Zizzin nettikauppa nyt auki!

Kaupallinen yhteistyö – Zizzi

Hohoi kaikki plussakokoiset lukijani, nyt olisi sellaista tiedotusluontoista asiaa, että Zizzi on tänään avannut verkkokaupan meille suomalaisille! Osoitteesta zizzi.fi löytyy siis laaja valikoima plusmuotia kokoskaalalla 42-56. Nyt siis tekin joiden paikkakunnalta tai lähistöltä ei Zizzin myymälää löydy, saatte näppärästi tilattua tuotteet suoraan kotiovelle. Yli 50 € tilauksissa toimitus on ilmainen.

Nettikaupan lanseerauksen kunniaksi tarjolla on paljon avajaisetuja, mm. takkeja ja farkkuja aika hyvin alennuksin! Pistin itsekin pari tuotetta tilaukseen ja niiden pitäisi saapua vielä tämän viikon aikana, sillä Zizzi lupaa tilauksien toimitusajaksi 2-5 päivää.

 

1. Paljettikimono, 2. Viskoosipusero, 3. Paljettitakki

 

Minulle itselleni Zizzi on näyttäytynyt jostain syystä aina etenkin kekkerivaatteiden ja kimalluksen paikkana. Vaikka valikoimissa on todella paljon erilaisia perusvaatteita, niin itse olen iskenyt silmäni etupäässä juhlamekkoihin ja blinblingiin ja se näkyy myös näissä nettikaupan valikoimista poimimissani suosikeissa. Olen joskus ollut myös Zizzin mallina yhdessä muotinäytöksessä ja sieltäkin mieleen jäi nimenomaan ne catwalkilla esittelemäni juhla-asut.

1. Tunika, 2. Pitsimekko

 

 

1. Alusmekko, 2. Alustoppi

Juhlaleninkien ja paljettijakkujen lisäksi halusin nostaa nettikaupan valikoimista esille myös heidän muotoilevat alusvaattensa, sillä näitä makkaroiden siloittelijoita suosittelen kyllä joka mimmille. Itsellä on yksi tuollainen Zizzin muotoileva alustoppi ja se on käytössä varsin hyväksi ja kestäväksi havaittu. Joulun ja uuden vuoden ajan bilemekkojen alle taas on tuollainen alusmekko ihan must hankinta.

 

 

Tulispa paketti äkkiä, saatoin nimittäin tilata vähän kimallusta… 😀

 

-Yhteistyssä Zizzi-

 


4 Comments
  • Parkkis
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jes! Olenkin odottanut tätä! Elloksellakin on ollut Zizzin vaatteita, mutta aika suppealla valikoimalla. Toki Zizzin vaatteet tuntuvat joskus aika tyyriiltä.

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Oon ihan samaa mieltä tuosta, että osa kamoista tuntuu kyllä aika kalliilta, mutta pitää vaan kyttäillä alennusmyyntejä. 😀

  • helipaulan
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Nonii, kalliiksi tuli täällä blogissa vierailu…. Lauantaina just epätoivoisesti etsin Porin Sokokselta Zizzin nurkkausta, eipä ollut enää! Nyt tulikin tilattua ”ihan muutama” ihanuus, kun halvalla sai 😀

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Juu mä kans joku aika sitten huomasin, et oli poistunut Zizzin kamppeet Sokokseltakin. Eikö sit oo ihmiset löytäneet osastoa lainkaan, joten lopettivat kannattamattomana. :/

Post A Comment