Voi voi mua reppanaa!

Veera sairasvuoteelta, hei! Ihan ei taida olla kuume kolmeysiysi lukemissa, mutta hyvin karmivia olotiloja tässä on koettu viimeisen parin vuorokauden aikana. Taisin viime talvena välttyä kokonaan pahemmalta flunssailulta, joten olin täysin ehtinyt unohtaa miten kauheeta tää voi pahimmillaan olla. 

Eilen oli kuitenkin vedettävä #Evekin kuvaukset läpi (tänään on tullut taas uusi jakso!) ja jotenkin ihmeen kaupalla siitä selvittiin vaikkakaan ääntäni en saanut millään troppaamisella edes hetkeksi kuntoon. Parissa seuraavaassa jaksossa onkin sitten matalalta kähisevä ämmä, jolta ääni aina välillä hieman pettää. 

Nyt olen maannut sängyssä siitä saakka, kun eilen illalla pääsin kotiin. Ainoat aktiviteettini ovat olleet uiminen omassa hiessäni, uikuttaminen kivusta ja mehujäiden syöminen. Ihana ystäväni Anni kiisi aamulla hätiin ja haki mulle ison läjän mehujäitä ja toimitti kotiovelle. Tätä mä kutsuisin tosiystävyydeksi.

Pikkusen on siis bloggaamisinto ja -aiheet nyt vähissä, mutta eiköhän tässä jotain vielä loppuviikon aikana saada tuutista ulos.

Mä muuten oon ihan varma, et mulla on miesflunssa. Tunnistan itseni niin tästä videosta. Nyt odotankin, että Tommi saapuis kotiin silittämään mun päätä.

 


Tags:
4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos sulla on miesflunssa niin ai kauheeta..se on siis niin hirvee tauti, joko ambulanssi pojat kävi . Pikaista paranemista, kivoja vaatevinkkejä odotellaan. Terkuin, Raili

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi miesflunssa (tähän se pääkallohymiö)! Teenkö samoin kuin kotonakin kun rakkaani on kovin, kovin sairas- avaan virsikirjan saattovirren kohdalta valmiiksi… ei siihen mitää helpotusta eikä toivoa ole, sillä hetkellä.

  Ehkä sinulla kumminkin, toipumista! Kokeilitko jo sipulimaitoa?

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi miesflunssa (tähän se pääkallohymiö)! Teenkö samoin kuin kotonakin kun rakkaani on kovin, kovin sairas- avaan virsikirjan saattovirren kohdalta valmiiksi… ei siihen mitää helpotusta eikä toivoa ole, sillä hetkellä.

  Ehkä sinulla kumminkin, toipumista! Kokeilitko jo sipulimaitoa?

 • Nena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Paranemisia. Mikään ei ole pahempaa kuin miesflunssa 😀 nimim. kokemusta on 😉
  Ps. Bloglovin ei edelleenkään päivity. Viimeinen postaus joka on päivittynyt oli tuo Himottaako hatut ja sekään ei ilmestynyt itsellä edes suoraan feediin. Taitaa vika olla kyllä bloglovinin päässä…

Post A Comment