Vuoden kovin kirppislöytö

Viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, että pysyttelin suosiolla poissa blogista. Lauantai kului Olympus-hommissa Muotikirppiksellä ja sieltä jatkoin yökylään Nelliinan upeaan puutaloon. Sunnuntaina omenapuiden katveessa suoritetun lapsikuvauksen jälkeen suunnistin sitten Kylmäkoskelle hengaamaan loppupäiväksi Iinan ja Nöppis-vauvan kanssa ja palasin kotiin vasta myöhään illalla. Mun viime viikot on menneet niin antisosiaalisesti vain töissä käyden ja nukkuen, että teki tuollainen kaveriviikonloppu kyllä todella hyvää mielenterveydelle. Mulla on nyt meneillään jokin karmea "mikään ei kiinnosta" -kausi, että alkaa jo vähän huolestuttaa. En oikeesti haluais tehdä muuta kuin nukkua. Työt on pakko hoitaa, mutta muuten oon ihan zombie. 😛

Sosiaalinen viikonloppu oli hyvä syy napata pitkästä aikaa myös asukuvia. Tällä kokomustalla setillä olin liikenteessä lauantain Muotikirppiksellä. Kaiken tumman vastapainoksi nappasin kuitenkin reissuun käsilaukuksi tuon pari viikkoa sitten Helsingistä Siivouspäivän kirpputorilta ostamani Lumin laukun. Uutena pari sataa maksava Supermarket Bag koossa S irtosi varsin ilahduttavaan 40 € hintaan ja on kunnoltaan erinomainen. Ehdottomasti vuoden kovin kirppislöytö!

housut-S.T.I./tuubitoppi-HM+/sifonkihuitula-Masai (saatu)/kengät-Toms/laukku-Lumi, 2nd hand/korvikset-Erika Works (saatu)


4 Comments
 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Äää aivan ihana laukku! Mulle kans tollainen löytö jostain 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   tällasia munkkeja sattuu kyllä kohdalle aika harvoin. Toivottavasti pian on sun vuoro. 🙂

 • ttuffi-
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hah, tulit vastaan lauantaina Tampereen asemalla mut ku en ollu varma niin en uskaltanu sanoa mitään, varmaan tuijotin vaan typeränä 😀 tukkas näyttää livenäkin hyvältä! Mulla on vaan toinen sivu kalju, en uskalla vetää molempia…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ai että, olin varmaan viehättävä näky raahatessani hikisenä kaikkia kamojani. 😀
   Molemmat sivut vaan veks! Tää on niin vapauttava kampaus!

Post A Comment