#Belfie

Mä oleilen parhaillani kotikonnuillani Kainuussa ja täällä on vielä siihen malliin lunta ja jäätä, että  otin äidin ohjeistuksesta onkeeni ja lähdin reissuun maihareilla. Porissa ehdin kuitenkin jo viime viikolla hylätä talvisemmat kengät eteisen perukoille ja tepastella useamman päivän tennareissa paljaat nilkat vilkkuen. Kadut olivat jo vihdoin niin kuivat, että uskaltauduin korkkaamaan Inchistä ostamani valkoiset Conversetkin. Mutta ymmärrän kyllä nyt miksi minulla ei ole ennen noita ollut valkoisia tennareita, mä olen vaan pelännyt niitä kuten muutakin valkoista! Ahdistaa ajatus, että ne on ihan kohta jo aivan rapaiset ja tomuiset. :/

 

Intoilin jokin aika sitten uusista lempifarkuistani joiden koen myös imartelevan takamustani ihan kohtuullisesti, joten piti nyt sitten vertailun vuoksi ottaa persuksesta toisissa samantapaisissa pöksyissä.

Mulle mukavuutta kaipaavalle farkkuihmiselle on joskus täällä blogin kommenttiboksissa suositeltu H&M:n Shaping Skinny -pillejä ja minähän sitten kiinnostuin asiasta ja edellisten mustien pillien tultua tiensä päähän hankin nuo suositellut housut tilalle. Joustavuudessa nuo ovat melko samanmoiset ihkuttelemieni Leviksen Innovation Super Skinnyjen kanssa, joten siltä osin painivat mukavuutensa puolesta samassa sarjassa. Shaping Skinnyt jäävät kuitenkin hieman matalammalle ehkäpä juuri siitä johtuen eivät pysy mulla jalassa, tai paremminkin vyötäröllä, siten kuin Super Skinnyt.

Ihan testaamisen arvoiset kyllä ovat, sillä onhan näiden H&M -farkkujen hintakin puolet vähemmän kuin Leviksillä, ja jollekin hieman eri muotoisella toimivat varmasti paremmin kuin itselläni. Kyllä nämä nyt itselläkin ehdottomasti käytettyä tulee, koska mustat pillit nyt vaan on ihan pakolliset, mutta sanoisin, että välittömästi, kun Leviksen Super Skinnyt on saatavilla mustana, niin nämä joutaa itselläni eläkkeelle. Eli menevät nyt paremman puutteessa, mutta eivät saa tosiaan varauksetonta ihailuani.

Mitä Shaping Skinnyjen kokoskaalaan tulee, niin Leviksistä mulla on tosiaan koko 32" ja näistä henkkamaukoista 33". Shaping Skinnyistä kokoja löytyy tuumakokoon 36 saakka, Leviksen Super Skinnyistä puolestaan olen nähnyt kokoja vain tuohon omaan kolmekakkoseeni asti.

Sitten vielä se toinen syy vyötärön korkeuden lisäksi miksi henkkamaukat eivät pääse omalla listallani lähellekään Levisten ihanuutta.. mun pylly näyttää mielestäni Shaping Skinnyissä paljon surullisemmalta kuin Leviksen Super Skinnyissä. En ole aiemmin juurikaan kiinnittänyt huomiota koko takamukseeni, mutta sitten kun se nyt yksissä farkuissa näyttikin omaan silmääni huomattavasti kivemmalta kuin aiemmin, niin tajusin, että tätäkin istuinpehmustetta on mahdollista hämätä muodokkaammaksi oikealla housuvalinnalla. Ja sen tajuamuksen jälkeen ei haluaiskaan enää muita kuin niitä jotka tekevät parhaimmat hämäykset. Mutta oikeastihan se asia on niin, että perseeni on vähän sama kuin takatukkani: mä en sitä itse näe, joten en jaksa hirveästi siitä stressatakaan. Shaping Skinnyt siis olkoon ystäväni nyt ainakin siihen saakka, että pakaroiden parhaat ystävät on saatavilla mustana.

farkut-H&M, Shaping Skinny/t-paita-H&M/tennarit-Converse/aurinkolasit-Le Specs (saatu)/korvikset-Merry Go Round

Että sellaista perseilyä tällä kertaa. Joko muuten alkaa kyllästyttää nää yhdessä ja samassa ostoskeskuksen nurkassa otetut asukuvat? Mua ei, sillä se paikka on niin ihanan valoisa, lähellä kotia ja siellä on helppo ottaa kuvat, mutta eiköhän nää miljööt tästä kevään myötä taas vähän ala monipuolistumaan.

Vielä olisi yksi yö jäljellä täällä kotikotona. Huomenna suuntaan Ouluun pitämään Olympus-koulutusta, sieltä sitten puksutan yöjunalla Helsinkiin samaan puuhaan. Ke-to yön pääsen viettämään ystävän luona Suomenlinnassa ja vasta sitten on kotiinpaluun aika. Hieman on siis raidekilometrejä ja matkalaukkuelämää vielä edessä.


11 Comments
  • aak
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Henkan housuista olen vallan ihastunut pylleröosastolta löytyviin Slim-farkkuihin (http://www.hm.com/fi/product/29533?article=29533-A). Omistan niitä.. ööh.. kolmet. Ihan mahtavat, joustaa joka suuntaan ja vyötärö ainakin on meikäläiselle just sopivalla korkeudella. Melkein tekis mieli tilata viedä yhdet, voidaanhan niiden myynti lopettaa koska tahansa ja sitten tulee KRIISI. Yhdet näistä on jo haalistuneet harmaiksi, just sellaisiksi passelin harmaiksi että ne näyttää jopa hyvältä, hah.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä en noita olekaan tainnut kokeilla. Mulla kun on usein plusmallistojen pillifarkkujen kanssa ongelmana se, että lahkeet ei ole mulle tarpeeksi kapeat pohkeesta. (joku kapea kohta minussakin 😀 ) Olen sitten yleensä alkanut ne jo suosiolla ohittaa. Mutta pitänee testata noita jos joskus sellaiseen henkkamaukkaan satun jossa noita on.

      • Kanerva
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Mulla on sama ongelma, kun pehva mahtuu kyytiin, ovat puntit liian leveät. H&M:n Skinny High Waist-farkut nuolevat lahkeita ja pysyvät napakasti päällä! Eli nämä: http://www.hm.com/fi/product/60395?article=60395-A Uudet lempparini. <3

        Kiva ilme uudessa osoitteessa!

  • Have
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Off topicina täytyy kommentoida ja kehua, kuinka olet näyttänyt viime viikkoina kuvissasi jotenkin ihanan rennolta ja elämääsi tyytyväiseltä. Mikäli tämä ei pidä suoraan paikkaansa, niin peukut onnistuneista poseerauksista ainakin. 😀 T. Peura ajovaloissa -ilme vakiona

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no kyllä tässä itse asiassa on viime aikoina vaan mennyt koko aika entistä paremmin ja melkoisen rento ja elämäänsä tyytyväinen ämmä täällä poseeraa ja kirjoittaa, joten huomiosi on kyllä ihan oikea. 🙂

  • Heidi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mä kyllä tykkään noista halvan ja mauttoman pilleistä, ihan passelit paremman puutteessa! Juu mullakin sama vika, tahtovat ikävästi valua, vyöllä tahi ilman, mutta ostin heti kahdet mustana (ja yhdet sinisenä:S), kun entiset mustat pillit irtisano sopparin. Ei oo pylly parhaimmillaan, mutta ihana piirre on se, etteivät tunnu kulahtavan vaikka kuinka venyisin ja vanuisin, aikuismaisesti kun en paikallani osaa olla. Ei edes polvipusseja vaikka viikon olis putkeen jalassa!

    Mites noi Levikset, kun niin kovasti hehkutat, venyykö ne?? Kun ne Levikset, joita omistan, siis Demi ja Bold Curvea niistä CurveID -mallistoista, eivät juurikaan jousta, niinkuin tosin ei ”oikeiden” farkkujen kuulukaan, niin onko nää sellaiset helppo rymytä -farkut? Nimittäin mäkin aloitan mustien kyttäämisen jos toi käytettävyys likistelee tota henkkamaukkaa.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä tälleen näppituntumalla sanoisin, että sekä shaping skinnyt että leviksen super skinnyt ovat ns. koostumukseltaan melko samanlaiset, siis josutavuuden ja ns. venymisen puolesta. En siis ainakaan vielä muutaman viikon käytössä ole huomannut mitään polvipusseilua tms. Käytettävyydestä kertonee hyvin levisten esittelypostauksessa oleva video. 😀
      Omasta mielestäni siis käytettävyys parempi leviksissä!

  • hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nää menee kyllä mulla ostoslistalle kun ei maksa melkeen mitää! Edelliset housut (tai no vieläkin jalassa olevat) kun sano haaroista taas sopimuksen irti on pakko löytää hyvät pökät ja vähän äkkiä, tää postaus tulikin ihan täysin tarpeeseen!

    Noita Leviksen farkkuja himoan kyllä, heti kun budjetti antaa periksi niin sellaisiin sorrun 🙂

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      muista sit sovittaa suosiolla riittävän pientä kokoa!!

  • Hanna+bebe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Moi,
    ihan aiheen ohi sanon, että onpas ihanan raikas uusi ilme tällä sun blogilla. Tykkään kovasti! Ja heti kun tää raskausvatsa pienenee ja pikkuinen syntyy lähen sovittelee farkkuja :D.

  • Tiina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hitto, mähän oisin tullut tuohon koulutukseen jos oisin tajunnut sen aiemmin! Vaikka eipä sillä, ei mulla ois ollut nyt kameraakaan, kun jouduttiin eilen viemään meidän E-PL5 jo toista kertaa huoltoon, joulukuussa ostetusta kamerasta on hajoillut itsestään jo laukaisinnappi (lähti irti, vaikka oli ollut ihan nätisti lähes tyhjässä laukussa) ja nyt oli akun luukusta sarana poikki eikä mitään hajua, missä se on voinut hajota…. Mutta tervetuloa Ouluun joka tapauksessa! 🙂

Post A Comment