Joulupäivän sateenkaari

Jos mietit mielessäsi suomalaista maisemaa joulupäivänä, niin ihan ekana ei ehkä tule mieleen sateenkaari. Mutta niin vain tänään lounashetkemme täällä Himoksella kruunasi lahden takana upeana ja voimakkaana hehkunut sateenkaaari ja sen himmeä kaksonen. Se ihastutti ja ihmetytti koko joulunviettojengiämme lapsista vaariin ja kamerat ja kännykät lauloivat. Instagramin puolelta löytyykin kuva, missä näkyy myös yksi sateenkaaren päässä sjannut aarre. 😀

Ollaan siis joulunvietossa harvinaisen isolla jengillä, kun paikalla on minun ja Tommin lisäksi minun vanhemmat ja molemmat siskoni perheineen ja yhdellä siskon mukuloista on jo omakin perhe. Meitä on täällä siis 12 aikuista ja 2 lasta. Ei olla koskaan ennen vietetty joulua näin isolla minun perheen porukalla. 

Ruokaa on neljän päivän reissulle roudattu niin paljon, että pärjättäis täällä pari viikkoa. Pelkästään juustoja löytyy enempi kuin perusmarketin juustohyllyltä. Perus joulumeininki siis. Syömisen lisäksi ollaan sitten lähinnä lilluttu terassin isossa poreammeessa ja vaan oleiltu. Nytkin mua odottaisi poreammelillumiset, sillä kävin aiheesta melko tiukkasanaisen keskustelun äsken kummipoikani kanssa hänen vaatiessa mua kylpemään: -Jos et heti tuu mun kans poreammeeseen, et oo enää mun kummitäti!, – Mulla on kummitodistus, eikä sitä voi multa viedä, – No sit mä revin sen todistuksen! 

Joulun parhaat lahjat ovat olleet pian kahdeksan täyttävän kummipoikani mielestä kännykkä ja 2-vuotias isotätitettäväni puolestaan on aivan onnesta sekaisin saamastaan jääkiekkokypärästä. Valtsu onkin edustanut valkoinen Bauer päässään jo aattoaamun lahjojenjaosta saakka. 

Jottei mun kummitädin asemani olisi vaakalaudalla, on vissiin pian vaihdettava uikkarit ja lähdettävä joukon jatkoksi altaaseen. Leppoisaa joulua kaikille!

 


Tags:
5 Comments
  • Vierailija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jospa itse keskittyisit joulun viettoon 🙂

Post A Comment