TIS Aki, tyyli-idolini

Temptation Island -Aki. Just sen ihmisen sitten toi mieleen ystävälleni tämä uusi tukkani. Itselläni oli kyllä ollut mielessä esimerkiksi Colin Farrell. 😀 Mutta toipa kuontalo mieleen mitä tahansa, niin oon siitä itse ihan fiiliksissä. En muista koska olis viimeksi tukka tuntunut näin huolettomalta ja häiritsemättömältä asialta.

Niin kovasti kuin haluaisinkin osata tehdä itselleni letin, niin ainakaan toistaiseksi se ei vielä tältä rähmäkäpälältä onnistu. Eilen illalla töllöä katsoessa koitin kovasti treenata, mutta hermot siinä vaan meni. Niinpä ainakin toistaiseksi pitää tyytyä hiukset kiinni halutessa ihan perus ponnariin ja mininutturasyheröihin.

Tukan lisäksi eilen oli yllä muutakin uutta, joten olin reipas ja otin ruokiksella asukuvat. Siinä missä vielä pari kuukautta sitten epäilin mielenterveyttäni vaaleanpunaisten asioiden alettua jälleen kiinnostaa noin 25 vuoden tauon jälkeen, niin nyt mä olen jo ihan sinut tämän vaatekaappiini hivuttautuvan lällyn värin kanssa. Huhtikuussa esittelemäni neuletakki ei nimittäin jäänyt tämän kevään ainoaksi hattarahankinnaksi, vaan ihastuin ikihyviksi Booztilta löytämääni Creamin trikootakkiin, jonka onnistuin poimimaan sen ollessa jossain alessaKohtuullisen huono tuotekuva vaan tuolla verkkokaupan sivuilla, sillä siinä ei näy lainkaan nuo sifonkiliehukkeet, jotka on just tärkee juttu.

housut-S.T.I./t-paita-KUDE Design (saatu)/trikootakki-Cream/kengät-Vagabond/nahkatakki-Junarose (saatu)

Toinen eilisen asun tuore juttu on nuo uudet työpökät, jotka nappasin mukaani Ratsulan Toripäivien aletangosta ja kiikutin sitten sisäpihaltani löytyvälle ompelijalle lyhennettäväksi ja kavennettavaksi. Mulla on nyt viimeisen vuoden sisään ratkennut töissä kolmet tai neljät housut, kun syväkyykyt ovat käyneet vähän turhan rajuiksi farkuille ja muille joustamattomille pöksyille. Ihan verkkareissa tai perusleggareissakaan ei kuitenkaan viitsi töissä käydä, joten astetta paksummat, mutta trikoiden lailla joustavat duunihousut olivat tarpeen ja Moda-ketjussa myytävän S.T.I.:n korkeavyötäröiset vaikuttivat just oikealta vastaukselta ongelmaani. Housut löytyivät just sellasesta ns. aikuispöksyhyllystä, johon en ennen ollut älynnyt edes vilkaista, mutta onneksi nyt katsoin. Pientä fiksausta housut kuitenkin vattivat, kun lahkeet olivat  tosiaanmakuuni liian pitkät ja löysät, mutta sen asian tosiaan korjasi ompelija kympillä. Kesällä nilkat kuuluu näkyä!

 


Tags:
,
6 Comments
  • hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mua on tänä keväänä alkanu kiinnostamaan marjaiset ja punaiset asiat ihan hullun lailla. NIin ja kukkakuviot. Ihan hirveästi tekisi mieli raivata tilaa uusille tennareille, mutta tällä hetkellä niille ei oikeasti ole tarvetta enkä voi mitenkään perustella niiden ostoa itselleni. Ihanan hattaratakin kyllä löysit, tälläisen lirpakkeen mieheke saattaisikin hyväksyä kun ei mun jakuista oikein syty!

    hanna
    http://www.hannamariav.com

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ihan varmasti joku hyvä syy uusille tennareille löytyy, kun vaan kovasti mietit! 😀

  • Mirka/GoneWithTheNails
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mulle tulee tukasta mieleen ninja. Älä kysy miks 😀 Asu näyttää hyvältä! 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      oo, ninja on hyvä! 😀

  • Pekka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi ei, mulle tuli ekana mieleen hiuksista sumopainija 😀 Siis näin:
    https://excampovictoriae.files.wordpress.com/2014/04/jamie-salmon-hyper-

    Vaikka siis et oo sumopainija vaan nätti nainen!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      haha, totta! Mut kyllä musta ihan kohtuullisesti sellaista sumopainijan olemusta löytyy, et ymmärrettävä mielleyhtymä. 😀

Post A Comment