Estä persvaon vilkkuminen treetaessa!

Väliin pieni sporttirelevinkki! Olen itse tykästynyt käyttämään punttihommissa usein haalaria erillisten osien sijaan. Ainakin kaltaisellani omenavartaloisella tuppaa ne trikoopöksyt helposti etenkin kyykätessä rullautumaan vyötäröltä ja se on niiiiiiin raivostuttavaa olla koko ajan nostelemassa ja korjailemassa vaatteitaan joka suorituksen jälkeen. Haalari poistaa tän ongelman tyystin eikä tarvitse pelätä persvaon vilkkumista treenikavereiden kiusaksi.

Itselläni on parikin Adidaksen haalaria, Toinen on tämä alla olevassa kuvassa näkyvä, kuvioltaan äärimmöisen rasittava ohut olkaiminen kokopuku ja toinen kokomusta leveämmillä olkaimilla varustettu versio. Nyt Ellokselta hyppäsi silmille tuon mustavalkoisen haalarin astetta kauniimpi sisko. Mikä ihanuus! Montako treenihaalaria ihminen saa omistaa? (vastaus on, että varmaan aika monta, jos vaan taas sais aikaiseksi treenata eikä vaan lusmuais sohvalla kuten mä viime viikot)

GS Catsuit -haalarin normihinta on 65 €, mutt Elloksella on sunnuntaihin saakka tarjolla alennus joka koskee myös merkkituotteita. Yli 60 € ostoksesta el on 20 euroa, joten tuo haalari irtoais siis hintaan 45 €! (lisätietoja alennuksesta löytyy heti etusivun alebanneria klikkaamalla)

Mitä kokoihin tulee, niin itse olen todennut, että itselleni olisi paras sellainen koko L:n ja XL:n välistä. XL (46/48) on vähän  turhan pitkä tällaiselle alle 170 senttisella ja sen takia mustan haalarini olkaimet esim on itselle hieman pitkät. Tuo silmissä vilisevä haalari puolestaan on kokoa L (42/44). Ja kyllähän se siis justiinsa päälle menee, mutta ehkä se L-XL välimuoto olis kaikista paras.


9 Comments
 • Mirka/GoneWithTheNails
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Törkeen hieno haalari! Onko siis pitkälahkeinen malli tuo?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei ole täyspitkät lahkeet, vaan sellaiset pohjemittaiset.

 • Piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla kaikki treenihousut (trikoot) on H&M:stä ja tulee kyl niin ylös et ei vilku 🙂 Kannattaa käydä sielt kattomassa/tilata jos pelkkiä housuja haluat 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä tuppaan aina ihastumaan kaikkiin ihaniin värikkäisiin ja kuviollisiin trikoisiin ja henkkamaukalla on pääasiassa tullut vastaan kuoseja ja värejä jotka ei miellytä, joten mulla ei taida olla sieltä kuin yhdet shortsit. Mutta täytyy joskus testata niidenkin trikoomalleja. Nyt on kyllä onneksi kaapit aikalailla treenikampetta pullollaan. 😀

   • Piia/vihainenpekoni.blogspot.com
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Heh 🙂 Musta siellä nettipuljussa on parempi valikoima kun liikkeessä. Itellä olis kans nyt shortsit hakusessa. Sit kun on pitkät sukat ja polvituet ni voi laittaa sellasetki jalkaan 😀 terv. kanajalka.

 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä harrastan combatia ja siinä hommassa ei mitkään leveät, ylös nostettavat tai taitettavat resorit jaksa pitää housuja jalassa, vaan tarviin oikeasti trikoot joissa on kunnon nyöri vyötäröllä. Ikävännäköistä tosin se, kun ensin on kiskonut housut mahdollisimman ylös, kuristanut nyörillä tiukaksi ja sitten vähän matkaa ylempänä onkin urheilurintsikoiden aiheuttama kurouma, tulee komeat selkäläskimakkarat! Olenkin alkanut suosimaan löysiä yläosia näiden tiukkojen alaosien kanssa… Jostain syystä läski ei katoa vaikka kuinka huhkii jumpassa!

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähänkö siistit haalarit! Mitenkäs toi yläosa? Minun ongelmani on yleensä tuollaisessa naruolkaimisessa se, että yläosa valuu ja esittelen tissivakoani. 😮

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ei ole itselläni ainakaan valunut olkaimet, kun on aika napakka tuo haalarin koko

Post A Comment