Paljastelua

Viimeinen 9 päivän aamuvuoroputki loppui keskiviikkona ja maanantaina on edessä enää yksi iltavuoro ja mun vuorotteluvapaan sijaisuus olisi sitten taputeltu. Tiistaina odottaa siis paluu takaisin free-kuvaajan arkeen. Vaikka odotankin jo sitä, että saisi hetken jopa ihan lomailla, niin fiilis on samalla kyllä melkoisen haikea. En muista viihtyneeni missään työpaikassani niin hyvin kuin nyt tuolla lehdessä. Pestien loppua juhlistettiin eilen illalla kosteissa merkeissä pian takaisin opiskelupaikakunnilleen palaavien kesätoimittajien kanssa. Mikähän siinä onkin, että baariin eksyessä mun on aina päästävä karaokeen laulamaan Kaija Koon Tinakenkätyttö, näin kävi jälleen eilen. 😀

Tänään on sitten kiinnostanut lähinnä nukkuminen ja sohvalla makaaminen. Päivän kehnoon energiatasoon sopikin mainiosti ystäväni Annin kanssa pidetty leffailta, johon halusimme jonkun huonon elokuvan. Ja voin sanoa, että Fifty Shades of Grey oli kyllä juuri sitä. Aivan järkyttävän kökkö leffa, joka aiheutti vuorotellen huutonaurua ja hirveää ärtymystä. (Kirjoja en ole lukenut, mutta veikkaisin tämän filmatisoinnin perusteella, että aiheuttaisivat minussa halua viilleellä itseäni kirjan sivuilla.) Jossain parinkymmenen kiduttavan tylsän minuutin jälkeen huusimme molemmat turhautuneena yhteen ääneen, että "no panisivat nyt jo!", kun sitähän elokuvan oli mainostettu olevan, seksiä. No ei ollut oikein edes sitä. Löysin elokuvasta arvion, joka on aika suoraan kuin omat ajatukseni. Myös me kotikatsomossa totesimme, kuten tuo domen kriitikkokin, että jopa Twilight leffat voittaa tämän kammottavan tekeleen. Mutta paskojen leffojen iltaan siis aivan täydellinen osuma.

Nämä kuvat ei liity tämän päiväiseen elokuvanautintoon eivätkä edes eilisiin pippaloihin, joissa viiletin lemppareihin ujuttautuneessa punaisessa kotelomekossani, vaan tämä asu on eilisen vapaapäivän releet, kun hengailin kaupungilla. Kullan väriset Calirootsin alesta tilaamani Vansin Slip Onit pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön piristämällä muuten mustaa kokonaisuutta.

housut-S.T.I./rintsikat-Fantasie/neule-Marimekko/takki-Even&Odd/kengät-Vans/laukku-Liebeskind Berlin

Nuo Fantasien olkaimettomat liivit ovat niin simppelit ja peittävät, että niiden kanssa pystyy hyvin käyttämään läpinäkyvää paitaa. En kauhean usein harrasta pukeutumisessa tämän tason "vilauttelua", mutta tuota Marimekon pellavaneuletta tykkään toisinaan käyttää noin ilman alustoppia. Ehdottoman tärkeää silloin kuitenkin, että alaosa nousee riittävän korkealle, että ei tule paljastettua enempää kuin tuo pallean seutu. Koko mahan paljastaminen muualla kuin rannalla sopii mielestäni vain harvoille ja itse en taikinavatsani kanssa todellakaan kuulu heihin. Eipä sillä, että navan vilkkuminen olisi mielestäni järin tyylikästä oikein kenenkään pukeutumisessa. Pallean seudun paljastelu lyhyen topin ja korkeavyötäröisen alaosan välistä sen sijaan on mielestäni kivemman ja siistimmän näköistä.

Olisin halunnut jo pukeutua nahkarotsiin, mutta ovesta ulos päästyäni totesin kelin olevan vielä turhan lämmin, joten takki vaihtui ylempänä kuvissa näkyvään ohueen takkiin. Piti kuitenkin kuvata tämäkin rotsiversio asusta, kun tykkäsin siitä kovin. Mutta kyllä mä jaksan vielä odotella niitä rotsikelejä, muutama lämmin kesäpäivä töiden loputtua sopisi suunnitelmiini enemmän kuin hyvin. Mutta saa nyt nähdä ehtiikö tässä juurikaan lomailemaan, sillä muutamia kuvauskeikkoja olis jo heti vireillä ja kalenteri alkaa pikku hiljaa täyttyä myös erilaisista blogiin liittyvistä kuvioista. Taisin jo joskus kesällä blogin fb-sivulla vihjata, että saattaa olla muutoksia luvassa ja nyt asiat muutaman viikon sisällä vihdoin konkretisoituu. Pysykäähän siis kuulolla vaikka seuraamalla Tyyliä metsästämässä fb-sivua, niin kerron lisää varmasti melko pian!

 


Tags:
1 Comment
  • never
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos muuten siitä caliroots-vinkistä reilu kuukaus sitten! Tilasin addut joista on tullu jo suosikit 🙂

Post A Comment