Tuuheita tupsuja

Muistatteko nämä näyttävät vihreät korvikset kesän muutamista asukuvista? Tupsujen perään tuli tuolloin jonkin verran kyselyitä, mutta olivat ainakin verkkokaupasta tuolloin jo loppu. Nyt kuitenkin ajattelin vinkata, että samoja killuttimia on nyt saatavilla mustana ja tummanviolettina!

Koska tykkään korvisten mallista hurjasti, nappasin violetit mukaani heti, kun törmäsin niihin viime viikonloppuna liikkeessä ja mustat lähtivät tilaukseen löydettyän ne verkkokaupasta. Äiti on opettanut, että lemppariasiat kannattaa hankkia monessa värissä! 😀

Parit muutkin kivat tupsuhännät löytyi henkkamaukan nettipuodista. Art Deco -henkiset mustat tupsut löytyy täältä  ja kullanväriset huiskat täältä. 

Mulle itselle on korvakorut ihan todella tärkeä osa tyyliä. Töissä en käytä useinkaan mitään isoja killuttimia, mutta jotain on korvissa oltava,Vähintään jotkut kivat napit, tai muuten olo on alaston. Koen kaulakorut usein vähän hankaliksi, sillä niiden on oltava ihan just tasan oikean mittaisia, jotta eivät roiku liikaa rinnoilla tai lyhennä kaulaa, mutta isot korvikset on aina helppo vaihtoehto, kun haluaa lisätä asuun jonkin näyttävän korun. Isot korvikset hämäävät huomiota pois aina framilla olevasta etumuksesta ja samalla ne myös pituudellaan tasapainottavat pyöreää naamaani.

Kuvauksissa juteltiin tänään korviksista stylistimme Jeminan kanssa, jonka kanssa huomasimme omaavamme kovin samanlaisen korvismaun, ja hän lisäsi sellaisen pointin, että isojen korvisten kanssa on ryhtikin jotenkin parempi ja se on kyllä totta. Sitä jotenkin koittaa pitää päänsä pystyssä ja kaulan pitkänä, jotta korut saisivat tilaa loistaa.

Vaikka stylistillä oli mukana hillittömät säkit erilaisia koruja, niin promokuvissa korviini pääsi kuitenkin nämä omat tupsulempparini vihreänä ja violettina. Jee! Aika kiva oli tuokin punaisen ja violetin yhdistelmä.

Kuvassa siis uudet työkaverini Ulla ja Niina. Jotain tollasia tuntemattomia mimmejä siellä superstaran selän takana. 😀 Tällä rytmiryhmällä touhutaan tässä nyt ainakin muutama kuukausi ja tuloksena on…. Niin, se tuotosten luonne selviääkin tarkemmin ensi viikolla tai ehkä jopa lähipäivinä. Täytyy sanoo, et kaikenmoiseen se mäkin päädyn! 


No Comments

Post A Comment