Syksyn paras vaatehankinta on tässä!

Tätä blogia pidempään seuranneet ovat ehtineet nähdä päälläni neulemekon jos toisenkin ja muutamat lemppareimmat aina vaan uudelleen ja uudelleen. Tänään ilmestyneessä Me Naiset -lehden jutussa minulta kysyttiin mikä on luottovaatteeni ja vastaus oli helppo, se on ehdottomasti musta neulemekko. Minulta löytyy kaapista pelkästään mustia neulemekkoja eri pituisina ja eri materiaaleista. Talven syvimmillä pakkasilla pukeudun pitkään merinovillaiseen kokovartalovillasukkaan, lämpimämpinä aikoina valitsen lyhyemmän helman ja/tai kepeämmän materiaalin.

Vaikka juuri musta neulemekko on monikäyttöisyytensä vuoksi se ykkönen, kun luottovaatteesta puhutaan, niin pehmoisia ja mukavia villa- ja puuvillamekkoja löytyy kaapistani toki muissakin väreissä. Pari harmaata ja hieman punaista.

Kokosin alla olevaan kuvaan muutaman omastani mielestäni mielenkiintoisen neulemekkotärpin. Tavoilleni  uskollisena akryylineulekamaluuksia ei kollaasista löydy, mutta kuten valikoimasta huomaa miellyttäviä materiaaleja saa edullisestikin. Suuri osa mekoista valittu mukaan myös sillä perusteella, että kokoskaala riittää myös kaltaisilleni pylleröille. Linkit kuhunkin mekkoon kuvan alla. 

 1. Benetton, Zalando,  49,95 €, 100% merinovilla. Väreinä viininpun, musta, harmaa ja sähkönsininen. Koot XS-XL
 2. GAP, Zalando, 64,95 €, 100% villa. Väreinä musta, tiilenpun ja tummansininen. Koot XS-XXL
 3. Second Female, Zalando 164,95 €, villa-mohairsekoite. Väri harmaa. Koot XS-XL
 4. Marc O'Polo, Zalando 174,95 €, 100% villa. Väri tummanharmaa. Koot 34-42
 5. Esprit edc, 39,99 €, puuvilla-viskoosi-polyamidi. Väreinä mm. viininpun, musta, vaal.pun ja petrooli (+muita). Koot XS-XXL
 6. GAP, Zalando, 59,95 €, puuvilla-viskoosi -sekoite. Väreinä musta, turkoosi ja marjanpunainen
 7. Comma, Zalando, 104,95 €. 81% viskoosi. Väreinä vaal.harmaa ja beige. Koot 34-46.
 8.  R Essentiel, Ellos, 55,00 €, 95% puuvilla. Väreinä mm. musta, oranssi, beige, lila. Koot 34-52
 9. Noa Noa, Zalando, 119,95 €, 100% villa. Väreinä viininpun, harmaa ja sininen. Koot XS-XXL

Ja tässä vielä yksi kollaasin mekoista ihan itseni päällä kuvattuna! 

Kuten tuolla jo mainitsinkin, niin neulemekkokokoelmastani löytyy myös hieman punaisen sävyjä ja yhtenä väripilkkuna on tämä juuri hetki sitten tilaamani GAPin pirteän värinen ribbineulekolttu. Itsellä mekosta suurin koko, eli XXL, mutta materiaali on niin josutavaa, että uskoisin tämän koon menevän vallan hyvin myös numerokokoa 50 käyttävälle. 

Ketään muita neulemekkoihin hurahtaineita?


7 Comments
 • Ulla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Apua, mekko näyttää järjettömän hyvältä päälläsi. Jouduin ehkä juuri neulemekko-ostohuumaan.

  Ulla

  ps. täytynee hankkia se Me naiset

 • sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näytti lehdessä myös mustavalkoruudullinen mekko ylläsi. Rekissä näytti roikkuvan tyylikäs mustavalkoinen koiranhammaskuvoinen mekko. Mistä olet löytänyt nämä herkut? Kiitos tiedosta!

 • TN
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä sovitin tuota Lindexin mekkoa. Nuo taskut tekivät koltusta jotenkin epäimartelevan näköisen mun päällä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mekkojen taskut on välillä ongelmallisia itsellekin. Ne jää helposti jotenkin lörpöttämään rumasti. Monta kivaa mekkoa jäänyt ostamatta ongelman vuoksi. 😛

 • PinkkiKiki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja nauttinut tavastasi kirjoittaa. Vaikka olenkin sinua vanhempi tuntuu joskus kuin kirjoittaisit mitä minä ajattelen. Uskaltauduin ostamaan äskettäin itselleni mekon mikä sinullakin on tässä kuvassa. Tykkään hirmu paljon mekosta ja päätin jos muita oksettaa katsella minua siinä pistäkööt silmänsä kiinni. Uskalsin olla minä kaikkien läskieni kera 🙂 Kiitos Veera kirjoituksistasi ja ihanaa jatkoa elämääsi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Juuri oikea asenne! Kiva, että blogistani on ollut iloa ja inspistä. 🙂

Post A Comment