Junarosea sovittelemassa

Kävin muutama viikko sitten etsimässä plusmerkki Junarosen showroomilta vaaatteita bannerikuvauksiin ja nappailin samalla kuvia testaamistani asuista. Tässä siis hieman vilautuksia kamoista joista osa on kaupoissa jo nyt ja osa tulee markkinoille ensi keväänä.

Ensi kevääksi luvassa jälleen mm.  pitsiä ja kukkakuoseja.

Mun himo vaaleanpunaiseen jatkuu vaan.  Tammikuussa kauppoihin saapuvan roosanvärisen T-paidan kauluksessa ja hihansuissa on resorit, helmaa keventää läpikuultava sifonkikaistale.

Raitapaitoja ei vaan voi vastustaa. Sain itselleni muutamia vaatteita ja tämä pitsikoristeinen trikoopusero oli yksi valinnoistani. Paidasta on saatavilla myös harmaa versio mustilla raidoilla. 

Myös mustavalkoinen viskoosipusero on myynnissä tällä hetkellä. Paita nähtiin päälläni myös näissä asukuvissa.

Kevään juhlamallistossa näkyi paljon paljetti- ja helmikirjailuja sekä pliseerauksia.

Erilaisia pikkumustia riittä Junarosella joka mallistossa ja se on enemmän kuin hyvä juttu, sillä sellaista tarvitsee ihan ympäri vuoden.

Tätä ensi keväänä (muistaakseni maaliskuussa) myyntiin tulevaa pitsimekkoa täytyy kyllä kyttäillä vähän sillä silmällä ja sovittaa uudelleen jos vastaan tulee. Juhlamekko ihan mun makuun, mutta tuo mallikappale oli itselle pikkasen liian makkarankuori, joten kiinnostaa sovittaa seuraavaa kokoa jahka tulee kauppoihin.

Vaaleat beigen ja hiekan sävyt ei ole ihan mun juttu eivätkä myöskään tuollaiset ns. rehevät struktuurit kuten etualan puserossa. Siitä huolimatta sovitin….

…luonnonvalkoista pörröistä takkia, joka toi ensinäkemältä mieleeni vessanmaton. Huvittavista mielikuvista huolimatta takki jäi jollain hassulla tapaa vähän kiinnostamaan. Varman juuri siksi, että se on jotain mitä mulla ei koskaan aiemmin ole ollut päällä. Oudot asiat kiinnostaa. 😀

Ihastuin vähän yllättäen myös tähän harmaata ja roosaa yhdistelevään kokonaisuuteen vaikka se onkin "haaleudessaa" ihan vierasta itselleni. Tyttömäinen hattaratakki on ensi kevään mallistoa. Farkut puolestaan ovat mallikappale joka ei tuollaisenaan noilla tikkauksilla tule lainkaan mallistoon. Mallikoko 44 sattui kuitenkin istumaan itselleni täydellisesti, joten nämä pöksyt löytyvät nykyään minun vaatekaapistani. Ehkäpä innostun yhdistämään ne johonkin vaaleanpunaiseen.


6 Comments
 • piukupiiku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensimmäisen asukuvan roosa t-paita näyttää päälläsi tosi hyvältä! Kaunis 🙂

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää!:)

 • Essi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Koskakohan noi juhlamekot tulee myyntiin? ihana toi vaaleanpunainen mekko missä on hirveesti noita paljetteja yms 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en nyt ihan varmaksi muista, mutta ensi vuoden puolella se vasta oli!

 • Tiltu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Etsin jakkua, ihan tavallista ajatonta, tyylikästä, lantiomittaista mustaa HYVIN ISTUVAA yksinkertaista jakkua, sellaista joka käy asun kuin asun kanssa, korostaa kurveja nätisti olematta irvokas tai tursottamalla vääriä paikkoja eikä ole tätimäinen, löysä liehuhelmainen tai mikään kinttana mini.
  Kaikki kokeilemani ja/tai ostamani jakut pussittavat selästä. Olisiko heittää neuvoja, mistä lähteä etsimään plussakokoiselle tiimalasivartalolle hyvin istuvaa jakkua ja millainen malli olisi hyvä, mistä lähteä liikkeelle?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ah, jakut on kyllä hankalia. Mulla on ollu vuosien aikana pari kivaa jakkua HM+ mallistosta. Mutta itsellä tahtoo olla sit aina se ongelma, että jos on selästä ja hartioista sopiva, niin sit se on tisseistä pieni. Tämän ongelman kanssa toki voi elää kun havoin mä haluan jakkua kiinni pitää. 

   En siis osaa tässä asiassa kauheasti auttaa muuta kuin sanoa, että jakku on niin monikäyttöinen ja ajaton vaate, että sellainen kannattaa sit melkein jo teettää niin saa just täydellisesti istuvan.

Post A Comment