Perjantai-kuulumisia

Kotiuduin vihdoin eilen illalla viikon mittaiselta Sotkamo-Oulu-Helsinki -rengasmatkaltani, joten tänään piti juosta kaupungilla hoitamassa tuhat ja sata asiaa. Vapaapäivään mahtui kuitenkin myös ihanaa hemmottelua kampaajakäynnin ja vartalohoidon muodossa.

Joudun ensi viikolla kameran toiselle puolen kuin normaalisti, joten ylikasvanut tukka oli päivitettävä siedettävämpään kuosiin. Tilanne tuli hieman yllätyksenä ja luottokampaajani Maikku sattui juuri lähtemään lomalle, joten ehdin jo ihan pienen hetken verran panikoida, että mitäs nyt tehdään, kun ihan kenen tahansa vieraan tuoliin en tahdo istahtaa. Onneksi kuitenkin Hair Statement -kampaamon Jennalta, joka oli heti seuraavaksi mielessäni, löytyi aika tälle aamulle. Värin ja leikkauksen jälkeen Jenna väsäsi hiuksiini kivan lettikampauksen. En olisi ikinä edes tajunnut, että mun tukkaan voi tehdä tollaisen! Mulla onkin ollut edellisen kerran minkäänlaista lettiä päässä lähemmäs 20 vuotta sitten. 😀

Päivä jatkui kampaajalla käynnin jälkeen tosiaan vartalohoidossa, jonka tarkoituksena oli pistää vartalon kuonat ja nesteet liikkeelle. Mun kroppaan läträttiin voide ja seerumi toisensa jälkeen ja sit mut käärittiin muumioliinoihin ja muoviin. 😀 Kyseessä oli ensimmäinen osa kolmen käynnin selluliittihoitosarjasta, jonka pääsen blogiyhteistyön muodossa testaamaan porilaisessa kauneshoitola Primo Donnassa. Hoidoista ja mun fiiliksistä tulossa juttua blogiin.

Hoidon jälkeen ohjeena oli kyllä nauttia runsaasti vettä eikä mielellään alkoholia, mutta uhmaan nyt ohjeita sen verran, että juon tässä juuri Emma-Kaisan seurassa kevään ekaa valkoviinilasillista vichyllä jatkettuna. Se on siis viinipäiväntasaus! Mutta olen juonut kiltisti myös runsaasti vettä.

Aivan ihana vapaapäivä siis meneillään ja se jatkuu vielä, kun suuntaamme luultavasti kuuntelemaan jotain bändilöitä Baarikaappiin. Jei! Mahtavaa olla pitkästä aikaa viikonloppu ihan vaan kotona. Tiistaina saa sitten taas lähteä uudelleen reissuun.

 


Tags:
No Comments

Post A Comment