Suosikkisandaalien paluu

Kiersin tänään muutamat pr-toimistojen pressipäivät, kun kerran Helsingissä satuin olemaan ja ensi kevään uutuuksien joukossa oli yksi erityisen iloinen yllätys. Crocs nimittäin tuo mun superlemppari kiilakorot takaisin mallistoon! Itselläni on nämä kepeät sandaalit mustana ja täällä nähdyt pallokuvioiset punaiset ja ovat olleet useamman kesän ajan todellisessa voimakäytössä, koska ovat yhtä aikaa nätit, sirot, todella hyvät jalassa ja uskomattoman kevyet. 

Ensi kevään mallistoon sandaali on muuttanut muotoaan sen verran, että noita jalkapöydän päältä kulkevia remmejä on hieman asemoitu uudelleen ja ne on kiinnitetty toisiinsa. Muuten malli näyttäisi olevan ihan ennallaan. Kiilakorkkareita on tulossa mustana ja tuossa kuvassa näkyvässä värissä.

Kuvailin myös muutamia muita kevät-kesä 2016 -malliston Crocseja.

Paljon näkyi kesäkengissä kukkakuoseja ja heleitä pastellisävyjä. Kiilakoroista tulossa myös tuollainen pistokas versio.

Miesten mallistosta kivoimmalta näytti nämä kepeät canvaskengät!

PS.Mulla on huomenna ne pääsykokeet, pitäkää peukkuja! 

 


No Comments

Post A Comment