Hapsut ja kasa helyjä

Eilen juhlittiin murun ja hänen kaverinsa yhteisiä nelikymppisiä, jotka me vaimokkeet järkkäsimme. Teemana toimi 20-luvun kieltolakin ja gangsterihommat ja täytyy kyllä sanoa, että vieraat olivat panostaneet pukeutumiseen aivan ihailtavalla tavalla. Laitan myöhemmin muutaman muunkin tyypin asuja, mutta ensin tietenkin itserakkaasti oman lookin esittely.

Etkoillessamme mökillä piti napata myös saunan ja paljun jälkeinen ns. before-kuvan, jotta pääsisin vertailemaan mitä sitä oikein naisihminen saa aikaiseksi skumpan voimalla ja kassillisella kosmetiikkaa vajaassa tunnissa. Ja saahan sitä.

 

Mun koko viikko oli ollut niin kiireinen, että en ollut ehtinyt kompata vaatteita ja asusteita kasaan etukäteen, joten paiskoin vaan lauantaina kasan kamaa kassiin hirveellä kiireellä just hetki ennen lähtöä.     Onneksi omista kätköistä löytyi ihan kaikki tarvittava mielessä olleen flapper-tyylin kasaamiseen eikä kemujen pukeutumisen takia tarvinnut hankkia mitään.

Ihan ajan hengen mukaisia kenkiä en kaapeistani löytänyt, joten nappasin mukaan mustat peruskorkkarit ja villinä korttina nuo punaiset remmikorkkarit (yläpuolella kollaasin alareunassa), jotka on mun vanhojentanssikengät vuodelta 1999! Päädyin kuitenkin huomiota herättämättömiin Vagabondin yksinkertaisiin peruskorkoihin.

Hiuskoristeen kokosin äidin joskus Italiasta tuomasta paljettipannasta ja 30vee synttärilahjaksi tulleen shampanjapullon koristeena tulleesta sulkahärpäkkeestä. Unelmoin sellaisista ihanista 20-luvun laineista etutukkaani, mutta aikataulu oli kiireinen, joten ei ollut mahdollista alkaa harjoittelemaan uusia tukkahommia. Saman syyn takia jätin suosiolla smoky eye -meikit unholaan, ja vedin vaan paksut rajaukset.

Alla vielä koko akka päästä varpaisiin. Ei huono, vaikka ihan ite sanonkin!

mekko-La Redoute, Ellos/kengät-Vagabond/korvikset-Lindex Extended/muiden asusteiden alkuperästä ei käryä

Noi Lindexistä muutama viikko sitten heräteostoksena nappaamani Extended-malliston korvikset ei ollut mitenkään näitä kemuja ajatellen tehty hankinta, mutta kun esittelin ne eilen Tommille, niin sieltä tuli selkeä mielipide, että ne on just loistavat mun asuun. Mies toimi muutenkin eilen loistavana stylistinä antaen kysyttäessä hyviä neuvoja ja kommentteja niin tukan, laukun kuin ripsiliimankin suhteen.

Mietin nimittäin kaupassa, että otanko ripsiliiman, joka kuivuu mustaksi vai kirkkaaksi ja olin itse mustan kannalla, niin mieheltä tuli muunlaiset neuvot. "Jos et sä oo kauheesti niiden irtoripsien kans pelannut, niin sillä mustalla saattaa helposti tulla vähän sotkua, joten olisko sulle kuitenkin se kirkas parempi". On se fiksu mies! Vaikkakin noiden paksujen rajausten kanssa nyt ei olis kyllä pieni sotku varmasti haitannutkaan, mutta seuraavia ripsihommia ajatellen miehen neuvo oli oiva.

Mulla olis helvetisti muitakin tarinoita siitä miten toi mun mies vaikuttaa toisinaan siltä, että se ei todellakaan oo oikeesti mikään telineasentaja, vaan sillä on oikeesti joku Tommin tyyliin -stailausohjelma jossain Livillä tai Avalla, siihen malliin tulee varteenotettavia neuvoja niin kynsienlakkauksen kuin asustamisenkin suhteen, jos sellaisia kysyn. 😀 Ehkäpä niistä kootaan joskus postaus.


Tags:
10 Comments
  • Perhonen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihana puoliso sulla. Toisaalta asennustahan se ripsien kiinnitys onkin, joten luonnollisesti parhaat vinkit tulee toiselta asentajalta .:D Ainakin niillä yksittäisillä ripsitupsuilla, huhhuh.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo, toi tyyppi osannee kyllä asentaa melkein mitä tahansa! 😀

  • Marikki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Olet joskus ennenkin kertonut, että saat mieheltäsi varteenotettavia vinkkejä 🙂 Mielelläni lukisin aiheesta kokonaisen postauksen 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      pitää tehdä vähän muistiinpanoja niistä parhaista jutuista mitä muistan tyypin suusta tulleen aiheeseen liittyen. 😀

  • Sariska
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Miekin mielelläni kuulisin vinkit a’la Tommi 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      pistetään harkintaan!

  • nasu86
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    upea kokonisuus 🙂 myös täällä ollaan kiinnostuneita tommin vinkeistä 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      kiitti! 🙂

  • Ronnja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sä oot niin huikean kaunis ja voih, ehkä yksi sellaisista suomalaisista bloggaajista jolla on selkeä viestintätyyli ja jokaisesta postauksesta tulee lähes poikkeuksetta hyvä ja viihdytetty olo. Kiitos. 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ah, kiitos! Tosi kiva kuulla, että ainakin joku tuntee olonsa täällä viihdytetyksi! 🙂

Post A Comment