Samurai vai lahkolainen?

Tällaiseen päivään, kun päässä ei liiku pitkän työpäivän jälkeen enää yhtään mitään, sopii hyvin arkistosta löytyneiden kuvien ympärille tehtävä postaus. Hakiessani muutama viikko sitten vaatteita kuvauslainaan, näin Lindexillä tuollaisen Extended -malliston pitkän liivin ja ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta nappasin sen mukaani testatakseni millaisen asun tuollaisen kanssa saisi kasattua. On nimittäin itselleni jotenkin hyvin vieraanoloinen vaate, mutta sellaisiahan on juurikin kiva toisinaan testailla. Tällaisen mustavalkoisen setin sain matkalaukkuni sisällön puitteissa koottua. 

housut-S.T.I./pusero-Kaaio/liivi-Lindex Extended (kuvauslainassa)/kengät-Vagabond/korvikset-Aarikka (kuvauslainassa)

Tuli tosta liivistä jotain samurai-viboja. Ja sit toisaalta ihan kuin olis jonkun lahkon univormussa. 😀 Vähän outo, mut silti omituisella tavalla kiva asu. Tavallaan mä tykkäsin tuosta liivistä ja mietin hetken jopa sen hankkimista, mutta tarkemmin asiaa ajateltuani en oikeastaan keksinyt, että missä ja miten mä tollaista käyttäisin. Liian vaikea vaate mulle. Mutta tulipahan testattua. 

Onko tällaiset kokeiluasut mistään kotoisin? Haluaisitteko silloin tällöin nähdä tällaisia oikeiden päivänasukuvien lisäksi? Onko sillä siis erityistä merkitystä, että onko blogissa nähdyt vaatteet sellaisia joita oikeasti itse käyttäisin? Vois koittaa kehitellä jonkinlaisen postaussarjan, missä testaan itselleni vieraan oloisia vaatteita. Saa heittää ajatuksia ja ideoita jos tulee mieleen!

Huominen jo vähän jännittää ja voin kertoa, että syy ei siten olekaan se illan muotinäytös, sillä perjantaihin pukkasi toisen ihan oikeasti jänskän haasteen. Kyse on eräästä koekuvauksesta jossa pitäisi osata olla esiintymistaitoinen, sanavalmis, hauska ja vaikka ties mitä. Ou nou, mistä näitä jänniä juttuja ja haasteita oikein tipahtelee? Koko viikko ollut sellaista pusertamista ja omien kykyjen raja-alueilla liikkumista, että pää meinaa poksahtaa. Mutta koitan epätoivon vallatessa miettiä, että haasteet kehittää. Suunta on ylöspäin.


18 Comments
 • Emmi Nuorgam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo! Ei mulle ainakaan ole väliä, onko ne omia vaatteita vai lainarättejä, ideoitahan ne kaikki on!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No näin mäkin tän asian aattelisin.

 • eevli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Lainahöyhenissä”-sarja olisi ehdottoman mielenkiintoinen.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kiva kuulla että kiinnostaa!

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kannattaahan sitä eri vaatteita kokeilla, kyllä sen heti huomaa onko jokin vaateparsi yhtään oma juttu. Tuli noista pitkistä neuleista niin ysäri mieleen, ne tais silloin viimeksi olla muodissa. Hankala vaate minusta, kun ensinnäkin tuon kanssa takin yhdistäminen on jokseenkin hankalaa. Nimimerkillä. helmat hulmuten 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Joo, toi takki asia muakin mietitytti. Kokeilin silleen nahkatakin kanssa et puin liivin vadta rotsin päälle, se oli aika kiva. 

 • Sariskainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ehdottoman kiva postaus idea, tykkään!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   jee!

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hauskan näköinen asu vaikka ei ole ihan sinun tyyliäsi. Lisää hyviä ideoita kehiin, kiitos. Aina joku voi saada hyvän vinkin jostakin esittelemästäsi asusta. Mutta mistä tuo valkoinen paita on? Se olisi ihan minun tyyliäni.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Pusero on Sokoksen omaa Kaiio -mallistoa, mutta valitettavasti jo monta vuotta vanha. 

 • Miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Näytät ihan hillittömän pitkältä tuossa liivissä ? Joudun pitkänä punkerona ehkä kokeilemaan tuota itsekin. Ajatus toosi pitkästä minusta kiinnostaa ?Konttorihommissa hutaleen kanssa voisi ehkä selvitäkin ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   totta, toi tosiaan luo aika pitkän silhuetin, kun on jatkona vielä mustat housut ja kengätkin. Ja siisteissä sisätöissä tuo tosiaan on varmaan ihan toimiva vaate!

 • atomi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kokeilepas jotain perus toimistovaatteita ja pusero-hame yhdistelmiä. Maksiliivi on hyvä turvavaate lyhyen hameen kanssa mutta päällystakki on vähän haasteellinen ellei ole pitkän rotsin kanssa liikkeellä. Kiva idea nuo ”ei ihan mun vaatteet”.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo! Mä oon just aina miettinyt, että sellainen perus toimistolookki ois itselle ihan painajainen. Ois kauheeta jos olis sellainen pukeutumiskoodi omissa töissä. Eli pakko siis testata!

 • Ciara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei voisikohan kysyä vähän arviota sinunlaiselta ”kenkäfriikiltä”? Muistaakseni sulla on ruskeat Vagabondin avokärkiset nyöritettävät nilkkurit, kenkähaaste2013-tagin alta löytyi kuvakin.. Onkohan ne minkälaista mitoitusta? Bongasin ne secondhandina ja mietin että onkohan koko sopiva? Olen katsellut niitä sun kuvissakin aina että vitsi kun hienot, nyt tekisi mieli itselle napata kun tuli tilaisuus… Tällainen elämää suurempi kysymys tällä kertaa. =)

  Ihanaa syksyn jatkoa!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Mä olen kokoa 37 ja sitä on myös ne nyörikengät. itsellä ainakin vagabondin koot pitänyt aina tosi hyvin paikkansa ja se oma koko ollut hyvä 95% kengistä. 

   • Ciara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos avusta. =)

Post A Comment