Reppu ja reissunainen

Hienosti jo viikko vierähtänyt taudin kourissa. Olen ollut nyt kuusi päivää onnistuneesti tekemättä yhtään mitään. Sen verran olen viikonvaihteessa koittanut opetella takaisin elämään pyjaman ja sängyn ulkopuolella, että käytiin eilen kaverin kanssa syömässä ja tänäänkin kävin päivällä ulkona lounaan verran. On ehkä alettava pikku hiljaa taas syömään, jotta voimat palaisi. Mut kyllä on näppärä muutaman kilon pikadietti tollanen viikko nukkumista ja mehujäitä!

Kuumeesta ja pahimmista lihaskivuista siis selvisin tossa jo ennen viikonloppua, mutta nyt on sitten räkätaudin ja kaamean yskän vuoro. Että toipilasmoodissa vielä, mutta kyllä tässä tällä viikolla rämmitään takaisin arkeen.

hame-H&M/kashmirneule-Ellos/takki-Cubus/reppu-Fjällräven (saatu)/saappaat-Ten Points/huivi-Esprit

Viime aikojen pukeutuminen on siis ollut lähinnä collegehousujen ja kashmirneuleiden varassa, mutta kaivoin koneelta nämä parin viikon takaisen Helsinki-työpäivän asukuvat. Kyseessä oli taas kerran 'aamulla stadiin, illalla takas' -tyyppinen pyrähdys, mikä tarkoitti 8 tunnin bussihomehtumista ja vaati siksi päälle jotain pehmeää ja mukavaa. 

Hetki sitten esittelemäni mokkasaappaat eivät jääneet tämän syksyn ainoaksi saapashankinnaksi, sillä tulin hankkineeksi nämä mokkaa paremmin säätä kestävät  Ten Pointsin bikerit hurjalla alennuksella Ratsulasta. Karvavuoristen saappaiden normihinta oli 199 €, mutta Toripäivien kunniaksi niissä killui 70 € hintalappu. Ei tippaakaan jännät tai näyttävät kengät, mutta hyvät arjen työjuhdat talvipakkasiin neulemekkojen kaveriksi. 

Apua, pitää muistaa kaivaa joulukalenterit kaapista! Ostin meille suklaakalenterit jo viikkoja sitten, mulle Hello Kitty ja Tommille Transformers. So cute.


Tags:
4 Comments
 • Kaisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana asu ja etenkin toi kampaus! <3

 • raili
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ja taas kiva asu 🙂 ja kengät .

 • dooris62
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siisti asu,toi kasmirneule on tyylikäs.Mikähän koko sulla mahtaa olla neuleesta?tilaisin samanlaisen itelle

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tää musta on mulla kokoa 50/52 ja on sellainen kivan löysä ja rento. Mulla on joku toinen väri myös kokoa 46/48, mutta tykkään itse enempi että on rennompi.

   Neule on jotenkin vähän huonosti parissa kuvassa, ei ole noin lyhyt mitä esim toisessa kuvassa näyttää.

   Ja neule on siis tämä: http://www.ellos.fi/ellos-e-basics/kashmirneulepusero/448266?Ns=RankValue3|1&Nao=1&selArt=130650&pr=0C1B2S3T

Post A Comment