Otin riskin, pukeuduin mekkoon

En oo unohtanut blogia, mulla vaan on meneillään 7 päivän iltavuoroputk.i Ja mulle se näköjään tarkoittaa pelkästään töissä käymistä ja nukkumista puolille päivin ilman tietoakaan mistään muusta aktiviteeteista. Iltaisin töiden jälkeen on vaan hoitanut sitten ns. omiin töihin liittyviä pakollisia asioita kuten meilejä, vedoksia ja laskutusta. Miten mä saisin tehtyä itsestäni sellaisen aktiivisen ihmisen, joka ehtisi ennen iltavuoroon lähtöä urheilla, pyykätä, kokata ja olla kaikin puolin superihminen? Mä viikonloppuna muka oikein tarkastin viikon aamutreenien aikataulut ja elättelin hataria toiveita, että jos edes yhtenä päivänä saisin raahattua itseni salille aamupäivällä, mutta ei. Sängyn vetovoima on liian suuri. Mä en nouse ennen kuin pakon edessä ja se pakko on töihinlähtö.

Ehdin tässä keikalle lähtöä odotellessa nappaamaan itsestäni asukuvat duunipaikan pihalla ja päälläkin sattui olemaan jotakin useimmista työpäivistä poikkeavaa. Otin riskin ja luotin työlistaan, etten joutuisi tänään mihinkään kummoisiin ulkokuvauspuuhiin tai ainakaan mihinkään metsään rämpimään, ja pukeuduin oikein mekkoon! Viimeksi kun uskaltauduin tekemään saman tempun, päädyin värjöttelemään tunniksi laskettelurinteen reunalle umpihankeen ja tunsin itseni idiootiksi. Tämän päiväisistä hommista; yhden bändin kuvaamisesta ja sisätiloissa järjestettävän vaalitilaisuudessa väijymisestä kuitenkin ajattelin selvitä sääret pelkkiin sukkahousuihin verhottuina.

raitamekko-H&M/neuletakki-SAND/kengät-Nike

Nuo pari kuukautta sitten Elloksen alennuksen jämistä tilaamani Niken Dunk Sky Hi -kiilakorkotennarit eivät olekaan aiemmin vielä blogiin päätyneet. Johtunee ehkä siitä, että olenkin huomannut suhtautuvani niihin hieman varauksella. Kengät on sirot ja todella mukavat jalassa ja haluaisin ihan hurjan paljon tykätä niistä, mutta huomaan kerta toisensa jälkeen, että ne eivät vaan oikein sovi minkään vaatteideni kanssa, koska ovat jotenkin niin tylsän näköiset kaikessa tuossa mustuudessaan. Housujen kanssa ainakin ihan nounou. Meillä on nyt siis meneillään harkinta-aika suhteessamme. Jos päädymme eroon, niin yksi kiilakorkolenkkarifriikki ystäväni on jo ilmaisuut kiinnostuksensa. Mutku mä niin haluisin saada tän homman toimimaan!

 


Tags:
,
9 Comments
  • Tarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana asu ja nuo kengät: aivan loistavat kaikessa mustuudessaankin 🙂 Tuollaiset minäkin tahtoisin. Olen ollut pitkään sitä mieltä, että en tykkää lenkkarit + siistit vaatteet -yhdistelmästä, mutta on käynyt taas se perinteinen eli huomaan ihan vakavasti harkitsevani siistejä, mustia lenkkareita. Juuri Niken versioita olenkin zoomaillut… Että joutuukohan sitä lenkkariostoksille…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no nää on kyllä niin mukavat kengät, et suosittelen kyllä kokeilemaan!

  • Tuuli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miten onnistuitkin tekemään täydellisen inspiraatiopostauksen minulle! Minulla on tuo sama mekko, mutta se nyt majaillut iät ja ajat tuunattavien vaatteiden kasassa kun en sitten ostamisen jälkeen kuitenkaan oikein osannut nähdä käyttäväni sitä mekkona ja ajattelin lyhentää sen tunikamaisemmaksi. Nyt kyllä kaivan sen esille ja rohkeasti kokeilen käyttää sitä kunnon mekkona sukkisten kanssa. 🙂 Voi olla että joudun minäkin lenkkariostoksille…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kiva, että osui jollekin! 🙂 Kokeile ehdottomasti sitä vielä uudelleen ihan mekkona, toimii mun mielestä just erilaisten tennarien ja muiden rentojen jalkineiden kanssa.

  • Hupeli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Entäs jos vaihdat kenkiin värikkäät nauhat? Ton neonkeltaisen (vai -vihreän?) kaveriksi aniliini, kirkas pinkki tai punainen, turkoosi…

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      totta! Miksi en tullut ajatelleeksi nauha.asiaa itse, Siitä voisi kyllä olla apua. Nauhaostoksille siis!

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    on muuten tosi siisti mutta rento asu 🙂 tykkään kovasti.

  • Kapustus
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sulle kyllä sopii mekko kun sulla on niin kauniit sääret! 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Kiitos, ne on kyllä kieltämättä parasta omassa kropassani, joten ihan mielelläni hameita pidänkin. Ohje omien parhaiden puolten korostamisesta on just hyvä!

Post A Comment