Triangle – uusi brändi pluskokoisille

Hyvin harvoin sähköpostiini kolisevista pressitiedotteista paljastuu mitään sellaista infoa mitä ajattelisin suoraan jakavani täällä blogissa, mutta nyt osui vastaan sellaista infoa mikä kiinnosti itseäni siinä määrin, että halusin vinkata muillekin pluskokoisille. Saksalainen S.Oliver Group on itselleni siinä määrin tuttu, että merkin vaatteita tulee vastaan todella monissa kaupoissa, mutta en nyt ainakaan äkkiseltään muista, että omasta vaatekaapistani löytyisi heidän kamojaan. Nyt kuitenkin tiedote kertoi, että S. Oliver nostaa pluskoon Triangle-mallistonsa omaksi brändikseen.

Tiedotetta lukiessani muistinkin juuri jokunen viikko sitten nähneeni Anttilassa yhden oman kokoiseni mekon jonka niskalapusta muistan lukeneeni nimen Triangle, joka siis oli vielä tuossa vaiheessa itselleni ihan uusi nimi. Noita plus koon -kamppeita on siis ollut S.Oliveria myyvissä paikoissa jo tähänkin saakka, mutta ilmeisesti melko huomaamattomasti siellä kaiken muun seassa eikä mallistoa ole sen kummemmin markkinoitu. Nyt Triangle halutaan kuitenkin tuoda esille selkeästi omana brändinään. Toivottavasti mallistoa olisi hyvin löydettävissä S.Oliveria myyvissä liikkeissä, sillä näkemieni kuvien perusteella ainakin itseäni kyllä kiinnostaa. Esimerkiksi tuo yllä oleva asu kelpaisi kaappiini heti!

 

Triangle-malliston kokoskaala keskittyy välille 40-50, joidenkin tuotteiden yltäessä jopa kokoon 54 saakka. Tuolta S.Oliverin nettisivuilta valikoimaa selatessa näkee, että pääosassa on yksinkertaiset ja helposti yhdisteltävät perusvaatteet. Ei mitään hurjaa trendien aallonharjalla hyppimistä, vaan aika ajatonta fiilistä. Trikoopaitojen ja peruspaitapuseroiden seasta on kuitenkin löydettävissä myös mielenkiintoisempia tuotteita. Ehdottomasti siis aion itse katsastaa Trianglen kamppeita tarkemmin kunhan seuraavan kerran jossain vastaan tulee.

Onko Triangle jo jollekin tuttu?


1 Comment

Post A Comment