All pink everything

Huomasin illalla treeneihin lähtiessä, että tämä päivä on ollut varsinainen sekoitus kauniita pinkin sävyjä. Päivällä päällä oli marjanpunainen GAPin neulemekko (asukuvaa tulossa myöhemmin), jonka innoittamana päädyin lakkaamaan kyntenikin, kun Lumenen Velvet Plum -niminen sävy oli kuin tehty mekolle. (lakka saatu) ja huuliin tuli maalailtua joko pinkkiä punaa tai Korresin sävyttävää huulivoidetta (saatu). 

Illalla puolestaan treenivaateläjästä valikoitui päälle jälleen kynsiin mätsäävä Niken pitkähihainen pusero ja eteisestä nappasin pinkkiä vielä lenkkareiden ja ulkoilutakinkin muodossa. Punttikoulun jälkeen taas illalliseksi maistui jo eilen tehdyt pinkit punajuurikikhernepihvit, joiden valmistusvaiheesta on tuo kuva kädestäni. 

Harvoin sattuu ihan näin kokonaisvaltaisesti yhtä väriä päivään, että oikein ruokakin on kaiken kanssa sävy sävyyn. 😀

Sellainen vinkki huomiselle, että silloin ilmestyy uusi Me Naiset ja sen sivuilta löytyy juttua myös minusta! Kerron jutussa mm. mikä on luottovaatteeni (moni teistä sen ehkä arvaakin) ja siksi luvassa onkin huomenna täällä blogissa postaus, johon olen koonnut tärppini tuon etenkin syksyn ja talven monikäyttöisimmän vaatteen löytämiseksi! 


6 Comments
 • Cinnamoroll
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Löysin blogisi sattumalta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kesti hetki tajuta, että ahaa, Sinäkin olet Porilainen. Tekstiesi ja kuviesi perusteella väitän, että ihailen Sinua. Wau. Tuhat kertaa Wau. 

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Jee, kiva saada uusia lukijoita joukkoon! Tervetuloa. 🙂

 • LemonJuice
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tämä kysymys ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta mietin, että miten tätä sinun blogiasi voi nykyään seurata muuten kuin tulemalla varta vasten katsomaan, että onko tullut jotain uutta?

  Minä siis seurailen blogeja Feedlyllä ja kun siirryit tänne, niin päivitin tietty tilauksen.

  Ongelma on se, että eipä onnistu tekemään tilausta vain sinun blogistasi, vaan tulee koko ”Me Naiset” eli neljän päivän saldo on suunnilleen 100 lukematonta juttua, joista ei siis mitenkään näe, että kuka sen on kirjoittanut ennenkuin avaa sen jutun. 

  Toki otsikosta voi jotain arvata, mutta eipä minua niitäkään kiinnostaisi kahlata. Tiedätkös: ”Miltä aina mustaan pukeutuva Anssi Kela näyttäisi värikkäissä vaatteissa, katso kuvat!”, ”Näyttelijä Inka Kallén rentoutuu yksinololla ja shampanjakävelyllä”, ”Tänään TV:ssä…”, ”Löydä Mimmi ja voita…”, ”Päivän horoskooppi”…”, ”All Pink Everything”, ”Pave Maijanen ja Maija Vilkkumaa…”

  Mietin, että onko tämä Feedly-ongelma eli onnistuuko muut seuraamaan vain sun blogiasi jollain syötteellä?

  • kaikkinimetvarattu
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Itte seuraan blogeja bloglovinin kautta ja hyvin toimii pelkän tämän blogin seuraaminen, ilman muita Me Naisten juttuja!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Hmm… mä en valitettavasti tunne tuollaista kuin Feedly lainkaan.. Joudun siis ehkä kysymään tätä meidän ylläpidolta osaavatko he auttaa.

   • LemonJuice
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Välähti tänä aamuna, että kokeilenpa blogisi lisäämistä Feedlyn lukulistaan sillä perinteisellä tavalla eli valitsen add content ja sit laitan siihen blogisi URLin jne. Näyttää siltä, että ko. tavalla se osaa hakea pelkästään sinun blogisi syötteen.

    Ajattelin ilmoitella, että ei tarvitse enää selvitellä. Ja tuleepahan samalla muiden Feedlyn käyttäjien tiedoksi, että jos normaalisti lisää blogin lukulistalle käyttäen sitä blogisivulle ilmestyvän oikean alalaidan Feedlyn Mini Toolkitin Plus-nappia, niin se ei tässä tapauksessa toimi, pitää mennä Feedlyn puolelle ja lisätä URL.lla.

    Feedlyä voisi kuvata Google Readerin seuraajaksi eli se oli kohtuu aikoinaan aika tuntematon, mutta Readerin loputtua saikin melkosmoisen käyttäjäryntäyksen. Lähinnä varmaankin sen vuoksi, että on käyttöliittymältään ja käyttötavaltaan hyvin samantyyppinen kuin Reader ja tarjosi mahdollisuuden ladata Readerin lukulistan sellaisenaan eli ei tarvinnut hakea tai järjestellä mitään uudestaan. Readerin loputtua minäkin sinne siirryin. Pidän tästä käyttöliittymästä enemmän kuin Bloglovinista.

Post A Comment