Alkoi mammafarkut kyllästyttää

Olen mönkinyt koko viikon taas töissä samoissa lököttävissä mammafarkuissa ja vaihtuvissa t-paidoissa. Vilun iskiessä olen heittänyt harteilleni duunipaikan kaapissa majaa pitävän collegehupparin. Käytännöllistä, mutta peilikuva ei ole kyllä antanut paljoa aihetta hymyyn. Eipä sillä, että työpäivinä paljoa sinne peiliin vilkuilisinkaan, mutta jotenkin tänä aamuna tuli stoppi niitä perus duunivaatteita katsellessa ja päälle oli saatava jotain muuta.

Tiesin päivän ekaksi kuvauskeikaksi yhden näyttelyn avajaiset, eli siistiä sisätyötä, joten päätin leikkiä kesää pukeutumalla mekkoon. Hieman meni kyllä nyt turhamaisuuden puolelle, sillä kassiin oli sitten toki sujautettava vaihtovaatteet illan futismatsia varten. Sinne nurmikentän laidalle ei oikein viitsi mennä ryömimään koltussa. Mutta tulipa edes osa päivästä heilutettua helmoja.

Mekkokelit on olleet niin vähissä tänä kesänä, että tämäkin viime vuonna saamani mukava kotimaisen KUDE Designin Perho-leninki on saanut rauhassa levätä kaapissa. Vuosi sitten Perhoa oli tarjolla vasta tämä monikäyttöinen musta, mutta nyt verkkokaupasta löytyy pari värillistäkin versiota.

Monen malliselle vartalolle sopivaa leninkiä saa nykyisin myös petroolin ja luumun värisenä. Tämä mekko passaa erityisen hyvin päälle silloin jos tiedossa on jotkut syöpöttelyöverit, sillä se on malliltaan juuri sopivan löysä olematta kuitenkaan muodottomaksi tekevä teltta.

Tänään sattuikin päälle mekon lisäksi pari muutakin kotimaisen designin tuotosta, kun tavarat kulkivat Lumin laukussa ja korvissa killuivat Uhana Designin Pisara-korvikset. Harmikseni joudun kyllä toteamaan, että vaatepuolella ei kokoiseni pyllerö pysty vielä ihan hirveästi kotimaiseen designiin luottamaan, sillä useimpien pienten suomalaisten vaatemerkkien koot loppuu reippaasti ennen omaa perseen ympärystä.

Isot Marimekot ja Nansot on sitten erikseen, niiden trikoo taipuu osassa tuotteista tämänkin pyllerön ympärille, mutta sellaiset pienemmät suunnittelíjoiden omat merkit on kyllä 90% suunnattu pienemmille ihmisille kuin itse olen. Sitä suuremmalla syyllä iloitsen KUDE Designin halusta tarjota vaatekaapin tärkeimpiä peruspilareita myös meille plus-kategorian tyypeille. Mutta onneksi laukut mahtuu aina ja samoin kaikki korut, joten edes sillä saralla voi pistää pennosiaan useammin kotimaisille merkeille.

mekko-KUDE Design (saatu)/pellavajakku-La Redoute, Ellos/sandaalit-H&M/laukku-LUMI, 2nd hand/korvikset-Uhana Design/silmälasit-Gucci (saatu)/rannerengas-H&M

 


Tags:
4 Comments
 • Pörde
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana mekko! Kävin jo kurkkaamassa Kuden nettisivuja sillä silmällä. Minkä kokoinen tuo sinun mekkosi on?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mulla on koko XL. Ja olen siis 167 pitkä ja käytän numerokokona useinmiten 46-48

 • n
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Miten sulla on kestänyt tuo kude-mekko? Laadullisesti siis. Omani kun on ikävästi alkanut nukkaantua kainaloista ja siitä, mihin käsveska on hangannut.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on pysynyt kyllä hyvänä niin mekko kuin myös huomattavasi enemmän käytössä ollut Perho t-paita.

Post A Comment