Blogi muuttaa… mutta arvaatko minne?

Mä jumitan näissä samoissa pirun sandaaleissa jotka on näkynyt viime aikojen asukuvissa melko monta kertaa, mutta syy on se, että mun isovarpaissa pari päivää asustelleet hirviömäiset vesikellot ei oikein nyt muista välitä. Lempparifarkuissa jumittamiselle ei puolestaan ole muuta syytä kuin, että.. no ne on lempparit. Eilen Junaroselta saamani puseron vuoksi pyysin kuitenkin Jonnaa ikuistamaan asuni käytyämme yhdessä syömässä. Ei nimittäin hirveän usein mun päällä nähdä tuollaisia kuviollisia yläosia, mutta tämän kepeän viskoosipuseron myötä aloin miettimään, että voisin ehkä useamminkin antaa kuoseille mahdollisuuden.

farkut-H&M Mama/pusero-Junarose (saatu)/takki-Even & Odd/sandaalit-H&M/laukku-Tiger Of Sweden

 

Magee meikki ja tukkatötterö ovat peruja tämän päiväisistä kuvauksista, kun olin Sanoman studiolla poseeraamassa blogini uusia banneri- ja profiilikuvia varten. Uusia fotoja tarvitaan ihan pian, sillä blogini siirtyy noin viikon kuluttua Me Naiset -lehden sivustolle! Jeii! Vaikka olenkin tässä kovin nätissä ihka omassa blogikolossani kovin hyvin viihtynyt, niin kiva saada blogi taas ns. isomman tien varteen. Tarkempaa infoa blogin seuraamishommista ja muuton varsinaisesta päivämäärästä ensi viikon puolella.

 


9 Comments
 • Go 4 it vol. 2 - Minttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mahtavaa Veera!! Onnea muutoksiin – ja ootpa taas mahtavan hyvännäköinen!! 🙂

 • Elena / Kauniimpi maailma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea! Näytät tosiaan hyvältä! 🙂

 • Marie
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei,
  tosi kiva asukokonaisuus ja tsemppiä kaikkiin uusiin tuuliin. 🙂

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Kulmakarvafriikkinä” huomio kiinnittyi ensimmäisenä kulmiin, pirun nätit! Onnea uusiin kuvioihin!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no kyllä se meikkaaja Heidi niitä aika pitkään hinkkasikin. 😀 Kun vielä osais itse meikata kulmat noin nätisti.

 • Anna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Taitaa olla onnittelut paikallaan, vaikka sinänsä oon tykännyt tästä sun omasta kolosta tosi paljon. Mut samapa tuo sinänsä, kunhan Veera pysyy. 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu, mä olen tykännyt itsekin tästä omasta paikasta muuten, mutta kyllä mä hieman kaipaan sitä, että siinä ympärillä tapahtuu muutakin. Sitä ehti vuosien aikana tottua noissa portaaleissa siihen, että on osa isompaa sivustoa. Mutta sama Veera täällä edelleen kirjoittaa olipa tän blogin tontti missä vaan. 🙂

 • Eija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ONNEA uudesta askeleesta, Veera.Tukkasi on tosi kauniisti, kuten myös ihanat kulmakarvat.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Olispa joka päivä käytössä meilkaaja ja kampaaja! 🙂

Post A Comment