Blogivierailu

Terkut Tallinnasta! Koska tää perjantai menee iltaan saakka täällä Ping Helsinki -tapahtumassa, enkä siksi ehdi itse kummoisia bloggaamaan, niin vinkkaampa teille hieman muuta lukemista. Nooran blogista tutulla Perjantai-Pirkolla on nykyään oma blogi ja Pirkko heitti minulle läjän kysymyksiä ystäväkirjojen hengessä. Käy siis Pirkon paletilta -blogissa lukemassa vastaukseni kauneudenhoitopn ja meikkaamiseen liittyviin kysymyksiin! Ps. Eiks toi kuva oo ihan mahtava?!?! 😀


Tags:
2 Comments
  • Pirkon Paletilta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oli ilo ja kunnia piirtää sut! :D<3

  • Sari
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei Veera! Oli hauska tavata ja kiitos kamera- ja linssivinkeistä. Aivan hieman himottais päivittää tuo ystäväni PL5. Oot ihana!

Post A Comment