Uusi kesätakki

Ei, tästä asusta ei mitenkään tarvittaisi näin montaa fotoa, mutta oli pitkästä aikaa jotenkin niin onnistuneet kuvat, että ihan sit siitä ilosta syydän ne kaikki silmillenne. Kuvauskohteena oli tämän päivän työasu, joka onnistui supermukavuus -lähtökohdastaan huolimatta vielä näyttämäänkin varsin kivalta. Varuiksi mulla oli kyllä sitten vielä mukana kaikkee astetta lämpimämpää kuten collegepaitaa. tuulitakki ja lenkkarit, jos olis iltavuoroon sattunut osumaan vaikka joku jalkapallo- tai muu pidemmän aikaa ulkoilmassa kyykkimistä vaativa keikka. Mutta työpäivä sisälsikin vain pääasiassa ns. siistejä sisäkeikkoja, joten onnistuin vetämään alusta loppuun saakka tuolla ohuella takin tapaisella ja kesäisillä Crocseilla.

farkut-H&M Mama/t-paita-Esprit/takki-Even&Odd/laukku-Vagabond/kengät-Crocs (saatu)

Takki on tämän päiväinen uusi tulokas johon tykästyin heti kovasti. Olin jo jonkin aikaa etsiskellyt tuollaista ohutta kesätakiksi sopivaa mustaa jokapaikan loimea pelastamaan hetket, kun nahkarotsi tai maatokuosinen takki ei kumpikaan tule kyseeseen. Tämä Even&Oddin yksilö tuli vastaan Zalandolla ja vaikutti kuvissa ihan lupaavalta, mutta koska merkki oli itselle ennalta tuntematon, olin vähän epäileväinen kokopolitiikan suhteen. Ilokseni tuo XL oli kuitenkin oikein passeli ja takki muutenkin oikein kiva.

Farkut on edelleen samat H&M:n raskausosaston boyfriendit, jotka hankin jo viime kesänä. Suosittelen mammafarkkuja edelleen lämpimästi kaikille kaltaisilleni omenoille! Kaveri joskus totesi mulle, että "kauheen kätevää, kun sulla on kaikki raskausvaatteet jo valmiina, jos joskus pamahdat paksuksi!" No onhan se toki kätevää, mutta kyseinen tilanne ei kuitenkaan ole tervetullut ainakaan vielä toistaiseksi. Mutta hyvin nää raskauspöksyt toimii vaikka maha olis pallo ihan vaan syömisen eikä panemisen seurauksena.

Mun herkullisen väriset Crocsin Stretch Sole -ballerinat (saatu) on kirvoittaneet työkeikoilla moneltakin naiselta ihasteluja, kun ovat kuulema niin nätit ja ihanan väriset. Ja onhan ne kyllä ja vielä järjettömän mukavatkin vielä lisäksi.  Viime kesän mittaisen käyttökokemuksen perusteella uskallan kyllä suositella pehmoisten ballerinojen metsästäjille. Näyttäis Crocsin verkkokaupassa olevan just nyt -15 € alennuskin yli 50 € ostoksista, joten esim. noille Stretch Soleille jää hintaa n. 65 euroa.

Tää viikko tarttis vielä jaksaa painaa iltavuoroa ja heittää yksi koko päivän nielevä kuvauskeikka Espooseen, niin sitten sais vetää lonkkaa kokonaisen viikon verran. Mulla ei ole mitään varsinaista kesälomaa, mutta juhannuksen ja erinäisten muiden vapaapäivien yhdistelmänä mulle siunaantuu seitsemän päivän vapaaputki ja sekös ylläri ilahduttikin enemmän kuin paljon!

 


8 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihan vaan vähän repesin tälle ”Mutta hyvin nää raskauspöksyt toimii vaikka maha olis pallo ihan vaan syömisen eikä panemisen seurauksena”. 🙂 hyvin sanottu! kiva on asukin taas 🙂 mahtavaa että saat lomaillakkin vähän.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oli kyllä sellanen ”ekat vaatteet päälle jotka nurkasta käteen sattuu” tota takkia lukuunottamatta, mutta tykkäsin kyllä itekin kokonaisuudesta. 🙂

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nauratti myös tuo kommentti mahan palloudesta 😀 On se pallo täälläkin, vaikka ei tosiaan tuosta jälkimmäisestä syystä.

  Mutta tuo takki: sehän on just semmoinen, kun mä olen itselleni kaipaillut! Ihan mun näköinen. Lähdenkin tästä Zalandolle 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiva, jos oli vinkistä hyötyä. Ei oo kyllä hinnallakaan pilattu toi takki, kun musta on vielä alennuksessa. 🙂

   • Tarja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos tosiaankin vinkistä! Tämä lähti tilaukseen; hintakin kohdillaan 🙂 Just semmoinen rennon tyylikäs ”loimi” jonkalainen on puuttunut. Katsellaanpa, että miten istuu päälle, mutta toiveet on korkealla!

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva asukokonaisuus!

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aina niin upeat kuvat! Käytätkö siis näissä yleensä tuota Olympuksen E-PL7:aa..? Mulla on kameran vaihto edessä ja mietinnässä on, että mikä ihme tuolta viidakosta olisi se oikea.. Tähän asti olen kuvannut peruspeilijärkkärillä (Canon), mutta nuo pienemmät kamerat houkuttelee. Mitä eroa tuolla pen7:lla on esimerkiksi Olympuksen E-M10:iin, noin karkeasti? Kumpaa suosittelet? Kuvailen enimmäkseen lapsia, kotia, sisustusta jne. Eli vähän kaikkea. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juu, asukuvissa käytän aika usein just E-PL7:aa. Mutta mulla on vapaa-ajan käytössä toisinaan myös E-M10, ja E-P5.

   Jos verrataan E-PL7 ja E-M10, niin käytössä suurin ero on se, että PENeissä ei oo varsinaista etsintä, kun taas O-MD-sarjan kameroissa sellainen löytyy. Jos siis arvelet, että pelkän näytön kanssa kuvaaminen on itsellesi jotenkin vierasta, niin sit suosittelen E-M10:a. Kenno, prosessori ja kuvanvakaaja niissä on molemmissa samanlaiset/samantasoiset eikä tekniset ominaisuudet muutenkaan noissa eroa juuri lainkaan. Erot tulevat siis lähinnä rungon koosta ja tuosta etsimestä.Suosittelisin siis menemään liikkeeseen ja kokeilemaan kumpi kameroista tuntuu omaan käteen sopivammalta.

Post A Comment