieläkin saatavilla ainakin nettikaupasta! (Löytyy TÄSTÄ). Jos se jotakuta kiehtoo, niin koosta sen verran, että se on melko reilua kokoa ja itselläni onkin koko S, sillä M koko oli sitten jo hartioista hieman reilu. Taulukoiden mukaan olisin kyllä Junarosen koossa M-L, mutta omasta mielestäni nahkarotsin on istuttava nimenomaan hartioista ja muuten se saa olla nafti. (mallinsa vuoksi tää takki ei kyllä edes näytä päällä ollessaan mitenkään liian pieneltä) Saan takin just ja just hikisesti kiinni (näytän silloin Tapolan mustamakkaralta) ja normisti auki ollen alle mahtuu ihan näppärästi lämpimämpääkin neuletta.

Toinenkin tosi mageen näköinen bikertakki näyttäis Junarosen valikoimista löytyvän, nimittäin TÄMÄ. Ainakin tätä pylleröä on suunnattomasti Junarosen kohdalla ilahduttanut se, että kerrankin joku plussa-merkki tekee jotain myös aidosta nahasta! Pikkuisen jäikin hiertämään yhden jo menneen malliston upeat nahkahousut. Miksi, oi miksi en niitä käynyt sovittamassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nahkatakki-Junarose (saatu)/pusero-Gina Tricot/farkut-Levi’s/tennarit-Vans (saatu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Koska oon niin liekeissä noista Inchin antamalla lahjakortilla valitsemistani farkuista, niin kuvailin tänään vähän enemmänkin asukuvia ja ahteriani, joten tästä setistä tulossa ilman rotsia lisää fotoja erillisessä postauksessa. Kuvasin jopa omituisen videon, jolla yritän osoittaa miten hyvin pöksyt pysyvät jalassa… Katotaan pääseekö se julkaisuun saakka. 😀


No Comments

Post A Comment