Vääränlainen, mutta silti jotenkin kiva neule

Instassa ehtikin jo tänään näkyä, että vuorossa oli todella pitkästä aikaa turbaanipäivä. Edellisessä postauksessa näkynyt kirppishuivi passasi päähineeksi juuri niin kivasti kuin olin kuvitellutkin. Turbaani oli alunperin nätimmin sidottu, mutta töistä päästyäni kuvasin huivin laitosta videon (julkaisen sen huomenna!) eikä lopputuloksesta tullut enää yhtä hieno kuin aamulla. Jokainen huiviviritys on aina yksilö ja toisina päivinä solmut asettuvat kauniimmin kuin toisina.

Hiihtelin tässä työpäivän mammafarkuista, löysästä neuleesta ja sandaaleista koostuvassa lököasussa vielä illankin, kun käväisimme Tommin kanssa ilmaislippujen innoittamana Kirvatsin Jytä -tapahtumasa kuuntelemassa mm. Agentsia ja Beatles-covereita. Viikonloppuna sitten vähän enempi oman maun mukaisia säveliä samassa paikassa. Porisperestä odotan etenkin Danko Jonesia, joka ainakin vuosia sitten Ruississa osoitti olevansa rautainen livepumppu.

farkut-H&M Mama/neule-Lindex Generous (saatu)/sandaalit-H&M/laukku-Lumi/huivi-kirppislöytä/korvikset-Uhana Design

Noi vaaleat mammafarkut ovat olleet tämän kesän käytetyimmät duunipökät ja tänään huomasin kauhukseni reiän haaruksissa. Pitänee tehdä äkkiä jotain ensiaputoimenpiteitä tai muuten mulla on edessäni taas se hetki, kun farkut ratkeavat kesken työpäivän juuri tietenkin kuvattavan edessä. Been there, done that, liian monta kertaa. Se on tää ainainen sisäreisipalleroiden vuoksi vastaan tuleva ongelma, että haarat hinkkautuu rikki melko vauhdilla. Ja tää ei ole itselläni mikään ylipainon tuoma ongelma, vaan mulla ei ole ollut sitä kuuluisaa tigh gapia hoikimmillanikaan. Aina on ottanut reidet yhteen. Joskus alle 60 kiloisena farkkukauppaan astellessanikin myyjä totesi, että "sulla on noita reisiä vähän reippaamin!". Jep… thanks.

No mutta se reisihorinoista. Asusta sen verran, että se on mukava, mutta hieman epäimarteleva. Neule ei lyhyessä mallissaan ole todellakaan tarkoitettu mun tissivarustuksella pidettäväksi ja sitä saa olla vähän väliä korjailemassa parempaan asentoon. Hihatkin ovat vähän väärän mittaiset ja levyiset, mutta kaikista viosta huolimatta en ole osannut siitä luopuakaan. Tykkään siitä jostain itsellenikin tuntemattomasta syystä ja kiskon sen siksi aina toisinaan päälleni muistaakseni taas kerran sen kaikki viat.

Mut tarviiko sitä kaikkien vaatteiden aina ollakaan just oikeen mallisia? En mä ainakaan joka päivä jaksa miettiä, että miten sitä taas korostais niitä harvoja hyviä puoliaan ja häivyttäis kaikkia yleisen mielipiteen mukaan virheinä pidettäviä asioista vartalossaan. Vois itse asiassa vaikka huomenna pukeutua vapaapäivän kunniaksi johonkin löysään kaapuun, joka saa mut muistuttamaan muumien mörköä, ihan vaan siks koska se olis ihan hirveen mukavaa.

 


Tags:
9 Comments
 • unikuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä noin kuukausi sitten ompelin itelleni säkkikaavun. Ja se on ihana. Ja yllättäen jopa mieheni sanoi että se sopii mulle. Tällaseen säkkiin ku laittaa pari kivaa yksityiskohtaa ja leikkausta niin jopa säkkikkin toimii 🙂

  http://terapiahuone.blogspot.fi/2015/06/muodoton-jattilainen.html niinku tällanen säkki 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oo, aika kiva säkki! Mahtaa olla aika mukava päällä. 🙂

 • Henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo ihan yleinen vaiva nuo farkut rikki hinkkaavat reidet. Aina ollut ja tulee varmaan aina olemaan, vaikkei ylipainoa ole ikinä kertynytkään. Jotkut on vaan vähän reitevämpiä kuin toiset 😀 Se kyllä harmittaa, kun joutuu luopumaan lempifarkuistaan reisireikien takia 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jep, harvoin mulla ehtii muualta housut kulumaan juuri lainkaan, kun haarukset on jo ihan muhjuna. Yhden kerran ne viittii korjata jos melko alkuvaiheessa reikiintymistä korjaa, mut sitten saa kylä heittää menemään. 🙁

 • Ninni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hahaa, mullekin sanottiin joskus kauan sitten, kun painoa oli alle 60 kiloa (nyt 75) yhdessä porilaisessa farkkuliikkeessä, että ”sä ootkin tommonen reitevä”. Perkele että on pistänyt vituttaan ja vieläkin.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mikäs liike oli kyseessä? Mun reisikommentoija löytyi Jim & Jillistä joka sijaitsi tuolloin aikoinaan Isokarhussa. 😀

   • Ninni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juurikin Isokarhun J&J, joskus 10 v sitten 🙂

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     siellä on selkeesti ollut joku reisivihaaja töissä! 😀

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen lukenut blogiasi satunnaisesti jo pitkään ja tykkään hurjasti jutuistasi ja tyylistäsi. Olet aivan uskomattoman upean näköinen nainen, hyvällä asenteella ja hienolla rohkeudella kirjoitat. Kiitos mahtavasta blogista!

Post A Comment