Mummopöksyvinkki

Näin mekkokesän kolkutellessa jo ihan kohta ovella pitää heittää tämä pieni vinkki vinkkinen. H&M:n plussaosastolta näyttäis löytyvän tuollaisia lahkeellisia mummopöksyjä jonka tyyppisiin itsekin luotan kesäpukeutumisessa. Omat  seksintappajani esittelin vuosi sitten. Tuosta postauksesta voi lukea tarkemmin miksi nuo megapöksyt ovat kesäpukeutumiseni yksi tärkeimmistä osista ja miksi niitä suosittelen etenkin kaltaisilleni pylleröille. Omasta kaapistani löytyvät saumattomat shotrsialkkarit olen hankkinut Tokmannista ja Anttilasta ja ainakin Porin Tokmannista löytyy vastaavia tälläkin hetkellä. Mutta tässä olis nyt plussakokoisille vielä yksi vaihtoehto! Lahkeelliset megapöksyt H&M 14,99!

 


6 Comments
 • Milenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi,miten tommoisten pöksyjen lahkeet pysyy niinkuin pitää? Löytyy reittä täältäkin niin että tarvis lahkeellisia pöksyjä just mekon alle mut pelkään et noiden lahkeet vaan rullautuu ylös ja vain vaikeuttaa oloa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla ainakin pysyy ihan justiinsa paikoillaan, Ei mitenkään rullaa taikka kiipeä ylös.

 • Mirka/GoneWithTheNails
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Harmi kun noi ei tuu yhtään ylemmäs. Toi on se ikävä kohta kun selkämakkarat jää rintsikoiden alle, mut pöksyt ei tuu tarpeeks ylös. 😛

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo, noi on vähän vielä matalat just selkämakkatoita ajatellen. Ne tokmannista löytyvät on korkeemmat ja yltää rintaliiveihin saakka!

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tam-Silkillä (http://www.tamsilk.fi) on aivan ihania bambu-mummopöksyjä. Bambu on materiaalina mainio, tuntuu tosi miellyttävältä ja luonnollisen antibakteerisuutensa takia pöksyt pysyvät pitkään puhtainakin.

  Tam-Silkillä on verkkokauppakin, ja jos joskus liikut Tampereen suunnilla, niin Kangasalan Suoramalta löytyy tehtaanmyymälä. Suosittelen lämpimästi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mun äiti on joskus puhunutkin Tam-Silkin tuotteista. Pitäis kyllä tsekata ehdottomasti!

Post A Comment