Mahtava maanantai merellä

-Yhteistyössä Junarose-

Ei sit muuten oo lainkaan paskempi maanantai semmonen jonka saa aloittaa skumppa-aamiaisella (aamiaisen jälkkäriksi prinsessakakkua!) ja mennä sen jälkeen vielä hieman pötköttelemään katselleen rauhoittavia merimaisemia. Ja kun päivä jatkui pienellä shoppailukierroksella lisää kuplajuomaa nauttien ja päättyi vielä poreammeessa lillutteluun, niin väittäisin, että siinä perinteinen maanantaimasennus todellakin unohtui. Tällaisesta luksusmaanantaista pääsimme nauttimaan nyt tällä viikolla, kun Junarose vei minut ja kolme muuta plus-bloggaajaa keinumaan Itämeren laineilla Viking gracella.

Tämä taisi olla jo neljäs kertani Viking Gracella ja onhan se kyllä varsin viihtyisä ja kauniisti sisustettu laiva. Toki perinteisiä ruotsinlaiva -elementtejäkin löytyy, kuten kokolattiamatot käytävillä, mutta yleisfiilis on on sata kertaa tyylikkäämpi kuin menneinä vuosikymmeninä rakennetuilla risteilypaateilla. Plussapisteitä annettava myös laivan hyvästä olutvalikoimasta, onnistuin nimittäin tuomaan oluita ihan ankarasti harrastavalle miehelleni tuliaisiksi sellaisiakin juomia joita hän ei ollut vielä ehtinyt maistaa!

Aamulla heräiltiin Tukholman maisemiin.

Tärkeä osuus reissuamme oli tutustua Gracen Tax Freen Junarose -valikoimaan, joka on kuulkaas melkoisen laaja. Jos useimmiten risteilypaateilla tulee fiilis, ettei tax freessä todellakaan ole mitään muuta ostettavaa kuin bisselava ja uusi ripsari,niin Gracella joutuu kyllä pitelemään kukkaron nyöreistään kiinni. Suureen myymälään on valikoitu paljon muotituotteita laadukkailta brändeiltä ja mullakin on tainnut joka reissulla tarttua mukaan jotain vaatetta joko itselle tai Tommille. 

Tällä kertaa ostoskoriin päätyi mm. tuo joka naisen vaatekaappiin kuuluva klassikko, eli valkoinen paitapusero. En kuulkaa muista onko mulla ikinä ennen ollut istuvaa paitapuseroa, mutta nyt on! En ihan hirvittävän usein edes kaipaa kauluspaitaa, mutta nyt kun löysin tuollaisen yksilön, jossa on tilaa tisseille ilman, että alaosasta tulee teltta, oli se pakko hankkia. Eikä irvistä nappilistakaan tippaakaan! Halleluja! 

Kyseessä siis tämä Junarosen pusero. Normihinta tuon viitisenkymppiä, mutta laivalla hinta oli vain 37,50 €. Omille kurveilleni istui parhaiten koko 46.

Saimme myös valita ilmaiseksi yhden vaatteen jokainen, ja valitsin itselleni tuon musta-harmaan trikoomekon sen oltua jotenkin erityisen imarteleva malliltaan. Ja sitähän sanotaan, että pystyraita hoikentaa. 😀

Soviteltiin vaatteita tovi jos toinenkin. Myös Satu ihastui paitapuseroon ja hankki sen itselleen. Joanna näytti hemaisevalta sinisessä rypytetyssä mekossa ja Mimmi ihasteli mm. ruudullista talvitakkia.

Gracen myymälästä löytyneiden Junarose-tuotteiden lisäksi pääsimme sovittelemaan myös ensi kevään uikkareita, joista sitten valitsimme suosikkimme suunnatessamme spahan. Omat suosikkini olivat nämä kaksi kuvassa näkyvää kokouikkaria. Vaikka kukkakuosi onkin mielestäni vähän "granny", niin ihastutti tuo oikean puoleinenkin simmari kovasti. Päädyin kuitenkin tuohon astetta sporttisempaan pinkkimustaan uikkariin, sillä tuollainen rintamuksesta peittävämpi malli minulta puuttuikin. 

Junarosen uima-asut tulevat myyntiin helmikuussa ja luvassa on kokouikkareiden lisäksi myös bikineitä ja tankineja. Löytyy niin graafista kuin kukkaisaakin printtiä ja myös selkeitä yksivärisiä vaihtoehtoja. Hinnat muistaakseni jotakuinkin välillä 35-50 €. Eli jos olet pyllerö vailla simmareita, niin väijypä Junarosen valikoimia alkuvuodesta!

Rentouttava risteily päättyi poreammeen lämpimään syleilyyn merimaisemaan laskenutta aurinkoa katsellen. Mahtava maanantai todellakin.

PS. Julkaisin tän postauksen eka vahingossa nimellä "Mahava maanantai merellä". Kohtuullisen osuvaa näin plussabloggaajien reissusta kun oli kyse. ;D

-Matkan tarjosi Junarose ja Viking Line-


8 Comments
 • paiqo / Pia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuollaisen paitapuseron minäkin haluan – yhtäkään kunnollista en ole löytänyt tai ainakin ensimmäisen pesun jälkeen nappilista irvistää…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No tästäkääen ei toki itsellä ole vielä tietoa miten käyttäytyy pesussa, mut vaikutti kyllä silleen jämäkältä että uskoisin, että hyvin saa kosteana muotoiltua paidan hyväksi.

 • -A
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Hyvältä näyttää! Nyt kysymys, joka ei liity postaukseen millään tavalla, mutta uutena Porilaisena kysyisin, että saako Porista mistään hyvää sushia? ?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tiedän että sushia saa ainakin Sokoksen alakerran ilosta, mutta koska en itse syö kalaa, en tuedä lainkaan onko se mistään kotoisin. 😛

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen löytänyt blogisi kuukausi sitten. Mahtavaa tekstiä, ihania vaatteita!

  Minulle, en-keksi-ikinä-mitään-kivaa-vaatetta -ihmiselle on avatunut aivan uusi pukeutumisvinkkimaailma!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla, että oot tykännyt! Tervetuloa messiin! 🙂

 • MP
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsit kun pääsisi joskus sun stailaamaksi! Itse kun pyllerönä pukeutuu aina ja poikkeuksetta mustiin säkkeihin niin ois ihana kokeilla jotain vähän sähäkämpää… 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   vois olla kyllä ihan hauska kokemus päästä stailaamaan toisia, mut toisaalta se ois kyllä vähän pelottavaakin. 😀

Post A Comment