Kimallusta arkeen

Veronpalautuspäivän osuminen aina ihan synttärini (6.12.) kynnykselle on tietenkin tarkoittanut aina lahjan hankkimista itse itselleni. Vaikka vaatteita ja asusteita tulee toki hankittua ilman sen kummempia juhlasyitäkin, niin nimenomaan moni itselle synttärilahjaksi hankkima juttu on päätynyt vaatekaappini suursuosikkeihin. Täyttäessäni 30 oli lahjani Guessin upeat leopardikorkkarit, jotka tekevät sääristä huikeat, viime vuonna synttärilahjaksi puolestaan valikoitui Liebeskind Berlinin pikkulaukku Wienin reissulta. 

Minulla ei ollut tänä vuonna mitään erityistä mielessäni, mutta kulutin tänään päivällä ennen palaveria aikaani Helsingin Sokoksella ja sieltä se sitten osui silmääni, täydellinen synttärilahjaostos. 

J-Lindebergin linjakas villatakki on yhtä aikaa rento ja skarppi. Kaikin puolin aivan täydellinen ja toimii keväällä ihan ulkotakkinakin. Tykästyin neuleen malliin ihan välittömästi sen päälle kiskottuani ja halusinkin vaihtaa sen lähes välittömästi aamulla päälle pukemani neulepuseron tilalle.

Ostopäätöstä vauhditti (jos sitä nyt enää kuaheasti saattoi vauhdittaa) sellainen mukava juttu, että Sokoksella oli tänään kaikista normihintaisista tuotteista -24% alennus. Normaalisti 160€ maksavale neuletakille jäi siis hintaa n. 120 €. Juuri sopva hinta synttärilahjaostokselle! Ei superkallis, mutta ei myöskään niin halpa, että tulisi osteltua saman hintaisia vaatteita ihan tuosta vain koska vain. 

hame-H&M/saappaat-Michael Kors/neuletakki-J.Lindeberg/korvikset-Kalevala/rannekoru-Via Minnet

Jos on uusi neule ihana, niin sitä oli mielestäni koko päivän asukin. Pikkuisen bling blingiä pimeän arjen keskelle. Neuletakin ja hameen pituudetkin menivät hirmuisen nätisti yksiin. Ja MK:n mokkasaappaatkin alkavat muutaman käyttökerran jälkeen vähän ”relata” ja menevät juuri kivasti hiukan ruttuun ja myttyyn kuin Saapasjalkakissan pieksut konsanaan.

Ja mamman mulle kaverinsa kirppariläjästä hankkimat Kalevalan korvikset mätsäsivät täydellisesti ikivanhaan henkkamaukan paljettiroiskeläppään, samoin Pori Jazzeilta ostamani Via Minnetin siro nahkainen rannekoru. Onpas kiva olla pitkästä aikaa todella tykästynyt päällensä kiskomiin rätteihin!

Nyt vielä vajaat kolme tuntia bussissa kököttämistä jäljellä. Rakastan näitä Helsinki-työpäiviä, mutta tää reissaaminen on kyllä vähän syvältä. 😛

 


Tags:
,
1 Comment
  • Lilja U.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Itsekin olen ottanut tämän lahja itselle -metodin käyttöön, ihan huppu keksintö 🙂 Harvoin raaskii ostaa kalliimman vaihtoehdon, mutta sitten kun panostaa laatuun, niin kyllähän tuotetta vaalii ihan eri tavalla, kuin tusinatavaraa. 🙂

    – Lilja, http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Post A Comment