Mustakeltainen matkipelle

No jopas mä nyt olen innostunut näistä matkipelle-postauksista. Mutta kun ne antaa mulle hyvän tekosyyn kahlata antaumuksella nettikauppojen syvissä soissa! Paha vaan, että aina nää kollaasien vaatteet näyttää muka vielä kivemmilta kuin ne omat, joten tulee jos jonkinlaisia himotuksia. 😀

 Tällä kertaa matkipelleilin viime syksyisen asun, jossa itselleni normaalia monokromaattisuutta oli piristämässä äidin Italiasta tuliaisiksi tuoma keltainen pikkulaukku. Tämä asu passaa loistavasti myös kevätkaduille!

  

Tuosta Elloksen silkkipuserosta sanottava sovituskokemuksella sen verran, että ei toimi kyllä hirveän "nisäkkäällä" henkilöllä. Kokeilin paidasta kaksikin eri kokoa, mutta koska pusero on malliltaan tuollainen edestä lyhyempi, niin sehän jäi töröttämään melko typerästi ja telttamaisesti. Harmi, sillä mielelläni olisin tuollaisen sopuhintaisen silkkipuseron hankkinut. Mutta hieman maltillisemmilla kukkuloilla varustetuille uskaltaisin paitaa suositella! Tuntui kivalta ja hiha ja hartiaosasto olivat tosi kivat.

  Alla vielä tämänkertaisen kollaasin inspiksenä toiminut asu, jonka koko postauksen löydät TÄÄLTÄ. 


No Comments

Post A Comment