Leveiden lahkeiden opettelua

Kuinka moni on jo lukenut eilen ilmestyneen Me Naiset-lehden? Siellä on nimittäin sivun verran meikäläisen ajatuksia pian saapuvan syksyn trendeistä. Päädyin sitten sanomaan, että kun nyt kerran leveät lahkeet ovat tehneet tuloaan jo jokusen aikaa, niin ehkäpä vihdoin tänä syksynä minäkin opettelisin niitä käyttämään. Ja koska pitää elää niin kuin opettaa, piti tänän sitten kaivaa kaapista leveälahkeiset farkut ja kokeilla miltä ne oikein tuntuu.

Kuvat on tällä kertaa ihan kuraa, pahoittelen sitä. Olen nimittäin jo melkoisen päissäni aloitettuani skumpan kittaamisen tuossa kolmen aikaan kaverin päästyä töistä ja suuntana on tänään Porispere. Niinpä tuuppasin kameran jalustalle ja poseerasin huonossa vastavalossa olohuoneen nurkassa ennen kuin vaihdan vaatteet. Tässä asussa siis kävin iltapäiväskumpalla Annin kanssa, mutta Kirjurinluodolle lähtiessä pitää vaihtaa matalat mutaa kestävät kengät ja sen myötä myös lyhyemmät pöksyt. Mutta tuli nyt ainakin kokeiltua tätä boot cutia!

 

farkut-Liu Jo (saatu)/ alustoppi-Maidenform/alta vilkkuvat rintsikat-Gorsenia, Lumingerie/pusero-Vero Moda/kengät-Vagabond

Nämä Liu Jo:n farkut on olleet mulla jo ainakin pari vuotta, mutta käyttökerrat ovat jääneet vähäisiksi. Siinä missä pillilahkeet olivat kymmenen vuotta sitten kauhistus, niin nyt se taakka on siirtynyt leväemmille punteille. Vaihtelun vuoksi mä kuitenkin haluaisin oppia käyttämään boot vutia ja flarea ja muotilehdissä ne näyttävät kyllä kauhean kivoilta pitkien ja hoikkien mimmien päällä. Mutta, asiaan sisältyy selkeä mutta. Mä tunnen itseni ihan hirveeksi amatsoniksi! Olen lyhennyttänyt farkkujen lahkeet korkeisiin kiilakorkoihin sopiviksi ja minkään matalan kanssa niiden käyttö olisi katastrofi. Nyt kuitenkin tepstellessani kaupungilla koroissa ja näissä hulmuavissa lahkeissa olo oli todella iso ja jotenkin roteva. Tunne  oloni paljon naisellisemmaksi ja sirommaksi käärityissä pillilahkeissa, nilkat paljaana ja ballerinoissa. Kiilakorkonilkkureissa ja leveissä farkuissa olen kuin joku vieras ihminen.

Kuvista katsoen se vieras ihminen on kyllä ihan linjakas ja pitkäsäärinen ja jokusessa ruudussa persekin näytti aika kohtalaiselta. Mutta kun mä oon tottunut olemaan lyhyt ja pyöreä! 😀

 

Ehkä mua vaivaa leveälahkeisissa farkuissa se, että A) kengät ei näy ja B) mun kroppani paras puoli,. sääret, jää piiloon. Sen vuoksi mulla tulee jotenkin iso ja roteva olo, kun näkyvillä ei ole ne harvat vartaloni kapeat kohdat: nilkat ja sääret. Ja onhan se nyt ihan hirveetä tuhlausta käyttää housuja jotka peittää mageet kengät.

Mutta en aio luovuttaa vielä. Eiks se oo uusien makujenkin kanssa niin, että useamman kerran pitää kokeilla ennen kuin tottuu? Leveiden lahkeiden testailu siis varmasti jatkuu syksyn myötä. Jos muutkin näyttää niissä hyvältä, niin miksi en minäkin!

Nyt jotain festarirypemiseen sopivampaa niskaan ja luodolle riehumaan. Puolentoista tunnin päästä aloittaa Danko Jones, joka on aiemman kokemuksen perusteella livenä aivan kipeen hyvä! Lupaamani turbaanivideo kaipaa vielä vähän säätöä.. katsotaan jos saisin ulos huomenna. Mikä on yleisön tuomio leveille lahkeille? Yleisesti? Entä mun päällä?


12 Comments
 • Kanerva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla on sama juttu, sääret ovat kapein kohta enkä usko, että enää leveälahkeisia ala käyttää. Sä näytät kuvissa hyvältä, hiprakka on hyvä asuste! 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Se on just se kolmen skumppalasin hiprakka joka on vielä hyvä asuste, sit kääntyy laskuun. 😀

 • Tarja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo farkut on täydelliset ja näytät kerta kaikkiaan upealta! Vaan ymmärränpä ihan täysin, mitä tarkoitat… Itse kauhistelin myös pillejä, kun mulla ne sääret ei ole niin kovin nätit, mutta kummasti ne kapeat farkut on käyttöön hiipineet ja entiset vakiot eli boot cutit on jääneet kaappiin seisomaan. En vaan enää osaa. Ja minuakin häiritsee, kun kengät ei näy ja samoin tuntuu, että boot cutit vaatii korkoja ja sitten tunnen myöskin itseni amatsoniksi. (Tai sitten vain kaikki minua ympäröivät miehet on ihan liian lyhyitä…) Että ongelmia ne on nämäkin 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulle on aina just kengät ollut se tärkein juttu pukeutumisessa, joten kyllähän nää pöksyt vähän sotii sitä vastaan. Kiva kuulla etten ole yksin tämän ajatukseni kanssa. 😀

 • Tiltu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä katoin eka, että sulla on Marlies Dekkersin rintsikat 🙂 Mutta nyt rupesi Gorsenia kiinnostaa, en oo aiemmin kuullutkaan koko merkistä! Löytyykö hyvin valikoimaa isoille hinkeille?
  Farkut näyttävät tyylikkäiltä! Mulla on farkkujen kanssa yleensä ongelmana lantion ja vyötärön välinen suhde ja oikean korkuista vyötäröä ei meinaa millään löytyä :S Siksi olenkin leggari+rikoo- mimmejä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   käy Lumingerien sivuilla tsekkaamassa valikoima. Nää on itselleni ekat kyseistä merkkiä, joten laajempaa kokemusta ei ole. Edellisessä postauksessa tarkempi arvio kuitenkin näistä liiveistä.

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ite oon aina tykänny bootcut-farkuista ja mulla kesti todella kauan tottua pillifarkkuihin. Omalla kohdalla leveät lahkeet taas tasapainottaa vartaloa koska on isot tissit ja hartiaosastoa löytyy myös, joten alaspäin levenevät lahkeet tuo pientä tasapainoa kokonaisuuteen. Farkkukaupoille en juurikaan uskalla, mulle on pinttynyt mieleen epätoivoiset reissut farkkuja ostamaan, kun mitkään levikset eivät mahtuneet jalkaan ja jos mahtuivat, niin puristivat ja olivat hankalat. Myyjä huokailee verhon takana ja minä ähisen naama punasena toisella puolella ja yritän survoutua farkkuihin. Pitäis varmaan vaan rohkeasti mennä kokeileen farkkuja, mutta minne? Missä on koko 46 tai 48?

  Nuo sun farmarit näyttää kyllä hyvältä etkä näytä raskaalta ollenkaan! Pikemminkin tasapainottaa kokonaisuutta. Mutta se on kyllä totta, kengät jää piiloon!

  Ps. rintsikat tilattu, nyt jännätään onko ne soppelit! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä olen löytänyt monet hyvät farkut Lindexin Generous-mallistosta! Ja oma koko just toi 46.
   Toivottavasti rintsikat oli hyvät! 🙂

 • Kiti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse sain lahjaksi tuttavan vanhoja vaatteita, ja niiden joukossa oli leveälahkeiset farkut. Ne istuu mulle täydellisesti ja on kaikin puolin hienot, mutta en vaan meinaa tottua niihin! Mäkin tunnen itseni jotenkin epänaisellisemmaksi niissä, en tiedä miksi. Noh, ehkä silmä tottuu.

  Oot upea. <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no, toisinaan vaan päälle ja koittaa totutella, niin mäkin aion näiden kans tehdä. 🙂

 • Eija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät upealta! Farkuissa vain on se ”mutta”, että vaikka toiset -hyvät ystävätkin joihin luottaa – sanoisivat, että hyvältä näyttää, se ei auta, ellei itse koe niitä hyviksi. Sellaiset semihyvät puetaan aina koemielessä päälle, mutta yleensä ne joutuu vaihtamaan enne lähtöä. Mutta olen todellakin vilpittömästi sitä mieltä, että nuo bootcutit näyttävät hyvältä ylläsi. Kuten muutkin vaatteesi 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jep, farkkujen pitää nimenomaan tuntua hyviltä ja niissä pitää itsellä olla oikeanlainen ja itsevarma olo. Pätee kyllä oikeastaan kaikkiin vaatteisiin. 😀

Post A Comment