Ysäriä enough?

Hola! Blogi näköjään joutui hetkeksi hunningolle, kun työt ja aurinkoiset päivät veivät mukanaan. Mutta tuskinpa täällä olis ketään mitään lukemassakaan, kun ulkona on vihdoin se kauan odotettu kesä. Minäkin itse asiassa suuntaan vielä viikonlopuksi pois koneen ääreltä, sillä tartuin kavereiden eiliseen ehdotukseen ja hyppään asuntoauton kyytiin kohti Himoksen Jysäri-festareita. 

Mä olin ennalta miettinyt tätä kyseistä vapaata viikonloppua, että vois lähtee ruisrockiin kattoo tänään Amorphista ja Backyard Babiesiä, mutta seuran puutteessa se sitten kuivui kokoon. Mutta eilen tuli tosiaan sitten ehdotus tonne ysärihuumaan lähtemisestä ja kun Tommikin on viikonlopun Tallinnassa, niin päätin tarttua ehdotukseen. En ole mikään ysäritanssimusan ylin ystävä, mutta kyllähän niillä yläasteen discohiteillä nostalgia-arvoa on, joten eiköhän siellä viihdy. Ainakin 2Unlimited, DJ Bobo ja Alphaville varmaan pistää somasti hihityttämään ja palaamaan muistoissa Rientolan tanssilattialle.

Sen verran ehdin kiireessä etsiä ysäri-vermeitä, että Kontista löytyi karmeaakin kamalampi pikkureppu ja Glitteristä kävin noutamassa tuon naurettavan kaulapannan, jota suomeksi myös tatuointikoruksi kutsutaan. (aivan idiootti nimitys)

Niitä kulturellimpia menovinkkejä voitte etsiskellä muilta bloggaajilta, mä haluaisin mainita tämän viikonlopun tärkeimpinä tapauksina festareiden lisäksi pari leffaa. On nimittän ehkä kesän kovin ensi-iltaviikonloppu: Magic Mike XXL ja Minions!!! Iinan kanssa suunnatankiin katsomaan tuo jälkimmäinen sunnuntaina. Ollaan molemmat ihan hulluina niihin suloisiin pieniin keltaisiin törppöihin, joten tätä on odotettu. Myös Magic Mike on ollut pitkään odotuslistalla ihan vaan Joe Manganiellon vuoksi. Voisko siitä tehdä leffateatteriin sellaisen version jossa kaikki Joen (ja miksei toki muidenkin) tanssipätkät näytetään uudelleen hidastettuina kuin urheilukisalähetyksissä?

Kaverit huutelee facessa olevansa jo noutamassa asuntoautoa ja mun täytyy vielä kipaista kaupassa, joten se ois Adios!

PS. Viikonlopun aikana varmaan Instagram päivittyy melko ahkeraan!! @vieruska


No Comments

Post A Comment