Cut out brogues

The Outnetiä selatessa tuli vastaan kengät, jotka oli pakko poimia tänne vinkiksi. Nämä Michael Korsin  herrainkengät ovat kovasti saman henkiset kuin omissa jaloissani nähdyt henkkamaukan cut out -jalkineet joihin olen kovin tykästynyt. Ja nyt nämä MK:t irtoavat melkein H&M hintaan!

Omat "pala pois" -poponi nähty siis mm. tällaisessa asussa viime syksynä. Ja tällekin keväälle olen jo ehtinyt kaivaa ne talviteloilta takaisin käyttöön. Passaa loistavasti niin housujen kuin mekkojenkin kaveriksi. Ihan perusmalliset mustat herrainkengät on omaan makuuni liian tylsät, mutta tuo cut out tuo kenkiin juuri sopivasti sitä jotakin ja muuten hyvin yksinkertainen jalkine muuttuu mielenkiintoiseksi. Itse olen käyttänyt näiden kanssa toisinaan jotain kivoja sukkia joiden on tarkoituskin näkyä, joko kirkkaan värisiä tai vaikkapa kimaltavia.

 

Tänään loppui vihdoin 9 päivän aamuvuoroputki ja nyt on vuorossa neljä päivää vapaata. Totesin jälleen päivän päätyttyä, että tykkään kyllä tästä nykyisestä duunistani ihan hirveästi, mutta saatana, että mä alan siinä 6. tai 7. peräkkäisen päivän kohdalla olla sitten jo ihan kuin kuraan kuollut kuttu. Mut on ohjelmoitu jotenkin niin, että kerran viikkon pitää saada nukkua ihan överipitkät unet ja kun ei sen sallivaa aamua ole saatavilla, niin sit kome sippaa illalla aiemmin. Nukahdin esim. maanantaina puoli seiskalta ja kuorsasin onnellisesti seuraavaan aamuun saakka. Että se on nyt vallitseva tilanne ruudun tällä puolen, armoton väsymys. Ei tää taas oo jotenkin normaalia. Huomiseksi suunnittelemani Helsingin piipahduskin jää kyllä nyt väliin ihan vaan siksi, että ei pysty, ei kykene. Pakko nukkua. 🙁


2 Comments
  • CURIOUSNOORA
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siis mä en todellakaan tarvitsisi noita, muttaaaah…

    *yrittää keksiä tekosyytä, jonka varjolla nuo voisi klikata tilaukseen* :DD

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no nut on kuule hirmuisen edullisesti nyt tarjolla ja kyllä nyt joka naisella yhdet (tai useammat) herrainkengät täytyy olla!

Post A Comment