-20% alekoodi Zizzin verkkokauppaan!

Kaupallinen yhteistyö – Zizzi

Zizzi.fi -verkkokauppa avautui vajaat pari viikkoa sitten ja laitoin blogiyhteistyn merkeissä heti pienen tilauksen vetämään. Pitkän linjan paljettiharakkana ihastuin rentoon kimaltavaan kimonoon. (Joku muukin on tainnut kyseisestä paljettihässäkästä tykätä, sillä se näyttäisi olevan tällä hetkellä loppu nettikaupan valikoimista.)

Ekalla sovituksella ajatus ole, että "plääh… näyttää ihan Hugh Hefnerin aamutakilta", mutta päätin sovitella vähän eri vaatteiden kanssa ja loppujen lopuksi totesin, että tämähän on vallan bueno loimi, kun vaan kiskoo korkkarit jalkaan, niin häipyy se aamutakki-fiilis. Että tälläviisiin simppelin kokomustan asun kimalluksenahan tää onkin sitten ihan hitti. 

Zizzi lupaa toimitusjaksi 2-5 arkipäivää ja siihen viiteen he onnistuivat paketin näin joulun allakin toimittamaan. Seurantakoodin jouduin kyllä kysäisemään meilillä asiakaspalvelusta, kun ei jostain syystä näkynyt tilausvahvistuksessa eikä omille sivuille kirjautuessa, mutta vastaus tuli kyllä pikaisesti.

Mitä Zizzin kokoihin tulee, niin kannattaa tutustua heidän sivuilta löytyvään koko-oppaaseen. Joskin on sanottava, että oman kokemukseni mukaan heidän kokonsa ovat ennemmin hieman reiluja kuin ainakaan pieniä. Tai sitten olen itse toisinaan vähän "väärän mallinen" etenkin alaosien kohdalla. Tuo kimono on kokoa M, mutta tuollaisessahan nyt ei ole koolla niin hirmuisesti väliä. Mutta esimerkiksi tilaamani housut (jotka nekin nyt loppu kaupasta) olivat koossa M itselleni hyvät vyötäröltä ja persuksesta, mutta lahkeista sitten liian isot, iin reidestä kuin säärienkin kohdalta. Mutta tämä on itselleni aika yleinen pulma ostaessa pillihousuja plussaosastoilta. Voin edes kerran elämässäni todeta olevani johonkin liian rimpula. 😀 

Mutta näin 46-48 kokoisena on minulle pääosin ollut Zizzin M-koko yleensä ok, mutta joistakin vaatteista olen käyttänyt myös kokoa S, vaikka se ei mittataulukon lukujen mukaan pitäis ihan mahtuakaan.

Mulla olis nyt jakaa teille -20% alennuskoodi tuonne zizzin nettikauppaan.  EDIT: Koodin voimassaoloaikaa jatkettiin 1.1. saakka! ja on käytettävissä normaalihintaisiin tuotteisiin. Alennuksen saat käyttämällä kassalla koodia BL9643f

-Kaupallinen yhteistyö – Zizzi

 


9 Comments
 • Raili Harakka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Erittäin kiva näin Harakan silmin 🙂 Itse etsinyt paljettihametta mutta mistään ei löydy..argh. Ja hyvää nahkatakkia . Oisko vinkata mistä  ?  ja Hyvää Joulua !

 • Mi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tilasin myös avajaisissa ja pakettia on odoteltu 1.5vk kun kaksi viikonloppua sattui osumaan. Toivottavasti maanantaina olis paketti vihdoin perillä, ensimmäiset zizzi ostokset ikinä ja hieman jännittää 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Varmaan tää nettikaupan avaus + joulunalusaika hieman venyttää toimitusaikoja siitä mitä lupaavat. 

 • Vierailija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon aina kuvitellut ko. putiikin vaatteiden kokojen alkavan numerosta ”herranjestas”. Verkkokaupan housutarjontaa katselin, niin sieltähän saattas kuitenkin löytyä pienimmistä ko’oista itelle housut! Täytyy ehkä ensikerralla astua liikkeeseen lisään eikä vaan katella sinne päin 🙂

  • Vierailija
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   …jatketaan. Kintut kummasti läskistyneet niin farkkujen ja housujen sovittelu tyssää aika usein siihen, että pohkeista ja/tai reisitä kiristää, vyötäröllä sitten ok.. Osaatko sanoa, löytyisikö Zizzin puolelta tämän ongelmaan ratkaisua? Että harmittaa, kun tänään en liikkeeseen mennyt, seuraavaa kertaa odotellessa, huoh..

   • Tipa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jos saan tunkea tähän väliin niin ite aika epäröiden tilasin housut kun mulla on ihan törkeen kokoset pohkeet ja reidet.. Hyvin mahtu eikä ahistanu vyötärö. En usko että jäi viimeisiksi housuiksi sieltä. Peukku! (Malli oli nille ja slim)

    • Vierailija
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     Se tässä hirvittääkin, että jos kintuista on sopivat niin kuinka kauheasti jää vyötärölle väljyyttä. Kokeilemalla selviää! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   En tiedä mikä koko sun mielestä on ”herranjestas”, mutta aika monet plussamallistot alkaa koosta 42 tai 44. 

   Mitä housuihin tulee, niin oman kokemuksen mukaan plussamallistojen housujen lahkeet on usein suhteessa tilavampia kuin normimallistojen, joten kannattaa kyllä käydä sovittamassa. 

Post A Comment