Papukaija perseessä ja parit popot

 

Oleskelen edelleen Helsingissä ja piipahdimme tänään Iinan kanssa PR-toimisto Polhemin uuden showroomin avajaisissa. Nappailin hieman kuvia kivoimmista syksyn vaatteista, kengistä ja asusteista. Tässä siis muutamia makupaloja.

Yläkuvassa herkullinen Galliano Sour -drinkki. En ollut edes tiennyt, että Galliano -likööristä on muitakin versioita kuin se perinteinen, mutta olemassa onkin myös mm. vanilja-versio! Vaniljalta ja sitruunalta maistunut drinkki oli todellakin mallia "katoaa kurkusta alas äärimmäisen nopeasti".

Näitä Tamariksen nauhattomia herrainkenkiä muistan ihastelleeni jo muutama viikko sitten Porin Ratsulassa. Mustatkin herrainkengät ovat mielenkiintoiset, kun niissä on jotain jujua kuten tuo usean materiaalin yhdistelmä.

Tiesitkö jo, että Marimekko lanseerasi tänä vuonna kehysmalliston? Ensimmäinen mallisto saapui optikkoliikkeisiin elokuussa. Loppuvuodesta mallisto täydentyy myös aurinkolaseilla. Ei kuulkaa lainkaan hassumman näköisiä pokia!

Viininpunainen kiehtoo nyt kovasti, joten kiinnitin tuollakin katseeni etenkin punasävyisiin kenkiin. Nämä Terhi Pölkin upeat nilkkurit hyväksyisin jalkoihini koska vaan. Loistava ajaton malli ilman mitään ylimääräisiä härpätyksiä, eli just ihan pirun tyylikkäät.

Gina Tricot'n rekeistä bongasin kaikkea kiiltävää. Pikkuinen paljettilaukku passais loistavasti syksyn juhliin, mutta tuosta pronssin sävyisestä omistusesta puserosta en oikein tiedä mihin se passais, mutta viehätyin siitä silti. Alkoi tehdä mieli jotain pronssin hohtoa syysgarderobiin.

Topshopin nilkkureissa ilahdutti punaiset korot.

En vielä jokunen vuosi sitten juuri vilkaissutkaan Aarikan koruja päin, koska ne oli muistikuvieni mukaan ihan keski-ikäisten tätien juttuja. Mutta joko mä oon muuttnut tai sitten Aarikan suunnitteluosastolla on tapahtunut jotain sillä osa koruista on alkanut näyttää ihan tosi kivoilta. Lainasin itse asiassa muutamat Aarikan korvikset eilisiin kuvauksiin ja ihastuin niihin ihan täysillä.

Paras viimeiseksi. Mä niin haluun hankkia Tommille tällaiset Björn Borgin kamalat, mutta niin ihanat kalsongit. Onko mitään hienompaa kuin papukaija perseessä?


3 Comments
 • Elisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun mies tykkää ihan älyttömästi noista Borgin boksereista. Näyttävät myös kestävän kulutusta tosi hyvin, mies kun liikkuu tosi paljon. Ja tykkää väreistä, obviously 😛

 • Pinkit korkokengät
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä täti tykkää Aarikan koruista, mutta mä olenkin ihan virallisestikin jo täti-ihminen 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on viimeks ollu aarikan kaulakoru kun mä olin ihan pikku tyttö! 😀

Post A Comment