Kenkäfriikkiä koetellaan

1. KAANAS Ghana Tassel Slip on Sneakers / 2. MARC BY MARC JACOBS Rebel Mouse Flat / 3. ANNIEL Glitter oxfords

Mikä siinä on, että kun sähköpostiin kolahtaa mainos, joka kertoo nettikaupan alennusten lisäalesta, niin vaikka kuinka tietää, ettei tärvitse yhtään mitään, niin silti on ihan pakko klikata itsensä kenkäosastolle kiusaamaan itseään ja koettelemaan itsehillintäänsä? Näin kävi taas tänään, kun uppouduin Shopbopin ale-kenkien syvään suohon.

Itsehillintäharjoitus onnistui onnekseni tällä kertaa ja tyydyin vaan keräämään kasan huomioni herättäneitä jalkineita tänne teille muille kenkäfriikeille kiusaukseksi. Jos jotain kivaa löytyy, niin joulukuun 17. päivään saakka (torstai) siis Shopbopilla -25% lisäalennus kaikista aletuoteeista koodilla BONUS25. 

Näistä poiminnoista näkyy kyllä aika hyvin meikäläisen kenkämaku: leopardia, herrainkenkää, kimallusta…  Ja hauskaahan tässä on myös se, että kun tarkemmin mietin, niin lähes kaikki nämä postauksen kengät on sellaisia jonkatyyppiset jo kaapistani löytyvät. 😀 

1. SAM EDELMAN Petty Haircalf Booties  / 2. LOEFFLER RANDALL Crosby Haircalf Chelsey Sneakers

1. GIUSEPPE ZANOTTI Glitter sneakers / 2. TORY BURCH Wayland Short Booties / 3. MICHAEL MICHAEL KORS Belle Sandals / 4. KATE SPADE NEW YORK Leonia Espadrilles

1. MICHAEL MICHAEL KORS Ariel Platform Sandals / 2. SAM EDELMAN Dea Suede Pumps

 

 

1. DKNY Marina Buckle Biker Boots / 2. DIANE VON FURSTENBERG Whitney Rain Boots / 3. MICHAEL MICHAEL KORS Charm Stretch Rain Booties


2 Comments
  • minä
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kaikki kengät mun makuuni, voisin ottaa kaikki

  • susaanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voisi kyllä olla aika hauska postaus, jos liittäisit himoitsemiesi uusien kenkien viereen kuvat omasta kokoelmastasi löytyvistä samanhenkisistä kengistä:), kuten vaikka nyt tämän postauksen kengistä !

Post A Comment