Kukonaskelia Lindexistä

Koska tämän hetkinen tilanne on se, että makaan räkätaudin kourissa nakupellenä peiton alla, on varmasti parempi, että julkaisen jotain muuta kuin ihan tuoretta kuvamateriaalia. Siispä onkin hyvä sauma esitellä tämä yksi kiva kuvauslainassa ollut mekko. Olin siis tosiaan viime viikolla Helsingissä ja ohjelmassa oli studiokuvaukset blogin banneria ja profiilikuvia varten. Varmuuden vuoksi kuvattiin useampi erilainen tyyli ja kävin niitä varten hakemassa hieman vaatteita kuvauslainaan Junaroselta ja Lindexiltä. Tämä kuvissa näkyvä Lindex Generousin mekko ei loppujen lopuksi päätynyt päälle studiolla, mutta kuvailin sen sitten ihan muuten vaan, koska oli niin kiva.

Yksi syy tämän mekon esille nostamiseen oli se, että moni on kysellyt keväällä ostamani Soyaconceptin mustavalkoisen mekon perään, että onko sitä kenties vielä jostain saatavilla, joten ajattelin, että tämä voisi kiinnostaa siitäkin koltusta tykänneitä. Sen verran ovat samanhenkiset. Mutta siitä huolimatta, että kaapista löytyy jo tuo edellä linkkaamani mustavalkoinen mekko, niin tunnustan silti himottelevani myös tätä kuvien astetta naisellisempaa ja ehkä jopa aikuismaisemman oloista vaatetta. Soyaconceptin mekko tuntuu jotenkin enemmän sellaiselta tennareiden kanssa käytettävltä rentoiluvaattelta, kun taas tässä Lindexin leningissä olo on naisellisempi ja skarpimpi. 

Oisko siis liian samanlainen vai voisiko sitä naisihminen perustella jotenkin itselleen tämänkin hankinnan? Ainakaan hinta ei oo hirveesti esteenä, sillä kukonaskeleet sais ylleen neljällä kympillä. 

mekko-Lindex Generous (kuvauslaina)/kengät-Morgan/korvikset-Aarikka (kuvauslaina)


9 Comments
 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katsoin tuota mekkoa Kuopiossa ja melkein sovitin ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😀 No onko tuo nyt mikään yllätys, että samoja kamppeita taas katottu. 

   • Hip
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Osta, on ihan eri näköinen ko se toinen.

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Menin tänään kauppaan silä mielellä, että voisin koltun ostaa. Oma koko oli loppu, joten nostin mekon hinnan automaatista ja kiikutin nälkäpäivälippaaseen. Kiskon siisn päälleni sen jo omistamani mustavalkoisen mekon. 🙂

   • Hip
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Osta, on ihan eri näköinen ko se toinen.

 • Nos
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!

  Näyttää todella hyvältä!

  Osta ihmeessä, sopii hyvin sinulle ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oma koko oli lähimmästä Lindexistä loppu, joten päättelin sen olevan merkki universumilta, että pärjään ilman mekkoa. 😀

   • Maddaleena
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tai ehkä se oli merkki, että voin ostaa tuon, jos on täällä meidän Lindexissä ?

    • Veera
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Hyvin paljon mahdollista, että tämä merkitsi juuri sitä!

Post A Comment